DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Solvalla 22/6

21 Juni 2022 - 21:50

Solvalla står som värd för veckans V86-omgång och det är en omgång som håller bra sportslig klass. Även om det finns några betrodda som startar med bra chans finns det utrymme för skrällar i ett par lopp.

Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Solvalla 22/6
V86-1 1.2.3.4.6.8.9.10
V86-2 4.7.10.11
V86-3 5 Declan
V86-4 4 Francesco Zet
V86-5 3 Sourire Frö
V86-6 3.4.5.6.7.9.10.11
V86-7 2.5.6.7
V86-8 3.4.5.10.12

5120 rader x 0,25kr = 1280kr

Dagens Dubbel Solvalla 22/6
DD-1 2.5.6.7
DD-2 5 Lacille Boko

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 1640m Volt
10 Zanzibar Wise As är väldigt klar favorit i skrivande stund och det är en rejäl häst som har samlat på sig hårdhet nere i Frankrike i vinter men det här är sannerligen ingen lätt uppgift att lösa med tillägg över kort distans och hon känns som en favorit i fara.

6 Sister Of Mercy får Magnus A Djuse i sulkyn och det är såklart en rejäl förstärkning. Hon är dessutom ruskigt snabb iväg när det handlar om voltstart och från sitt springspår borde det vara en toppchans att nå ledningen. Därifrån är det hästen att slå över den korta distansen men hon möter bra hästar och är något ojämn i sina prestationer.

9 Joy Alissa har även hon tuffa förutsättningar med 20 meters tillägg men som hon har sett ut på slutet är det ingen omöjlig uppgift. Formen kan inte bli bättre än vad den är för dagen och förhoppningsvis kan hon få bra draghjälp av Zanzibar Wise As under vägen och hon kan avsluta loppen fort när hon får spara på sin speed.

8 Best In Show As var tapper som tvåa från positionen utvändigt näst senast och följde upp den insatsen med en bra prestation i ett tufft V75-lopp. Hon hade lite oflyt och hamnade i trötta ryggar och kom aldrig riktigt loss från sitt innerspår men intrycket vittnade om form och löser det sig lite bättre den här gången ska hon räknas.

1 Biscaia har ett bra utgångsläge och får Örjan Kihlström i sulkyn. Om Örjan prickar starten är det ingen omöjlighet att han kan få ryggen på Sister Of Mercy och därmed få en passande resa på innerspåret.

4 Curie måste först och främst komma iväg felfritt från sitt snäva startspår men om hon lyckas med det är hon inte sämre än någon annan som startar i den främre volten. Man är lite oroliga för starten från stallet men i övrigt andas man optimism och felfri är hon en rolig skräll i loppet.

Jag tycker det här är ett väldigt svårlöst lopp och betalar även för 3 Quantal Quetzal som står perfekt inne i loppet samt 2 Thelma M.M som gjort det bra på slutet och som ska tävla barfota runt om för blott andra gången i karriären.

Min Vinnare: 6 Sister Of Mercy
Spets efter 500m: 6 Sister Of Mercy
Skrällen: 4 Curie
Rankingen A:6.9.10 B:8.1.4.3.2 C:7.5

V86-2 2140m Auto
4 You To Tidy är spelad till 6% i skrivande stund och även om det finns en klar risk att hon kommer trenda kraftigt på spelet är hon min tipsetta i loppet. Hon har höjt sig ett par snäpp sedan hon började tävla barfota och senast satt hon fast med gott om krafter kvar över mål. Hon är väldigt snabb iväg från start och jag tror inte att någon kan utmana henne om ledningen initialt. Det är några tuffa konkurrenter emot men formen är så pass bra att jag hoppas Kevin Oscarsson vill köra i ledningen och jag tycker inte hon ska känna sig slagen från det positionen.

11 Velvet Gold är en talangfull häst från stall Nurmos som har inlett året på bästa möjliga sätt med två raka segrar och hon har sett mer eller mindre obrukad ut över mål. Nu är det lite tuffare emot och det är många hästar att runda men det känns som en häst som tål lite jobb under vägen och hon kan mycket väl kliva runt sina konkurrenter.

10 Kentucky Derby har inte fått det att stämma fullt ut på slutet men hon kan bättre och ska räknas tidigt i
den här konkurrensen. Segrarna är förvisso tagna från ledningen och dit kommer hon inte nu men hon ska tävla med amerikansk sulky igen och den gick hon riktigt bra med när hon vann sin årsdebut.

7 Starstrucked avsluta vasst över upploppet näst senast och det såg ut som att det fanns en del krafter kvar senast när hon galopperade med 600 meter till mål i ett klass 2-försök. Jag tycker det är lite lättare emot den här gången och till 6% är hon intressant.

Min Vinnare: 4 You To Didy
Spets efter 500m: 4 You To Didy
Skrällen: 7 Starstrucked
Rankingen A:4.11 B:10.7.1.12.5.8.3.6 C:2.9

V86-3 2140m Auto
Fyra hästar sticker ut på spelet och det är högst troligt att vi hittar vinnaren inom den kvartetten. Spelarna har lite svårt att bestämma sig vem som ska vara favorit i loppet men jag har fastnat lite extra för en häst som jag väljer att ta ställning för.

5 Declan ser ut att ha tagit stora kliv till den här säsongen och han inledde året med två raka segrar i lite enklare sällskap men det var framförallt insatsen vid tredjeplatsen senast som jag tog till mig. Han gjorde en rejäl sänkning av sitt rekord och var trea på 1.13.2 över distansen från ett tufft utgångsläge. Björn Goop som körde den gången satt sist invändigt i sista sväng men när han väl kom ut från innerspåret bet det riktigt bra över upploppet och den insatsen vittnade om form. Nu har han ett framspår bakom bilen och även om han inte är aktuell att ta hand om ledningen så borde han hitta en klart bättre position än senast och då kommer han bli svår att stå emot över upploppet med en liknande prestation.

Motbud
4 Janks Morton har inlett karriären med två raka segrar och intrycket har varit bra. Nu är det debut bakom bilen för Nuncio-avkomman och det är ovisst hur pass fort han kan öppna från start men skulle Magnus A Djuse ta sig till ledningen är mycket vunnet. Mycket tidig utmanare.

11 Decathlon har tre raka segrar i raden och tog en förkrossande stor seger senast. Det är utan tvekan en talangfull individ men segrarna är tagna från ledningen och nu är det andra förutsättningar. Jorma Kontio kommer säkerligen att vara offensiv från sitt bakspår men när motståndet dessutom hårdnar måste det klaffa lite under vägen.

Min Vinnare: 5 Declan
Spets efter 500m: 6 Terrain Avoidance / 4 Janks Morton
Skrällen:
Rankingen A: 5 B:4.11.7 C:6.1.10.2.3.9.8

V86-4 2140m Auto
4 Francesco Zet blir omgångens största favorit och det är inte mycket som talar för att han kommer att förlora det här loppet. Han har klart högst kapacitet i fältet och är kullens bästa häst och han borde ha så pass mycket respekt med sig att han kan köra fram till ledningen tidigt. Skulle konkurrenterna vilja tävla mot honom och svara ledningen är det en bra chans att vinna även den tunga vägen. Det kan vara värt att nämna att Daniel Redén har en liten formsvacka i stallet för dagen men vid sunda vätskor förlorar Francesco Zet inte det här loppet.

Motbud
11 Donizetti galopperade förvisso efter ett par hundra meter senast men efter galoppen såg han bättre ut i aktionen än vad han har gjort på länge och det kanske är på väg att lossna för honom lite igen. Han har väldigt höga toppar och var med i såväl Svenskt Travkriterium och en Breeders Crown-final under fjolåret och jag tror han är redo för en bra prestation nu. Att han skulle besegra Francesco Zet från det här utgångsläget är ändå långsökt.

6 Aquarius Face kommer från en otroligt bra prestation när han vann ett lopp i Bjerke efter grovjobb under vägen och han var trea bakom Francesco Zet i Kungapokalen tidigare i vår. Formen är på topp och skulle favoriten ha en sämre dag är han en stark utmanare till segern.

Min Vinnare: 4 Francesco Zet
Spets efter 500m: 4 Francesco Zet
Skrällen: 11 Donizetti
Rankingen A:4 B:11.6.7.2.1.3 C:5.10.8.9

V86-5 1640m Auto
3 Sourire Frö har varit vansinnigt bra vid två raka starter och vunnit på 1.10.2 över distansen trots att han har brottats med bakspår över kort distans. Han har vunnit den tunga vägen och kan göra det igen men mitt huvudscenario är att Magnus A Djuse tar sig förbi de invändiga ekipagen och sitter i ledningen omgående. Jag spikar.

Motbud
2 Cash Cowboy orkade inte riktigt från ledningen över Tingsryd långa upplopp senast men han är snabb från start och gör normalt sina bästa lopp i ledningen. Han skulle kunna sätta käppar i hjulet för min spik från start men med tanke på hur Sourire Frö har sett ut på slutet är jag ändå inne på att Erik Adielsson är nöjd med ryggen och överlåter ledningen.

1 Zorro Wind är kapabel och har vunnit 19/34 lopp i karriären. Även om han är ganska kvick iväg tror jag inte att han kan utmana om ledningen och innerspåret kan bli en fara. Han kommer dessutom från en sämre prestation men normalt sätt hävdar han sig väl i den här konkurrensen och nu blir det barfota runt om.

Min Vinnare: 3 Sourire Frö
Spets efter 500m: 3 Sourire Frö / 2 Cash Cowboy
Skrällen: 
Rankingen A:3 B:2.1.7.9.8.6 C:5.4

V86-6 2140m Volt
10 Oxidizer stod för några vansinnigt bra prestationer under fjolåret. Nu har han fått ett par lopp i kroppen och har ett passande utgångsläge med ett springspår på tillägg och motståndet är lämpligt. Det känns ändå som att han har en bit kvar till toppformen och även om jag har stor respekt för hans kapacitet är det ingen att hålla i handen än, även om han blir mycket spännande att följa framöver.

6 Electrical Storm kommer från två raka galopper , varav den ena i monté men han är normalt sett väldigt travsäker och jag lägger ingen större vikt vid dom galopperna. Han var jättefin vid segrarna tidigare i vår och får han ett lopp på rulle där han kan spara på sin speed blir han att räkna med över upploppet.

11 Viking Brodde kan mycket väl kliva runt sina konkurrenter om han är i bra författning efter tio månaders frånvaro. Det strulade mycket för honom under fjolåret men det här är förmodligen loppets bästa häst i grund och botten och Timo Nurmos hästar brukar som bekant vara väl förberedda.

4 Amornero Roc har tveksam form för dagen och var blek senast även om han fick en tuff öppning på loppet. Han kan mer och stod för många bra prestationer under fjolåret och ska räknas om han löper upp till sitt kunnande.

Jag tar totalt åtta hästar på mitt system.

Min Vinnare: 6 Electrical Storm
Spets efter 500: 3 Teton Miss Annie
Skrällen: 11 Viking Brodde
Rankingen A: 6.10.11 B:4.5.7.3 C:1.2.8

V86-7 2140m Auto
5 Mister Hercules startar med högst segerchans i fältet men han kommer från en galopp och Daniel Redéns stallform är inte på topp för dagen. Till skillnad från Francesco Zet tror jag inte att Örjan Kihlström kommer att få något gratis och han kommer med stor sannolikhet få gå loppet den tunga vägen. Värt att notera är att han är anmäld med bike och det har han tävlat med vid två tillfällen tidigare, och det har slutat med galopp vid båda tillfällena.

6 Bepi Bi tror jag nämligen kommer ta en längd på favoriten från start och tar sig till ledningen. Från den positionen lär Gocciadoro köra så länge lampan lyser med Sweden Cup-vinnaren och även om han är som allra bäst över kort distans blir det inte lätt att slå honom utvändigt.

7 Marion Fouty Bon gillar jag och hon drog på i ett hårt tempo i ledningen senast och vann på 1.09.9 över kort distans. Här är det såklart tufft som ensamt sto i loppet men det är en häst under utveckling som vi inte har sett botten i ännu och hon skulle gynnas av ett högt tempo på loppet.

2 Rome Pays Off får en chans till nu när han är mer eller mindre ospelad. Det har inte lossnat för honom ännu i sin nya regi men han är väldigt kapabel och var bland annat tvåa i sprintermästaren i fjol.

Min Vinnare: 5 Mister Hercules
Spets efter 500m: 6 Bepi Bi
Skrällen: 2 Rome Pays Off
Rankingen A:5.6 B:7.2 C:1.4.8.3

V86-8 2140m Auto
3 Glamorous Rain och 4 Deborah S.H var trea samt tvåa i Drottning Silvia Pokal och det är också dom som främst gör upp om segern. Man siktar mot Stochampionatet och även om man såklart vill åt förstapriset på 400.000 kronor vill man nog inte ha alltför tuffa upplägg och det kan öppna upp för andra ekipage

5 Lacille Boko tycker jag är väldigt intressant den här gången och hon får bli en fräck DD-spik även om ovan nämnda hästar normalt startar med högre vinstchans.
Senast tävlade hon barfota runt om för första gången och var tvåa bakom Imhatra Am i Margaretas tidiga unghästserie och till den här starten ska hon dessutom tävla med bike för första gången. Det skulle kunna göra henne många meter bättre och hon är dessutom snabb iväg bakom bilen. Jag tror att det är bra chans att ta hand om ledningen och sedan blir jag inte ett dugg förvånad om hon leder hela vägen trots tufft motstånd.

12 Great Skills har fått två lopp i kroppen i sin nya regi och är anmäld med barfotabalans för första gången men det är inget som är hugget i sten. Här drog hon nitlotten i spårlottningen och hon behöver lite tempo på loppet från det här utgångsläget men det är en väldigt bra häst för kullen.

10 Rihanna W.I startade med tuffa förutsättningar i årsdebuten när hon var ute i Stoeliten. Hon gjorde det riktigt bra som trea i årsdebuten och borde ha gått framåt med det loppet i kroppen. Hon kan avsluta loppen fort och med lite klaff under vägen är hon inte avsågad.

Min Vinnare: 5 Lacille Boko
Spets efter 500m: 5 Lacille Boko
Skrällen: 10 Rihanna W.I
Rankingen A:5.3.4 B:12.10.1.11.7 C:6.9.8.2

Lycka till 
DrTrav 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Nottingham - West Ham
Fotboll - Premier League - 2
1.92
15:00  Malmö FF - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - MFF -1 ht
2.00
17:30  IF Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.90
17:30  Chelsea - Tottenham
Fotboll - Premier League - Spurs +0,5
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Åmål 14/8
Insats: 1080 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Speltips Söndag 14/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AIK - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2 (+1)
1.85
19:30  Valencia - Girona FC
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
3.15
17:30  Athletic Bilbao - Mallorca
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
2.02

Livestreaming