DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Örebro & Bollnäs 27/8

26 Augusti 2020 - 14:11

På torsdagen delas V86-tävlingarna mellan Örebro & Bollnäs. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 11 Golden Boy Sisu i den tredje avdelningen samt 1 In Line Tooma i den sjunde avdelningen.

SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
Fasta odds på alla V86-lopp. KLICKA HÄR


V86 Tips Örebro/Bollnäs Torsdag 27/8
V86-1 1,4
V86-2 1,2,8,12,14
V86-3 11 Golden Boy Sisu
V86-4 1,3,8,10,11,13
V86-5 3,4,6,7,12,13,14
V86-6 4,5
V86-7 1 In Line Tooma
V86-8 5,7,12

2520 rader x 0,25 = 630 kr

DD Tips Örebro/Bollnäs Torsdag 27/8
DD1: 1 In Line Tooma
DD2: 5,7,12

3 rader x 60 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86 TIPS ÖREBRO/BOLLNÄS TORSDAG 27/8

V86-1
Vi inleder V86 med ett Stolopp över 2100 meter och jag har streckat två hästar. 4 Vichy Grif kom med en vass avslutning men det gick inte att ta så mycket så hon fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Mellby Free näst senast. Hon var ute i första starten över lång distans senast på Solvalla. Hon travade då i ledningen men då kom Valetta loss från vinnarhålet och sänkte henne i spurten så det slutade med en andraplats. Hon är snabb iväg och kommer hon till spets smärtfritt så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen i det här lilla fältet så hon ska räknas tidigt här.

1 Global Vintage vann karriärens fyra första starter men efter det så hade det inte blivit någon mer vinst förrän i den senaste starten. Hon pressade sig då till ledningen efter 300 meter och från spets så drog hon sedan undan till en klar seger. Gången innan det fick hon en jobbig löpning i tredjespår hela loppet och hon var ursäktad för den nollan. Hon kan öppna bra men det kan ändå bli svårt att hålla ut tipsettan i starten men skulle det lyckas är mycket vunnet. Blir det inte spets så är det inte så många hästar med i loppet så luckor kan uppstå och då kan hon duga en bit mot det här motståndet.

I övrigt kan 5 Valetta som kommer till den här starten med fin form vara tänkbar. Hon kom med en vass avslutning i ett lopp i högervarv på Åmål näst senast. Den gången så räckte det till andraplatsen bakom Karat Band som drog det längsta strået. I den efterföljande starten så fick hon en perfekt resa i rygg på Vichy Grif och när hon sedan fick luckan på upploppet så avgjorde hon mycket lätt. Kan Björn Goop servera henne ett passande lopp så kan hon vara långt framme igen men hon får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 4 Vichy Grif
Spets efter 500m: 4 Vichy Grif
Skrällen: 3 Schatzi Fayline
Ranking: A 4,1 B 5,3,6 C 2,7
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365   


V86-2
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar. 14 Frozen Queen har vunnit 9 av sina 21 starter hittills. Hon hade två raka segrar i trekilometerslopp så hon trivs över lång distans innan den senaste starten. Då kördes hon till ledningen efter 600 meter. På den sista bortre långsidan så kom sedan Lipstick Tooma med en hastig attack som hon inte kunde svara men hon liftade sedan med starkt och kom i mål som tvåa bakom denne. Springspår på tilläggsvolten nu så prickar Torbjörn Jansson som kör åt Katja Melkko bra i starten så tror jag det blir ett offensivt upplägg och då kan hon vara med och kämpa om segern igen.

2 M.T.Montpelier har bara vinster och galoppmisslyckanden i raden. Näst senast så gick han i närkamp med Brunello Hall och det var långt ner till övriga motståndare när han tappade stilen och galopperade med 20 meter kvar av loppet. Senast var han inte fräsch men han har blivit åtgärdad för det och känns återigen jättefin i jobb meddelar Magnus Träff. Han trivs över lång distans och här är det läge för tidig ledning. Kommer han till spets smärtfritt så kan han bli svår att fånga in. Eventuellt barfota bak för första gången nu är intressant.

8 Messiah var ute i ett Klass I försök över lång distans i Bollnäs för en månad sedan. Han fick då en invändig löpning innan han kom ut i andraspår med varvet till mål. Han avslutade sedan okej mellan hästar men han var aldrig segeraktuell och kom in som sexa bakom Cyrano De B. som var starkast i det loppet. Innerspår på tilläggsvolten nu är lite chansartat men han öppnar bättre i voltstart än bakom bilen så löser det sig med positionerna så kan han bli farlig när tränaren själv Daniel Redén i vagnen väljer att sätta in slutstöten.

12 Gordon Mearas gör det helt okej för dagen fast han har svårt att räcka till seger på de snabba sommarbanorna. Han avslutade godkänt senast och då räckte det till en femteplats i ett lopp som vanns av Walther På G. Kan han få lite draghjälp under slutrundan och om han kan få hjälp med att tempot hålls uppe så kan han bli att räkna med under den sista delen av loppet.

1 Jonathan Boko är ännu utan seger efter tolv starter. Han kom tillbaka bra efter startgalopp för tre starter sedan när han kom in som tvåa i ett lopp där Russel Costashorta segrade. Näst senast galopperade han bort sig som slagen. Han öppnade fort och han fick ett lopp i rygg på den ledande Athletic Lane och när ledaren sedan tröttnade på upploppet så satt han fast med rubbet kvar senast. Spännande utgångsläge här och kan Claes Sjöström ge honom en fin löpning så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 14 Frozen Queen
Spets efter 500m: 2 M.T.Montpelier
Skrällen: 1 Jonathan Boko
Ranking: A 14,2 B 8,12,1,11,7,6 C 13,5,9,3,4,10
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo  

V86-3
Ett Spårtrappa lopp över 2100 meter. Jag har spikat 11 Golden Boy Sisu som gjorde comeback senast efter ett års tävlingsuppehåll och han svarade då för en riktigt stark insats när han blev femma i ett lopp som vanns av en överlägsen Joule V.S. Normalt sett så borde formen vara rejält framflyttad med det loppet innanför västen. Utgångsläget är inte det bästa men kan komma igenom vettigt och om han kan slinka ner i en hygglig position innan attacken sätts in så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Eventuellt barfota runt om för första gången nu kan lyfta honom ett par snäpp.

Vid gardering kan 7 Max Håleryd som har gjort det bra sedan han kom i träning hos Juhani Partanen vara tänkbar. Han kördes till spets efter ett knappt halvvarv och han var sedan aldrig i någon förlustfara näst senast. Gången efter det så tryckte han till och tog över ledningen på den sista bortre långsidan. Han såg sedan ut att gå mot segern men långt ut i banan så kom Dr Byfuglien med en härlig avslutning och fångade in honom till seger kort före mål så han fick nöja sig med andraplatsen. Spår lite långt ut på vingen nu men kan han komma ner i ett vettigt läge så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

14 Elton Brick kommer med fin form till den här starten. Han hängde med klart godkänt som tvåa i ett lopp som vanns av Ingesson näst senast. Gången efter det så kördes han offensivt och han kom till ledningen efter 400 meter. Han fick sedan bestämma en del där framme i täten och han vann sedan rätt enkelt. Från det här läget behövs det en del tur och klaff för att han ska kunna komma in i matchen men med rätt resa så kan han ställa till med en överraskning.

2 Breakfast har en del anhängare. Hon är ny i Björn Goops stall och från ett passande utgångsläge nu så kan hon kan få ett trevligt lopp i den främre träffen. Hon har dock aldrig vunnit på 12 försök men får hon en fin resa så kan det räcka en bit här fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Golden Boy Sisu
Spets efter 500m: 6 Easy Peak
Skrällen: 14 Elton Brick
Ranking: A 11 B 7,14,2,13,6,1,3 C 9,4,8,10,12,5,15
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V86-4
Sleipner Bollnäs månadstäcke - Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar. 8 Hugo Bäck har gjort det bra i tre starter för sin nuvarande tränare Jörgen Westholm. Efter en andraplats i debuten har det nu blivit två raka segrar. Han vann ett montélopp näst senast och gången efter det så avslutade han starkt och då fångade han in den ledande Rappnor och Valle Hugo som kämpade utvändigt till vinst kort före mål. Rikard N Skoglund upp på Jörgen Westholm tränat för första gången nu och kan han hitta en bra väg med honom så kan han dyka upp i segerstriden på nytt.

1 Lill Brisa kommer till den här starten med två raka andraplatser. Hon kom med en positiv avslutning senast men var utan chans mot Valle Tina som avgjorde väldigt enkelt. Hon är snabb ut och den korta distansen är perfekt. Jag tror hon tar hand om ledningen här och det finns ingen på startvolten som det är aktuellt att släppa till meddelar Claes Eskilsson som har planen klar att försöka leda loppet från start till mål. Eventuellt första gången med urryckare nu.

10 Bokli Rapp N.O. är ett kallblod som gjorde det bra när han vann i debuten för Daniel Redén i september ifjol. Han har gjort två starter i april i år men man var inte helt nöjda med honom då så han fick en träningsperiod. Han är anmäld barfota runt om och med bike trots att det är voltstart nu. Springspår på tilläggsvolten här så prickar kusken bra i starten så kan han sitta i en vettig position direkt och då kan han vara med och kämpa om segern. 

3 Edbest avslutade positivt och kom in som trea i ett lopp där Månremus drog det längsta strået senast. Man testade norskt huvudlag då fast den drogs aldrig och han tävlade lite bättre när han fick se sina konkurrenter och även tussarna var kvar så inga växlar var dragna. Han är rätt jämn och säker och tar ofta pengar så får han en fin resa i den främre träffen här så kan han slå till med en seger.

11 Björs Viking har gjort två starter i år utan att lyckas fullt ut. I comebacken så var det en del trafikproblem men han höll farten bra och kom in som femma i ett lopp som vanns av Pyrmo. Gången efter det så fastnade han i en kall rygg och slutade oplacerad. Med lite klaff så gör han inte bort sig mot det här motståndet.

Min Vinnare: 8 Hugo Bäck
Spets efter 500m: 1 Lill Brisa
Skrällen: 13 Spik Loke
Ranking: A 8,1 B 10,3,11,13,2,6,15,9 C 12,7,4,5,14
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo

V86-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat sju hästar. 14 Voila' Buio har gjort fyra starter på svensk mark för sin nuvarande tränare Anders Bergvall. I debuten så hakade han på positivt som tvåa bakom Attack Photo som vann det loppet. Gången efter det så fick han för långt fram så det blev en sjätteplats bakom Martin Tooma. Näst senast så galopperade han bort sig i en trång situation. På Solvalla senast så blev det en galopp efter 150 meter. Erik Adielsson från springspår på tilläggsvolten kan betyda en bra start och kommer han ner i ett vettigt slagläge innan han spelar ut speeden så kan han bli farlig över upploppet.

4 Un Mec d'Or är ännu utan seger i år efter nio starter. Han tog över ledningen från Aguero efter 900 meter och från den positionen stretade han emot länge och väl men de sista 50 meterna tryckte sig Zacapa Grim som vann loppet och Ajusco sig förbi så det slutade med en tredjeplats för fyra starter sedan. Gången efter det så höll han farten bra och kom in som trea i ett lopp där Jackpot Tooma drog det längsta strået. Näst senast så gjorde han en stark avslutning i tredjespår under slutvarvet men han kunde inte stå emot Helios Di Quattro som hade den bästa farten så det slutade med en andraplats. I ett Klass II försök på Romme senast så galopperade han kort efter start och då var den dagen förstörd. Voltstart har han inte varit ute i sedan början på året och dessutom är spåret mindre lyckat men löser det sig med positionerna så har han samlat ihop till en seger.

6 Bikila vann på ett bra vis från ledningen näst senast. Gången efter det så var han inte lika bra och tappade mycket från ledningen. Han har varit förkyld och Marcus Hultman har haft lite virus i stallet så därför har han inte startat på ett tag. Han känns fin i träningen nu och han är väl förberedd. Han är snabb iväg i voltstart så här tror jag det blir full laddning mot ledningen och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en vinst.

12 Gretzky Boko har gjort det bra en tid utan att få sätta nosen först. På Sörlandet för tre starter sedan så satt han djupt bak i kön men han avslutade strålande men det räckte inte hela vägen så han fick nöja sig med andraplatsen bakom Riva Renn som vann det loppet. Gången efter det så travade han en stor del av loppet i dödens på Ivan B.R. och han gjorde det bra men han tog sig inte förbi så det slutade med en ny andraplats. Senast på Bollnäs så gick han en godkänd avslutning och kom in som fyra men han var utan chans mot Danilo Brick som vann det loppet. Kan Oskar J Andersson hitta en trevlig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han plocka en fin placering här.

13 Gold Twister vann säkert från ledningen för tre starter sedan. Han tryckte till och tog över ledningen in i slutsvängen senast. Från den positionen så höll han sedan okej även om han fick släppa Eicas som spurtade in till seger och även B.B.S.Balou tog sig förbi så det slutade med en tredjeplats. Kan Göran Jansson servera honom ett passande lopp så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 14 Voila' Buio
Spets efter 500m: 6 Bikila
Skrällen: 13 Gold Twister
Ranking: A 14,4 B 6,12,13,7,3,8,11,9 C 10,1,5,2
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V86-6
Ett Fyraåringslopp Ston över 1640 meter och jag har streckat två hästar. 5 Steps From Heaven har inte startat sedan början på juni men hon var ute i ett montékval nyligen. Claes Sjöström brukar ha hästarna i god författning när de återkommer till tävlingsbanorna. Passande förutsättningar här med kort distans från ett spår mitt i banan så tror jag hon bombar till spets och från den positionen så kan hon bli svår att fånga in om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

4 Alcala har gjort tre starter i Robert Berghs regi. Efter två inledande galopper så kom karriärens första seger i karriärens åttonde start senast. Hon satt en bit bak i fjärde utvändigt innan hon gick till anfall och via en härlig avslutning i vida spår så satte hon nosen först på linjen. Hon har galopperat mycket tidigare så hon är inte att lita på men kan hon hålla sig till rätt gångart så kan hon bli farlig om Ulf Eriksson som finns i vagnen nu kan hitta en bra väg med henne.

I övrigt kan 9 Charm som gjorde det bra vid spetssegern för tre starter sedan vara tänkbar. Senast så fick hon ett lopp i vinnarhålet och hon spurtade in till andraplatsen bakom Myse d’Erpion som vann det loppet från ledningen. Kan Kenneth Haugstad som finns i vagnen bli fint framdragen under slutrundan så kan hon avsluta loppet fort men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Steps From Heaven
Spets efter 500m: 5 Steps From Heaven
Skrällen: 2 Papaya Roadrunner
Ranking: A 5,4 B 9,2,10,3,1,6 C 8,7,11
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo

V86-7
Ett lopp över 1609 meter. Jag har spikat 1 In Line Tooma som var ute i ett försök i Bronsdivisionen på Bollnäs för en månad sedan. Han hade då bakspår och hamnade i tredje invändigt så han var aldrig med någon segerchans och han slutade oplacerad i ett lopp där Vae Victis Club spurtade in till seger. Innan det så hade han två raka spetssegrar. Han har varit fin i jobben efter det senaste loppet och nu är utgångsläget mer passande då hästen trivs bäst när han är med där framme i täten. Han är väldigt startsnabb och gäller som spetsfavorit här och över den korta distansen här så tror jag han säljer sig dyrt från ledningen. Han har tagit samtliga karriärens tio segrar från ledningen så det är en önskvärd position.

Vid gardering kan 9 Victory Topline som återkommer efter några månaders frånvaro vara tänkbar. Han är väl förberedd fast samtidigt är det en häst som inte visar något speciellt i träningen meddelar man från stall Timo Nurmos. Bakspår över kort distans är inte det bästa men kan Jorma Kontio som finns i vagnen hitta en bra väg med honom så kan han dyka upp långt framme.

4 Gun Palema är sedan en tid tillbaka i träning hos Linus Svensson. Två starter har hon gjort för den nuvarande tränaren och hon har avslutat starkt båda gångerna även om det inte har räckt hela vägen till en seger. Hon var inte så långtifrån Lucky Base som vann loppet senast men hon fick nöja sig med andraplatsen. Blir det lite tempo på tillställningen och om hon kan sitta i en vettig position inför avgörandet så fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 1 In Line Tooma
Spets efter 500m: 1 In Line Tooma
Skrällen: 4 Gun Palema
Ranking: A 1 B 9,4,2,3,10 C 5,6,7,12,11,8
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V86-8
Vi avslutar V86 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Rocky Tilly har gjort två bra lopp efter uppehåll så formen börja sitta där. Han blev störd till en kortare galopp näst senast så han fick nöja sig med femteplatsen i ett lopp som vanns av On Stage Indika. Gången efter det så kom han med en stark avslutning i spåren och när Duke Of Mearas som var i ledningen in på upploppet tappade stilen och slog på en galopp så vann han väldigt enkelt. Han kan öppna bra så här tror jag att Rikard N Skoglund som finns i vagnen sänder hästen till ledningen och från spets så kan han bli svår att fånga in så han ska räknas tidigt här.

7 Vine Vision fick han aldrig fritt och kom i mål med en del sparade krafter för tre starter sedan. Gången efter det så höll han starkt som tvåa i ett lopp där Mega Star drog det längsta strået. Senast när Jari Åkerfeldt körde honom så slutade det med ett galoppmisslyckande. Ordinarie kusk nu är ett plus då Claes Sjöström som både tränar och kör hästen är tillbaka i vagnen. Löser det sig med positionerna och om han kan hålla sig till rätt gångart så kan han bjuda tipsettan på en match här.

12 In Love Boko har gjort det bra i sina senaste starter. Han har efter det varit struken inför en tilltänkt start på Axevalla för en dryg månad sedan för en halsinfektion. Han tränar positivt nu och han känns helt klart på gång meddelar man från stallet. Tråkigt utgångsläge här men kan han få lite draghjälp under slutrundan och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 5 Rocky Tilly
Spets efter 500m: 5 Rocky Tilly
Skrällen: 7 Vine Vision
Ranking: A 5 B 7,12,2,1,6 C 3,4,8,9,11,10
Travbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr extra att spela för hos Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Viborg - Hvidovre
Fotboll - Division 1 - 1 asian hcp -1
2.00
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
21:00  Getafe - Valencia
Fotboll - La Liga - Över 5,5 kort
1.80
12:30  Sampdoria - Atalanta
Fotboll - Serie A - 1
5.25
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 26/2
Insats: 756 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 26/2
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Boden 26/2
Insats: 540 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 26/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Boden 26/2
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Livestreaming