Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Onsdag 25/5

24 Maj 2022 - 14:05

Onsdagens Europatips är en långfilm innehållandes 6 miljoner i jackpot som sträcker sig över två dagar. Finaler ska synas i strid ström då Europa Conference League avgörs under onsdagen, under torsdagen följer sedan cupfinaler från Sverige, Danmark och Turkiet. Norsk och svensk ligafotboll samt playoff mot Ligue 1 kompletterar äventyret!

TV: Sex miljoner i jackpot när Melker går för 13 rätt på Europatipset!Spelstopp: 18:591. Roma - Feyenoord 1

Det går inte att klaga på inledningen då blickarna vänds mot Air Albania Stadium i Tirana för finalen i Europa Conference League. José Mourinho har nått fram till ytterligare en stor final och portugisens Roma får axla ett tydligt favoritskap trots neutral plan. Abraham och Pellegrini visar god dagsform i italienarnas främre led, men här vill vi trots allt höja ett varningens finger för Feyenoords dito. Dessers, Sinisterra och Linssen är bara några av spelarna som kan ställa till problem för Giallorossis försvar. Ettan inleder men då den streckas hårt får gärna tvåan sällskapa på större system.

2. Lilleström - Vålerenga X

Lilleström stod för en fin säsong i egenskap av nykomlingar i fjol. Den här säsongen har LSK tagit det hela ett steg längre. Värdarna toppar tabellen efter 20 inspelade poäng av 24 möjliga. Blott fem insläppta mål vittnar om att defensiven sitter där den ska, men det är trots allt läge att dra i handbromsen när ettan snurrar över 70 procent. Vålerenga är långt ifrån några duvungar och gästerna tog poäng i båda de inbördes mötena under fjolåret. Kjartansson och Dönnum är två spelare som kan sänka Lilleström på egen hand och det råder definitivt garderingstvång på Åråsen Stadion. Till dessa streck ska X2 prioriteras.

3. Forward - Karlstad 2

Från Norge till Sverige och Ettan Norra där Forward fått en tuff inledning på säsongen. Närkingarna har bara vunnit två av de inledande åtta matcherna och ser onekligen ut att vara ett gäng för bottenstriden. Josef Ibrahim saknas denna afton på grund av avstängning och Karlstad blir sannerligen ingen enkel uppgift. Värmlänningarna nosade på toppstrid i fjol och ska kunna vara med i samma trakter och kriga den här säsongen. 3-2-segern mot Sollentuna var rättvis och här spinner besökarna vidare på inslagen väg. Tvåan singlas hela vägen upp till 65 procent.

4. Hammarby TFF - Haninge 2

Hammarby Talangfotbollsföreningen löste kontraktet med en hårsmån i fjol. Inte mycket ser ut att bli annorlunda den här säsongen. Jusef Erabi är förvisso en lirare som hör hemma i ett topplag, men bortsett honom är värdföreningen inte på samma nivå som gästande Haninge. De tillresta är med i toppstriden och krigar efter bland annat tio av tolv möjliga poäng på resande tass och ska gälla som favoriter i detta miniderby. Brian Span är en spelare som mycket väl kan bli tungan på vågen för Haninge. Tvåan först, ettan sedan.

5. Motala -Örebro Syrianska 1

Motala har imponerat i egenskap av nykomlingar där framför allt spelet i egen borg varit oerhört framgångsrikt. Fyra segrar på fyra försök och totalt 12-2 i målskillnad får vilket topplag som helst att blicka med avund mot östgötarna. Idel förluster på resande tass är den stora akilleshälen, men här tror vi att värdarna ska kunna fortsätta sin skörd på egen matta. Örebro Syrianska blandar högt med lågt och mot slutet har det varit mycket av den sistnämnda varan. Bara en seger på de fem senaste är dystra siffror och här ligger ettan klart närmast till hands. Spik trots något tveksamt värde.

6. Sollentuna - Stockholm Internazionale 1

Det luktar derby på Sollentunavallen där Sollentuna hittills inte tagit stryk den här säsongen. 1-3-0 är förvisso ingen monstruöst imponerande resultatrad, men den visar samtidigt att Stockholm Internazionale behöver åstadkomma något extra för att lämna med poäng i ryggsäcken. Gästerna har på rekordkort tid vandrat upp genom det svenska seriesystemet, men här får de trots allt finna sig i att slå ur underläge. Två förluster på de tre senaste skvallrar dessutom om taskig form hos nykomlingarna. Ettan spikas till trevlig procent.

7. Sylvia - Sandviken 2

Sandviken var snubblande nära Superettan i fjol och tycks vara fast beslutna om att ta steget upp den här säsongen. Norrlänningarna har rivstartat Ettan Norra med 19 poäng på sex matcher och har seriens kanske bästa spelare i Naeem Mohammed. Anfallaren snittar över ett mål per start och kan mycket väl bli tungan på vågen i Norrköping. Sylvia har stått för en inspirerande inledning men har samtidigt fått resultaten med sig. Spelmässigt har det funnits skönhetsfläckar hos värdarna som stöter på en övermäktig uppgift denna onsdag. Spikad tvåa.

8. Tvååker - Ljungskile 1

Tvååker, med Tobias Hysén i tränarstaben, har halkat in i en formdipp efter två raka förluster. Uddamålsnederlag mot Trollhättan och Oddevold är dock inget att skämmas över och det ska också påpekas att prestationerna inte varit kattskit trots utebliven poängskörd. Kommer värdarna från utkanten av Varberg upp i ansenlig nivå hemma på Övrevi IP får Ljungskile en tuff kväll framför sig. Tio poäng på de fyra senaste gör att gästerna cementerat sig i toppstriden, men här blir tvåan procentuellt överdriven. Tvååker är erkänt starka hemmavid och när ettan erbjuder spelvärde spikar vi ett trendbrott för de rödklädda. Etta!

9. Vänersborg - Trollhättan X

Ettan Södra avslutas med en oerhört skevt streckad fight från Västergötland. Trollhättan kommer hit med fyra raka segrar innanför västen och är för all del en tänkbar kandidat till uppflyttning. Tre av dessa har dock kommit med uddamålet och när tvåan valsar upp över 60 procent är det läge att dra öronen åt sig. Vänersborg har vissa problem med kontinuiteten, men när värdarna har sin dag kan de mäta sig med samtliga aktörer på denna nivå. 1-1 mot Olympic var ett kvitto på detta och här rekommenderas hela spannet redan på mindre system.

10. Hammarby - Malmö FF 1

Över till torsdagen som inleds med finalen av Svenska cupen. Hammarby drog en stor fördel när Håkan Sjöstrand lottade finalens spelplats till Tele2 Arena där de grönvita haft otroligt lätt för Malmö FF i modern nutid. Stärkta efter 3-0-segern mot Norrköping – där Cifuentes lät bland andra Besara vila – ska Bajen kunna stå för en stark insats även denna torsdag. MFF befinner sig i en formsvacka med tre raka förluster där den tidigare stabila defensiven havererat totalt. Skador stör fortfarande skåningarna som ska vara nöjda om de löser ett oavgjort resultat efter 90 minuter. Strecka från vänster i huvudstaden.

11. Odense - Midtjylland X

Även i Danmark råder det cuphysteri då finalen av Danska cupen går av stapeln på Bröndby Stadion. Varken Odense eller Midtjylland drar således fördel av hemmaplan, något som ska kunna gynna de förstnämnda. Andreas Alms gäng har gått väldigt tungt i ligaspelet, men mot Midtjylland har Odense trivts bra den senaste tiden. Fyra poäng på de två senaste inbördes mötena skvallrar om detta och tvåan ska knappast sniffa på 70 procent i en cupfinal. Vargarna nådde inte hela vägen fram i kampen om ligatiteln och går knappast så säkra som streckningen vittnar om. Alla tecken och skrälljobb är rätt väg att gå.

12. Auxerre - St. Etienne 2

Det franska ligaspelet är så gott som slutfört. Auxerre och St. Etienne har dock en biljett i Ligue 1 att spela för när aktörerna drabbar samman i ett dubbelmöte. Värdarna avslutade Ligue 2 urstarkt med tre raka segrar och gav sedan Sochaux på näbben efter straffar i föregående kvalrunda. Den fina resultatraden får dock tipparna att gå berserk på ettan. St. Etienne stod för en dyster säsong men det är sällan form betyder så lite som inför ett kvalspel. Sainté är i grunden snäppet vassare än torsdagens kombattanter och när allt värde landar i österled är X2 en vettig väg att vandra.

13. Kayserispor - Sivasspor 2

Kupongen inleddes med en final och avslutas också med en sådan. Turkiska cupen har pågått i en evighet och för Kayserispor och Sivasspor återstår nu endast 90 minuter innan en eventuell titel är i hamn. Inget av lagen drar fördel av hemmaplan då fighten spelas på neutral mark i Istanbul och det är inte sällan det blir målrikt mellan dessa gäng. Tre av de fyra senaste inbördes mötena har innehållit tre eller fler mål och vi tror inte på någon ändring denna afton. En liten psykologisk fördel ska ges Sivasspor som slog Kayserispor i ligaspelets sista omgång, men utgångstvåan ska inte lämnas allena. Ettan ackompanjerar på större system.

Kupongens kassaskåp

Karlstad

Karlstad har siktet inställt på toppstrid och de spelskickliga värmlänningarna ska kunna trivas mot ett givmilt Forward. Närkingarna ger bort hektar av ytor i defensiven som gästerna utnyttjar.

Varningens finger!

Vålerenga

Vålerenga har inlett darrigt men när gästerna har sin dag slår de alla lag i Eliteserien. Lilleström går knappast så säkra som streckningen vittnar om. X2 är av yppersta vikt.144 rader
1. Roma - Feyenoord 12
2. Lilleström - Vålerenga x2
3. Forward - Karlstad 2
4. Hammarby TFF - Haninge 2
5. Motala - Örebro Syrianska 1
6. Sollentuna - Sthlm Intern. 1
7. Sylvia - Sandviken 2
8. Tvååker - Ljungskile 1
9. Vänersborg - Trollhättan 1x2
10. Hammarby - Malmö FF 1x
11. Odense - Midtjylland 1x2
12. Auxerre - St. Etienne x2
13. Kayserispor - Sivasspor 2

864 rader
1. Roma - Feyenoord 12
2. Lilleström - Vålerenga 1x2
3. Forward - Karlstad 2
4. Hammarby TFF - Haninge 12
5. Motala - Örebro Syrianska 1
6. Sollentuna - Sthlm Intern. 1
7. Sylvia - Sandviken 2
8. Tvååker - Ljungskile 1
9. Vänersborg - Trollhättan 1x2
10. Hammarby - Malmö FF 1x
11. Odense - Midtjylland 1x2
12. Auxerre - St. Etienne x2
13. Kayserispor - Sivasspor 12

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Rangers - PSV
Fotboll - Champions League kval - 1 asian 0
1.88
21:00  Bodö/Glimt - Dinamo Zagreb
Fotboll - Champions League - 1
2.20
18:45  Qarabag - Plzen
Fotboll - Champions League kval - BLGM
2.01
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Slovacko - AIK
Fotboll - Conference League - Under 2,5
1.85

Livestreaming