Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Torsdag 6/1

5 Januari 2022 - 14:16

Det är fullt blås från Serie A under torsdagen. Europatipset domineras av kamper från pastastöveln och i dessa tider gäller det som vanligt att ha järnkoll på truppläget i samtliga lag. Det får ni av oss och som om inte det vore nog får vi även ta del av Ligacupen och Copa del Rey. Nu kör vi!


Spelstopp: 14:29



1. Arsenal - Liverpool 1

Ett varningens finger höjs omedelbums för om denna Ligacup-semifinal verkligen kommer att spelas. Liverpool har försökt att få matchen uppskjuten då de rödklädda drabbats av ett Coronautbrott inom truppen. Som om inte det vore nog är Salah, Mané och Keïta alla iväg på landslagsuppdrag. Skulle det bli spel är det således klar fördel Arsenal. The Gunners har höjt sig markant den senaste tiden och visade mot Manchester City att de kan spela jämnt med de allra bästa. Ettan dryper av värde och är en given spik vid spel. Håll utkik efter information närmare spelstopp.


2. Milan - Roma X

Stormöte från San Siro som knappast blir så ensidigt som svenska folket tycks tro. Milan stod poängmässigt för en fin första halva av säsongen, men denna afton störs Rossoneri av en mängd avbräck. Kessié och Kjaer är de allra tyngsta och så länge Milan överpresterar de underliggande siffrorna går det inte att lita på ettan som streckas till månen. Roma blandar och ger men visade mot Atalanta (4-1) att de kan slå alla lag i Serie A när de har sin dag. Abraham och Smalling är frågetecken men det ska inte spela alltför stor roll. Måla tvärs över och jobba in högersidan.


3. Juventus - Napoli 1

Från det ena stormötet till det andra när blickarna vänds mot Juventus Stadium i Turin. Juve avslutade 2021 starkt med 5-1-0 på sex sista tävlingsmatcherna. Givetvis blir det svårt att nå Inter på förstaplatsen, men i rådande form ska Den gamla damen inte räknas bort från topp-2. Chiellini och Bonucci är potentiella avbräck men truppläget är betydligt mycket värre hos Napoli. Anguissa, Koulibaly, Elmas och Osimhen ser alla ut att missa denna tillställning och soppan runt Insigne är heller inget som gynnar gästerna. Ettan till runt 55 procent gillas starkt.


4. Atalanta - Torino X

Atalanta finns som väntat med i toppstriden men det har inte varit en smärtfri väg dit. 1-4 i brakan mot Roma uppvisade brister i Gasperinis lagbygge som Torino också ska kunna blotta. Ivan Juric har höjt Tjurarnas spelmässiga högstanivå sedan han tog över skutan och när ettan streckas till skyarna är det läge att dra öronen åt sig. Lyckas gästerna hålla ihop de bakre leden finns god chans att såra Glenn Strömbergs gamla lag via omställningar. 1X går först men tillåter finansinspektionen får gärna hela spektrat täckas.


5. Fiorentina - Udinese 1

Fiorentina ser ut att vara en potentiell kandidat till Europaplatser kommande säsong, inte minst tack vare Dusan Vlahovic förmåga att hitta nätet. Stannar serben i Florens hela säsongen blir Viola att räkna med. González, Callejón och nyförvärvet Ikoné är inga dåliga kompanjoner i de främre leden. Med det sagt tenderar värdarna att bli väl framtunga mellan varven och Udinese är inga duvungar. Zebrorna har stått för storstilade insatser mot på pappret övermäktigt motstånd tidigare och ska inte räknas bort helt och hållet. Ettans hårda streckning borgar för sällskap av krysset på större bongar.


6. Sassuolo - Genoa X

Sassuolo blandade högt med lågt under säsongens första halva och kommer att fortsätta med detsamma när ligan återstartar. Mot lag som spelmässigt bjuder till är de grönsvarta en obehaglig aktör att ställas mot, men när opponenterna backar hem och krymper ytorna har värdarna uppenbara problem. Genoa är i desperat poängbehov i botten av tabellen men kommer inte att öppna upp sig bara för det. Gästerna såg håglösa ut under vintern men här blir streckningen på ettan överdriven. Strössla med garderingar och jobba in högersidan.


7. Salernitana - Venezia LOTTAS

Uppskjuten match som kommer att lottas med procentfördelningen 27-28-45. Avvakta så nära spelstopp som möjligt och strecka sedan där värdet finns.


8. Lazio - Empoli 1

Empoli var något av höstens lag i Serie A då Gli Azzurri hade häng på en Europaplats. Drömmen lever fortfarande vidare men det ska också sägas att gästerna hade marginalerna på sin sida. Innan uppehållet fick Empoli 2-4 i brakan av Milan och under torsdagen lutar vi åt att det är dags för nya baklängesmål. Lazio vann det vändande mötet med stora siffror (3-1) och ska kunna göra upplevelsen än värre för besökarna på Olimpico. I egen borg är det bara Inter som varit bättre än Sarris adepter. Örnarna gör inga misstag - ettan singlas trots förmodat hårt förtroende.


9. Spezia - Hellas Verona 2

Det var inget muntert julfirande i Thiago Mottas hushåll. 1-0-segern mot Napoli var ett regelrätt rån, dessförinnan hade Spezia radat upp sex raka matcher utan seger. En sådan trend tror vi har sin början när Serie A återupptas. Hellas Verona reser till Alberto Picco med tveksam form - tre raka utan seger - men här väntar betydligt lättare motstånd än vad som var fallet innan uppehållet. Igor Tudor har spunnit vidare på Ivan Juric inslagna väg med gästerna som är en kandidat till en placering på den övre halvan. Spezia är inte i närheten av att hålla samma nivå. Tvåan kan gott testas på egna ben.


10. Real Zaragoza - Sevilla 1

Över till Copa del Rey där två lag streckas i absurdum. Den första obehagligt stora favoriten är Sevilla som står inför en lurig uppgift på La Romareda. Andalusierna kommer från fyra inspelade poäng mot Barcelona och Cádiz, ett utfall som spelmässigt inte motsvarats. Truppläget är fortfarande väldigt ansatt och mitt i brinnande titelstrid i La Liga råder ovissheter kring hur mycket krut som kan brännas på cupen. Real Zaragoza står inför ett inspirerande ärende denna afton och på eget gräs ska värdföreningen inte skojas bort. Mot ett förmodat reservbetonat Sevilla synas vänstersidan tidigt. Tvåan är ett fräckt avslag.


11. Sporting Gijón - Villarreal 1

Villarreal är nästa övervärderade gäng ut i elden. Den gula ubåten har gått fram som en ångvält under vintern och såg kusligt starka ut i 5-0-segern mot Levante senast. Vi kan dock räkna med att Unai Emery sparar mängder av spelare här då Atlético Madrid står på menyn till helgen. Då ska tvåan knappast vara uppe och snurra över 60 procent. Sporting Gijón har bara förlorat en av de sju senaste fighterna alla kategorier och värdarna kan mycket väl bjuda upp till dans mot ett reservbetonat gulklätt lag. Vänstersidan ligger närmare till hands än vad tipparna tycks tro. 1X liras till smaskigt värde.


12. Almería - Elche 1

Två lag som mycket väl kan komma att byta plats med varandra i seriesystemet till kommande säsong. Almería toppar Segunda División i klar majestät och denna torsdag ska värdarna ses med god chans att avancera i Copa del Rey. Elche har i sin tur det tufft i La Liga och fullt fokus bör således ligga på att klara kontraktet. Nämnas bör att båda lagen har fått påhälsning av Coronaviruset vilket gör att respektive truppläge är osäkert inför denna fight. Då väljer vi att luta oss mot en mer välmående vänstersida. Strecka västerifrån.


13. Girona - Osasuna 1

Kupongen avrundas i Katalonien där Osasuna får en tuff afton framför sig. Pågarna från Pamplona föll tungt mot Athletic Bilbao senast, gästernas tionde raka ligamatch utan seger. Självförtroendet är således inte på topp och att bara städa av Girona i Copa del Rey görs inte i en handvändning. Katalanerna inledde säsongen motigt men har hittat formen allteftersom. Cristhian Stuani är en målspottare som hör hemma i La Liga och uruguayanen kan definitivt avgöra detta på egen hand. 1X ramar in kupongen väl.


Kupongens kassaskåp

Lazio

Empoli har haft marginalerna på sin sida så här långt. Innan uppehållet blev det dock rådäng mot Milan och det blir inte enklare mot Lazio. Örnarna vinner komfortabelt.


Varningens finger!

Sporting Gijón

Sporting Gijón trivs utmärkt på egen matta och mot ett förmodat reservbetonat Villarreal finns större chans än vad tipparna tycks tro. Den sönderstreckade tvåan kastas i Medelhavet.



144 rader
1. Arsenal - Liverpool 1
2. Milan - Roma 1x2
3. Juventus - Napoli 1
4. Atalanta - Torino 1x
5. Fiorentina - Udinese 1
6. Sassuolo - Genoa 1x2
7. Salernitana - Venezia 2
8. Lazio - Empoli 1
9. Spezia - H.Verona 2
10. Zaragoza - Sevilla 1x
11. Sp.Gijón - Villarreal 1x
12. Almería - Elche 1
13. Girona - Osasuna 1x


864 rader
1. Arsenal - Liverpool 1
2. Milan - Roma 1x2
3. Juventus - Napoli 1
4. Atalanta - Torino 1x2
5. Fiorentina - Udinese 1x
6. Sassuolo - Genoa 1x2
7. Salernitana - Venezia 2
8. Lazio - Empoli 1
9. Spezia - H.Verona 2
10. Zaragoza - Sevilla 1x
11. Sp.Gijón - Villarreal 1x
12. Almería - Elche 1x
13. Girona - Osasuna 1x


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming