Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Söndag 6/9

5 September 2020 - 10:09

Precis som i vecko-omgångens Europatips är det Nations League som gäller för hela slanten under söndagens dito. Kupongen fortsätter hela vägen in på måndagen och för att vara kvar så länge som möjligt är det på sin plats att ta del av den här analysen!


Spelstopp: 17:59

EUROPATIPSET TIPS 6/9


1. Schweiz - Tyskland X
Tyskland kommer till spel utan lirare från såväl Bayern München som RB Leipzig, undantagen Sané och Süle, vilket betyder att spelare som Kimmich, Gnabry, Klostermann och Goretzka inte finns att tillgå. Tunga tapp minst sagt och efter torsdagens batalj mot Spanien (1-1) väntar nu Schweiz på bortagräs. Värdarna kommer också de från en torsdagskamp, i sin tur mot Ukraina som förlorades med 1-2, men innanför egna gränser är schweizarna inte lätta att tas med. Petkovic gäng tog sig hela vägen till finalspel i förra vändan av Nations League och även om högersidan inleder bör ettan välkomnas på större rader då den rensar kopiöst!
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Spanien - Ukraina X
Ukraina upplever en renässans under Shevchenko och kommer närmast från en seger mot Schweiz. Gästerna kan definitivt bli en obehaglig överraskning för många gäng under kommande EM-slutspel. Omställningarna, som var förbundskaptenens specialitet som spelare, är sylvassa med Yarmolenko och Júnior Moraes i spetsen och mot Spanien kommer de blågula att få kontra i kubik. Luis Enriques mannar tackar inte direkt nej till bollinnehavet och här måste värdarna se upp. Visst ska spanjorerna ses som klara favoriter, men Ukraina ska inte räknas bort. Högersidan rensar magiskt och bäddar för trevlig utdelning vid träff.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


3. Ungern - Ryssland 2
Ryssland var på förhand en liten favorit i fara hemma mot Serbien, men moderlandet svarade upp på bästa sätt. Serberna tilläts ha det mesta av bollinnehavet och istället guidade Dzhikiya backlinjen på bästa sätt för att stå emot anstormningen. Framför allt vann Artem Dzyuba matchen i matchen mot Aleksandar Mitrovic med 2-1 och den väldige Dzyuba är ett hot mot alla världens försvar med sin fysik. Nu bär resan av mot Ungern där gästerna ställs emot en nation som också segrade i torsdags. Marco Rossis mannar tog en meriterande fullpoängare i och mot Turkiet efter att superlöftet Dominik Szoboszlai bjudit tv-tittarna på en magisk frispark. Mycket av värdarnas spel kretsar kring Szoboszlai, men mot ryssarna blir det tufft. X2 räcker.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Serbien - Turkiet 1
Offensivt såg Serbien starka ut mot Ryssland. Chanserna radades upp för Mitrovic, Tadic och Milinkovic-Savic, men serberna fick bara in en balja och åkte hem med 1-3 i baken. Snopet resultat men nu är det upp på hästen igen för kamp mot Turkiet. Kommer värdarna upp i samma nivå här ska de ses med goda möjligheter. Turkiet såg nämligen inte alls bra ut mot Ungern och känslan är att en mättnad kan ha smugit sig in i gästerna efter det succéartade EM-kvalet. Håller sig ettan runt 50 procent kan den gott lämnas ensam.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


5. Irland - Finland 1
Vidare till Irland dit Finland tar sig under söndagsaftonen. Markku Kanerva har valt att lämna MLS-lirarna Lod, Raitala och Lappalainen utanför samlingen den här gången och samtliga spelare är i normala fall hemmahörande i startelvan. Således lär det bli tufft i Dublin. Irland viker aldrig en tum i närkamperna och med Doherty, Stevens och Egan i försvaret ser defensiven ruskigt stark ut. Framåt ser det lite skralare ut men kan Long, McGoldrick eller Robinson peta in en balja är mycket vunnet. 1X blir valet på större rader då det vänstra tecknet blir hårt ansatt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Slovenien - Moldavien 1
Även fast Moldavien mirakulöst nog klarade 1-1 mot Kosovo är det här kupongens säkraste etta. Moldaverna hade egentligen bara tur i den fajten och kom undan med blotta förskräckelsen efter att Kosovo fullständigt pulveriserat Alexei Koselev i kassen. Fortuna Sittard-keepern lär inte ha lite att göra i Slovenien heller. Värdarna stod för en blek insats mot Grekland och här kommer det att bli åka av från det att domaren blåser igång matchen. Jan Oblak i Sloveniens kasse kan lämna handskarna i omklädningsrummet och istället delta i anfallsspelet. Banketta.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


7. Kosovo - Grekland 2
Ett på förhand kokande möte är att vänta på Fadil Vokrri Stadium i Pristina. Den tjeckiske domaren Pavel Královec lungor kommer att sättas på prov när Kosovo och Grekland går i klinch under söndagen. Grekland har inte erkänt Kosovo som nation och när KF Gjilani mötte cypriotiska APOEL i Europa League på den här arenan brände hemmafansen en grekisk flagga. Således lär det bli hårda tag på planen och i grund och botten är det fördel gästerna som är det stabilare av de två herrskapen. Insatsen mot Slovenien var positiv och kommer de upp i samma nivå här blir det seger. Tvåa.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Malta - Lettland 2
Söndagen stängs med mötet mellan Malta och Lettland och känslan är att det inte är alltför många tv-tittare som rattar in den här kampen. Helsingborgs och Färöarnas Brandur Hendriksson sköt Malta i sank i torsdags med en frispark á la David Beckham och på bänken jublade U21-legendaren Håkan Ericsson som numera basar över Färöarna. Jobbig kamp väntar ånyo här för Malta då Lettland kommer på besök. Gästerna skämde ut sig i och med 1-1 mot usla Andorra och letterna kommer knappt kunna bärga sig för att den här matchen ska dra igång. Här löser de minst en pinne till.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


9. Nederländerna - Italien 1
Vi skiftar dag till måndag och inleder med kupongens höjdpunkt direkt. Två av utmanarna till guldet i EM 2021 drabbar samman i Amsterdam när Nederländerna välkomnar Italien till Johan Cruijff Arena. Båda lagen ägde mycket boll i sina torsdagsmatcher mot Polen respektive Bosnien och lär således inte ha ödslat alltför mycket energi inför den här bataljen. Värdarna har en ruggigt stark centrallinje i Cillessen, van Dijk, Wijnaldum och Depay och även om Italien också har ett starkt lag på pappret lär de få det tufft i huvudstaden. Holland slog bland andra England här med 3-1 i förra Nations League och ska hållas som favoriter. Ettan är trolig.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


10. Nordirland - Norge X
Ett ovisst möte stundar i Belfast mellan Nordirland och Norge. Lasse Lagerbäck har enorm spets i truppen med offensiva lirare som Haaland, King och Ödegaard men dessvärre missar den sistnämnde den här samlingen på grund av skada. Ett tungt tapp givetvis men både Haaland och King är mer än kapabla att avgöra matcher på egen hand. Nordirland ska dock inte underskattas på egen mark. Här tappade bland andra Nederländerna poäng i november och den hårt betrodda tvåan gör sig därmed bäst garderad, helst hela vägen.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


11. Tjeckien - Skottland 1
Det fiaskoartade EM-kvalet var en tung smäll för Skottland. Erkänt starka namn som Robertson, McTominay, Tierney och Forrest finns att tillgå, men utanför kiltlandet har inte skottarna lyckats komma upp i någon vidare nivå i modern nutid. Tjeckien har däremot fått ihop det bra och har spets i både Soucek och Schick. Frågetecken råder dock för duon här eftersom de missade kampen mot Slovakien efter att ha varit i nära kontakt med en person som varit drabbad av Covid19. Kommer de till start är Tjeckien svåra att tas med i Olomouc och ettan är då en solid spik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


12. Bosnien - Polen 1
Mycket svårare motstånd än vad de här båda nationerna ställdes emot under torsdagen går knappast att få. Bosnien fick jaga mycket boll mot Italien och Polen fick göra detsamma mot Nederländerna. Gästerna är ett par nivåer sämre utan Lewandowski och världens kanske just nu bästa anfallare missar även den här kampen. Trots det målas tvåan på ganska hårt och det känns inte helt rätt. Värdarna är starka på egen mark och här är värdet till vänster så pass lockande att tvåan gott kan lämnas utanför leken.
Startbonus: Få 100 kr bonus att spela för hos 888sport


13. Österrike - Rumänien 1
Vi stänger butiken i Österrike där värdnationen ska ta sig an Rumänien. Alaba och Laimer är inte uttagna i Franco Fodas trupp den här gången, men laget är ändå starkt med spetsar i bland andra målfarlige backen Hinteregger och snidaren Sabitzer på mittfältet. Rumänien har ingen stark upplaga att luta sig emot och skulle de lösa en poäng här ska de vara väldigt nöjda. Ettan inleder men den hårda streckningen gör att krysset får följa med i ett senare skede.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Kupongens kassaskåp


Slovenien
Slovenien hade det ganska jobbigt mot Grekland, men här får värdarna en enkel uppgift att hantera. Moldavien är klappkassa och det är bara en tidsfråga innan Sporar hittar nätet.


Varningens finger!


Ukraina
Spanien såg bra ut i perioder mot Tyskland men visade också sin sårbarhet på defensiva omställningar. Ukraina kommer gladeligen lämna ifrån sig bollinnehavet här och med Yarmolenko och Moraes redo att galoppera iväg ska inte gästerna ses som chanslösa.


144 rader
1. Schweiz - Tyskland x2
2. Spanien - Ukraina 1x2
3. Ungern - Ryssland x2
4. Serbien - Turkiet 1
5. Irland - Finland 1
6. Slovenien - Moldavien 1
7. Kosovo - Grekland 2
8. Malta - Lettland x2
9. Nederländerna - Italien 1
10. Nordirland - Norge 1x2
11. Tjeckien - Skottland 1
12. Bosnien - Polen 1x
13. Österrike - Rumänien 1


864 rader
1. Schweiz - Tyskland 1x2
2. Spanien - Ukraina 1x2
3. Ungern - Ryssland x2
4. Serbien - Turkiet 1
5. Irland - Finland 1x
6. Slovenien - Moldavien 1
7. Kosovo - Grekland 2
8. Malta - Lettland x2
9. Nederländerna - Italien 1
10. Nordirland - Norge 1x2
11. Tjeckien - Skottland 1
12. Bosnien - Polen 1x
13. Österrike - Rumänien 1x


Europatipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming