DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V86 Tips Tingsryd 8/6

7 Juni 2022 - 22:45

Det är en jackpott på 15 miljoner på V86 under onsdagskvällen och det ser ut som en väldigt spännande omgång på förhand. Tingsryd har fått ihop väldigt bra och svårlösta lopp och det är dessutom speciella förutsättningar med Sveriges enda milebana. Upploppet mäter hela 300 meter. Jag spelar med två spikar i omgången, 12 De Gaulle Grif i V86-4 samt 7 Galantis i V86-6.
Nedan följer min lösning på omgången.

V86 Tingsryd 8/6
V86-1 3.4.5.11.12
V86-2 2.4.5.7.9.10
V86-3 4.10
V86-4 12 De Gaulle Grif
V86-5 3.4
V86-6 7 Galantis
V86-7 1.2.3.4.5.6.8.9.11
V86-8 1.4.5.6.8.9

5760 rader x 0,25kr = 1440kr

Dagens Dubbel Tingsryd 8/6
DD-1 3.5.9.11
DD-2 4 Eros Zola

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V86-1 1609m Auto
3 Beatrice Trio är klar favorit i skrivande stund och hon har har imponerat stort vid två raka segrar hos sin nya tränare Admir Zukanovic. Hon kan mycket väl vinna det här loppet den tunga vägen och har för lite pengar på sig till sin kapacitet men hon ställs inför sitt tuffaste motstånd hittills och kommer med stor sannolikhet att få göra jobbet utvändigt om ledaren.

11 Ivanka Amok gjorde comeback efter lång frånvaro senast och imponerade direkt när hon vann från ett liknande utgångsläge över aktuell distans. Det är tuffare emot nu men kapaciteten är hög och hon borde ha gått framåt ytterligare med det loppet i kroppen. Tingsryds långa upplopp borde dessutom passa henne alldeles utmärkt.

12 Palmyra kommer från en överlägsen seger och vann med många längder från ledningen senast och intrycket var av bästa sort. Det är andra förutsättningar med ett bakspår den här gången men jag tror det kan bli bra tempo på loppet och hon ska räknas tidigt trots läget.

5 Velten Isabel visade inget extra vid sin senaste start på svensk mark, även om hon ställdes inför ett väldigt tufft motstånd då. Nu kommer hon från en bra prestation i Tyskland efter att ha körts till ledningen trots ett spår längst ut på vingen. Det är bra chans att nå ledningen här också och då borde hon räcka långt, även om det kan bli stumma ben tillslut över Tingsryds långa upplopp.

4 Queen Ligus galopperade tidigt i en final av diamantstoet senast men har visat bra form innan dess . Hon är ganska kvick iväg bakom bilen och borde få en bra position i den främre träffen och kan få bra draghjälp under vägen. Det är anmält med skor i skrivande stund och det är ett litet minus men det blir bike för blott andra gången i karriären å andra sidan.

Min Vinnare: 3 Beatrice Trio
Spets efter 500m: 5 Velten Isabel
Skrällen: 4 Queen Ligus
Rankingen A:3.11.12.5 B:4..9.1.6 C:2.10.8

V86-2 1609m Auto
5 Cobra har troligen överkapacitet för det här loppet och om han fungerar vinner han förmodligen loppet. Att Björn Goop sitter upp på den här hästen med sin enorma erfarenhet är ett stort plus men som hästen såg ut i aktionen senast kan jag inte spika honom. Han vann förvisso loppet men det var något utav det märkligaste intryck man har sett på en häst och även om Tingsryds bankropp borde kunna vara en fördel så litar jag ej på hästen.

2 Braddock kan inte öppna något vidare från start och fick därmed ett perfekt startspår. Han är härdad i tuffare konkurrens än vad favoriten har stött på och Tingsryds långa upplopp passar honom perfekt eftersom han har sin bästa bit till slut.

4 Jeopardy har det varit mycket surr om men hon har inte alls fått det att fungera och har gjort bort sig mycket med galopp på slutet. Här tycker jag faktiskt hon har rätt spännande förutsättningar om hon sköter sig och den här gången verkar spelarna ha klivit av tåget. Hon är snabb från start och jag tror att hon tar hand om ledningen initialt och det optimala vore att släppa till favoriten i ett andra skede. Det brukar uppstå luckor över upploppet på Tingsryd om om Cobra inte har aktionen med sig till slut är hon värd att passa där bakom.

9 Denarius var tapper från ledningen i ett Breeders Crown-lopp senast och var nära att ställa till med en rejäl skräll men fick till slut se sig besegrad av formstarka Edibear i dom sista stegen. Han kan inte utnyttja sin startsnabbhet från det här läget men löser det sig bara någorlunda med positioner kan det vara en potentiell skräll.

10 Con Te Prad gjorde en topprestation senast och satte nosen först över mållinjen trots att han fick en dryg inledning på loppet och blev hängandes i tredjespår. Han blev tyvärr tufft diskad för en tight situation över upploppet och blev av med segern men med rätt lopp skulle han kunna ta en snabb revansch.

7 Inspiration var ute i kungapokalen senast och är bättre än vad man kan utläsa av raden.

Min Vinnare:5 Cobra
Spets efter 500m: 5 Cobra / 4 Jeopardy
Skrällen: 4 Jeopardy
Rankingen A:5 B:2.4.9.10.7.6.8 C:3.1.11

V86-3 1609m Auto
4 Ivory Am har passande förutsättningar på förhand och börjar närma sig toppformen. Hon är väldigt snabb start och jag tror att att hon tar sig förbi invändiga 3 Global Believer och därmed är hon också hästen att besegra för övriga. Hon har gått i ledningen vid fyra tillfällen tidigare och det har resulterat i fyra segrar. Det är några tuffa hästar emot men hon är under utveckling och från ledningen säljer hon sig dyrt. Tänkbar spik.

Jag måste ändå betala för 10 Swish The Cash som jag håller som en bättre häst än Ivory Am. Han är inte helt okomplicerad och har galopperat vid 2/5 starter men felfri har han än så länge inte förlorat och det är en häst som tål jobb under vägen. Han har startsnabba hästar att ta rygg på vid starten och jag förväntar mig ett offensivt upplägg från Adrian Kolgjini. Det är inte omöjligt att han sitter i dödens tidigt och jag blir inte förvånad om hans styrka blir avgörande över det 300 meter långa upploppet.

Min Vinnare: 4 Ivory Am
Spets efter 500m: 4 Ivory Am
Skrällen:
Rankingen A:4.10 B:3.1.12.7.8.9 C:6.2.11.5

V86-4 1609m Auto
12 De Gaulle Grif gör debut på svensk mark och det här tror jag är lite extra till häst som möter ett klart överkomligt motstånd. Jag har gillat det jag har sett i arkivet av honom och även om han kanske var lite sämre senast tror jag det är en toppchans att kliva runt det här gänget. Man hör på stallet att det här är något utöver det vanliga som kommer tjäna mycket pengar framöver och när han inte ens blir favorit i loppet tycker jag det finns ett värde att gå rakt ut på honom och hamra in spiken.

Motbud
5 Just Perfect Sisu kommer från en seger efter att ha fått bestämma i ledningen men jag blev inte överdrivet imponerad av den insatsen och han höll med nöd och näppe undan för Sobel Caviar som gick fort över upploppet. Det finns dessutom ett par startsnabba ekipage invändigt som skulle kunna ta emot honom från start.

3 Tailored Arrival söker lite efter formen men har visat bra fart för sammanhanget och han trivs som allra bäst över kort distans. Han är anmäld barfota runt om för första gången i karriären och om det faller väl ut är det en tänkbar skräll i loppet.

Min Vinnare: 12 De Gaulle Grif
Spets efter 500m: 5 Just Perfect Sisu / Tailored Arrival / 2 Duschesse W.F
Skrällen: 3 Tailored Arrival
Rankingen A:12 B:5.3.2.6.8.7.11.4.7 C:1.9.10

V86-5 1609m Auto
4 Harran Boko har väldigt passande förutsättningar. Det är klart att det oroar med dubbla galopper senast men om han fungerar tycker jag det här är en toppchans. Han kommer med största sannolikhet sitta i ledningen omgående och om han presterar på den nivån han kan är det normalt ingen som slår honom. Han är endast spelad till 17% i skrivande stund och jag tycker att han bör vara favorit i loppet och därmed är det en tänkbar spik om allt låter bra under morgondagen.

3 Bythebook var tvåa bakom så Hail Mary i årsdebuten och möter inget motstånd av den digniteten nu. Även han är väldigt snabb från start och skulle kunna utmana min spik om ledningen och når man den positionen vill man köra där. Det låter optimistiskt från stallet på förhand och till blygsamma 6% är han mycket spelvärd.

1 Racing Mange måste såklart nämnas han också. Senast satt han fast med gott om krafter kvar över mål och han har sett fin ut vid två raka segrar innan dess. Det finns många konkurrenter som kan öppna fort i loppet och även om Racing Mange är kvick iväg han också är risken att han blir överflyglad från start och jag tror att innerspåret kan bli en fara. Det är klart att han ska ses med vinstchans i loppet men jag väljer att chansa bort honom den här gången och låser på två hästar som jag känner mer för.

Min Vinnare: 4 Harran Boko
Spets efter 500m: 4 Harran Boko / 3 Bythebook
Skrällen: 3 Bythebook
Rankingen A:4.3 B:1.5.2.6.9 C:7.8.10

V86-6 3218m Auto
3 Ornello ser ut att bli klar favorit med tanke på den senaste insatsen när han vann med med liknande förutsättningar över aktuell distans på just Tingsryd. Jag tycker dock att han är väldigt ojämn i sina prestationer och även om han säkerligen leder loppet länge tycker jag att han möter några riktigt tuffa konkurrenter.
Jag kommer istället spika 7 Galantis som är betydligt mindre påpassad av spelarna. Han har varit ute i betydligt tuffare konkurrens på slutet och har dessutom sett väldigt fin ut. Näst senast gick han väldigt bra via open stretch i ett försök till Silverdivisionen och i finalen starten därefter satt han fast med allt sparat på innerspåret. Då mötte han hästar som Oscar L.A, Phoenix Photo, Eddy West, Four Guys Dream med flera och nu är det betydligt lättare emot. Distansen har han inga problem med och jag tror han blir väldigt svår att stå emot över upploppet. 16%!

4 Toto Barosso tycker jag är värst emot på förhand och om han fungerar är han väl så bra som min spik. Han har dock haft svårt att få det att stämma och har många galopper i raden och han känns dessutom missgynnad av distansen.

Min Vinnare: 7 Galantis
Spets efter 500m: 3 Ornello
Skrällen:
Rankingen A:7 B:4.3.8.6.5.10 C: 9,2,1

V86-7 1609m Auto
5 Luringen La Ma får tipset i ett vidöppet lopp. Han var väldigt rejäl vid segern senast efter ett offensivt upplägg av Fredrik Berg och vann tämligen enkelt från positionen utvändigt om ledaren. Nu åker den amerikanska sulkyn på igen och jag tror vi kan förvänta oss ett offensivt upplägg av André Eklundh som sitter upp den här gången.

3 Katalonia är väldigt snabb från start och får gälla som klar spetsfavorit och i den positionen växer hon ett par klasser, vilket hon visade senast när hon vann på 1.11.5 över distansen. Det är tuffare emot nu men är hon lika fin som senast leder hon loppet länge.

11 High Line Pellini är en talangfull individ som är under utveckling och han har varit överlägsen vid två raka segrar. Från det här läget kan det dock bli strul med positioner och Erik Adielsson vinner inte lopp på beställning för dagen.

9 Cash And Carry gick bra efter galopp senast och nu ska hon utrustas med en bike för första gången i karriärens 19:e start. Hon blir väldigt borttappad av spelarna den här gången och även om det är tufft från ett bakspår mot hingstar och valacker så tror jag det kan bli bra fart där framme och om hon kommer igenom någorlunda bra från start blir hon farlig över upploppet.

8 Aragorn As höll bra i årsdebuten efter ett lopp utvändigt om Dream Creation. Han är utlämnad från det här läget över kort distans men han är en av dom som besitter högst kapacitet i fältet.

6 Catman Di Celle var tvåa bakom Katalonia senast och gick bra över upploppet trots att travet inte alls stämde. Det syntes att det fanns mycket fart i honom och flyter travet bättre nu är han med där framme. Det blir barfota runt om nu dessutom.

1 Loyal Cash är inte så tokig och borde få en passande resa på innerspåret. Blir det överpace på loppet är han inte alls ofarlig om luckan kommer.

4 Hilltop Hawk är en spurtstark herre som skulle gynnas vid ett hårt tempo.

Min Vinnare: 5 Luringen La Ma
Spets efter 500m: 3 Katalonia
Skrällen: 9 Cash And Carry
Rankingen A:5.3.11.9 B:8.6.1.4 C:7.2.10.12

V86-8 1609m Auto
4 Eros Zola har varit lite upp och ner i sina prestationer i år och inte haft den där toppformen men jag tycker han agerade förbättrat senast och det känns som att formen är på gång. Det här är en häst som Flemming håller väldigt högt och om han löper upp till sitt kunnande kan han vinna ett sånt här lopp den tunga vägen. Han är ganska snabb från start och jag finner det inte alls som någon omöjlighet att han kan nå ledningen. DD-spik.

1 Cash Cowboy står på tur för en seger. Senast startade han med svåra förutsättningar från spår 12 över kort distans men var klart bra som tvåa bakom Joy Alissa som var väldigt bra för dagen. Han galopperade förmodligen bort en seger över upploppet för tre starter sedan och formen är bra. Nu är det bättre förutsättningar och lyckas han hålla upp ledningen är det bra chans att leda loppet från start till mål.

9 Hipster Am har jag tidigare sett som en häst som går som allra bäst i ledningen men han har visat att han går bra med andra upplägg också. Han gjorde ett väldigt bra lopp senast under Elitloppshelgen som trea bakom Zeudi A.M.G och Orkan Von Haithabu och det är ingen omöjlighet att han bara är bäst här trots utgångsläget.

6 Izzi’s Newport är anmäld med skor och vanlig vagn nu istället för barfota och bike och det får såklart ses som ett minus men jag har ett gott öga till den här hästen som inte visat sin fulla potential än.

5 Eight Hour var man besvikna på från stallet senast men jag tycker inte hon var så tokig och hon glänste vid segern dessförinnan. Nu har man vässat henne lite extra i träningen och från ett bra utgångsläge borde hon kunna vara med där framme.

8 Awesome Kronos har ett knivigt utgångsläge men han var väldigt bra senast och kombinationen barfota runt om och amerikansk sulky verkar passa honom ypperligt. 

Min Vinnare: 4 Eros Zola
Spets efter 500m: 4 Eros Zola / 1 Cash Cowboy
Skrällen: 5 Eight Hour
Rankingen A:4.1.9 B:6.5.8.3.2 C:7.11.12.10

Lycka till 
DrTrav 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lyon - Toulouse
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Vita Hästen - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.35
19:00  Stenungsunds IF - Angered
Fotboll - Div.2 Norra Götaland - Blgm + ö2,5 mål
1.72
21:00  Osasuna - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
2.36
21:00  Lyon - Toulouse
Fotboll - Ligue 1 - 1 asian -1
1.81
16:00  Oskarshamn - Tvååker
Fotboll - Ettan Södra - Oskarshamn asian 0
1.90
17:00  Sandvikens IF - FC Stockholm
Fotboll - Ettan Norra - Sandviken -1
1.80
18:00  Brynäs - Skellefteå
Ishockey - SHL - 2
2.21
17:30  AIK - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
2.04
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Fullträff 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - RoK BigOne (Unikt)
Insats: 550 kr -  
Köp här!
16:00  V75 - Bergman spelar snävt
Insats: 210 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 7/10
Insats: 672 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips 7/10
Insats: 144 kr kr - MrHockey
20:30  V64 Tips Rättvik & Umåker 7/10
Insats: 720 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips 7/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:15  DD Tips Rättvik & Umåker 7/10
Insats: 200 kr - DrTrav
15:55  Fullträff Lördag 8/10
Insats: 512 kr - BenganSpikar
16:00  Stryktipset Tips 8/10
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Åby 8/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming