Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 16/10

15 Oktober 2021 - 09:32

Ett fullständigt engelskt Stryktips är äntligen tillbaka och med 10 miljoner i jackpot är motivationen enorm denna lördag. Fina skrälldrag finns att hämta i både Premier League och The Championship för att göra helgen till en oförglömlig sådan. Nu sätter vi fart!

Gå med i vårt succélag! Vi hoppas på 13 rätt – igen!
System 1: 300 kr/andelen – endast två spikar – KLICKA HÄR för köp!
System 2: 200 kr/andelen – TV-systemet med Ulrik & Oliver – KLICKA HÄR för köp!


Spelstopp: 15:591. Leicester - Manchester United 2

Vi inleder med en förmodat böljande tillställning från King Power Stadium. Leicester har inte alls fått det att stämma så här långt och med mängder av avbräck i defensiven får Rävarna svårt att håll tätt när Manchester United kommer på besök. Det ska dock snabbt påpekas att även United dras med sin beskärda del av problem i de bakre leden. Maguire och Varane väntas båda missa denna tillställning och mycket talar för att vinnaren av matchen i matchen mellan Vardy och Ronaldo också skjuter tre poäng till sitt lag. Gubben (etta-tvåa) är en lämplig lösning.


2. Brentford - Chelsea X

Spännande Londonderby där Chelsea knappast går så säkra som tipparna tycks tro. Segern mot Southampton kom inte förrän de blåklädda var en man mer på banan och med frågetecken på lirare som Silva, Rüdiger, James och Lukaku går det inte att lämna den hårt betrodda tvåan på egna ben. Brentford har visat att de är i Premier League för att stanna hemma mot en potentiell titelaspirant lär The Bees vara extremt taggade. Bara en förlust så här långt är ett fint kvitto för nykomlingarna som ska kunna bjuda upp till dans på egen matta. Alla tecken är att föredra.


3. Southampton - Leeds 1

Leeds tog säsongens första trepoängare när Watford lades på rygg innan uppehållet. Såväl den som föregående insatser har dock innehållit skönhetsfläckar och denna lördag ser Bielsa och company ut att få klara sig utan Raphinha som knappt hinner hem från det brasilianska landslaget. Dessutom dras Bamford, Phillips och Ayling med skadebekymmer. Southampton saknar avstängda Ward-Prowse, men mot ett tokoffensivt Leeds kommer det inte att saknas målchanser. Adam Armstrong är en möjlig matchvinnare för värdarna och vi väljer att spika den sunt streckade ettan.


4. Aston Villa - Wolverhampton X

Det råder derbystämpel på tillställningen från Villa Park. Wolverhampton gör den korta resan söderut med gott om självförtroende efter två raka segrar. Glädjande för Wolves är också att anfallsduon Jiménez/Hwang ser ut att ha hittat varandra i de främre leden. Matcherna mot Aston Villa tenderar med det sagt att vara jämna drabbningar och vi blir inte förvånade om så blir fallet även denna gång. Villa saknar troligtvis viktiga pjäser som Martínez och Luíz, men en poäng ska de inte uteslutas från. Krysset först, den värdemässigt fina tvåan sedan.


5. Norwich - Brighton 2

Norwich åkte ut med huvudet före senast de var uppe i Premier League och mycket tyder på att det blir samma visa denna gång. Bara en poäng på kontot är alldeles för dåligt och med Teemu Pukki som hittills enda målskytt skriker truppen efter förstärkningar. Brighton är ett klart bättre lag i grunden och Fiskmåsarna visade sin höga nivå när de låg klart närmast segern senast mot Arsenal. Ett par avbräck stör gästerna här men tvåan är ändå en högst trolig sådan. Endast ur ett värdemässigt perspektiv får krysset plats på större system.


6. Blackburn - Coventry 2

Blackburn har blandat och gett så här långt och anledningen till att The Rovers finns med i toppskiktet är duon Brereton/Gallagher. Målkungarna kan med det sagt båda saknas denna lördag och då får de blåvita svårt att hävda sig när Coventry kommer på besök. Viktor Gyökeres är fullkomligen glödhet i gästernas offensiv och 4-1-segern mot Fulham skvallrar högt om kapaciteten hos detta Coventry. Bortaspelet har så här långt inte varit Gyökeres och companys signum, men med rådande förutsättningar är den lågt streckade tvåan ett minst sagt lockande spikbud.


7. Bristol City - Bournemouth 2

Bournemouth toppar tabellen och Körsbären är också ensamma om att ännu inte ha förlorat. Scott Parker har verkligen lyckats göra ett lag av de rödsvarta och med spelare som Billing, Solanke och Anthony behöver gästerna inte prestera på topp för att få med sig poäng. Bristol City har inte vunnit på hemmaplan under väldigt lång tid och The Robins får av mycket att döma svårt att lyckas med det även denna lördag. Bournemouth är bättre på samtliga positioner och även om tvåan streckas hårt finns det bättre skrällägen på annat håll. Spiktvåa.


8. Huddersfield - Hull X

Att bli klok på Huddersfield är sannerligen inte det enklaste. Fyra poäng av de senaste sex möjliga är med besked godkänt, men det ska också sägas att The Terriers gått mållösa från tre av de fyra senaste kamperna. Det blir således omöjligt att ge Corberán och company fullt förtroende när de streckas upp över 60 procent. Hull visar gryende form efter 2-0-viktorian mot Middlesbrough och mot ett notoriskt ojämnt Huddersfield går det inte att utesluta Tigrarna. Alla tecken och skrälljobb är definitivt rätt väg att gå på John Smith’s Stadium.


9. Middlesbrough - Peterborough X

Neil Warnock har alltid varit känd för att skapa svårslagna lag, men denna säsongs upplaga av Middlesbrough har förtvivlat svårt med att få till kontinuiteten. 0-2-torsken mot Hull var inte vacker, men det ska å andra sidan också påpekas att Boro betvingade Sheffield United med 2-0 i matchen dessförinnan. Höjden är således hög, men när ettan dansar upp runt 70 procent måste vi dra i handbromsen. Peterborough saknar viktige Clarke-Harris, men med lirare som Szmodics och Dembélé ska gästerna trots allt kunna bjuda upp till tango på Riverside Stadium. Alla tecken ska med redan från start.


10. Millwall - Luton 2

Att det väntar en jämn tillställning på The Den råder det inga tvivel om. Millwall och Luton är de två lag i The Championship som kryssar absolut flest gånger så här långt. På sin hemmabana är Millwall aldrig lätta att tas med, men det rättfärdigar inte dryga 50 procent på ettan. Luton är definitivt kapabla att störa och när värdet blir påtagligt i österled är det läge att låta ettan stå utanför leken. Tvåan är faktiskt en riktigt fräck spik på mindre system, men vi väljer att ta till hängslen och livrem genom att plocka med krysset.


11. Nottingham - Blackpool 1

Nottinghams beslut att låta Chris Hughton lämna över tränarsysslan till Steve Cooper var ett klokt sådant. Walesaren har skakat liv i Sherifferna som visar toppform med sju poäng av de senaste nio möjliga. Grabban och Zinckernagel är två spelare som håller hög nivå och får dessa herrar gott om utrymme mot Blackpool går nykomlingarna mot en kämpig afton. The Seasiders visar förvisso även dem god form med tre segrar och en oavgjord på de fyra senaste, men här får de trots allt finna sig i att slå ur underläge. Ettan klarar sig bra på egna ben.


12. Reading - Barnsley 2

Spännande tillställning från Madejski Stadium där två lag med hittills vitt skilda säsonger ska mäta svärd. Reading har överpresterat den underliggande statistiken via fyra segrar på de fem senaste. Den magiska poängskörden har lett till en placering på den övre halvan, men vi tror på ett trendbrott förr snarare än senare för de brutalt övervärderade värdarna. Barnsley har i sin tur inte alls fått med sig vad de varit förtjänta av. Bara en seger vittnar om detta, men kan The Tykes fortsätta att prestera fin fotboll ska de inte ses som chanslösa denna lördag. Som strecken sitter är X2 det enda av intresse.


13. Sheffield United - Stoke 1

Vi avrundar lördagen med ett tungviktsmöte från klassiska Bramall Lane. Sheffield United har stått för en slätstruken inledning så här långt, men truppen håller så pass hög nivå att det bara är en tidsfråga innan The Blades studsar in i en längre segersvit. Det är inte alls otänkbart att en sådan inleds när Stoke kommer på besök. The Potters har tagit 16 av sina totalt 21 poäng på hemmaplan och det blir inte enkelt att bryta den negativa trenden på resande tass i stålstaden. En etta till runt 40 procent är en mumsig spik.


Kupongens kassaskåp

Nottingham

Steve Cooper har lyft Nottingham på kort tid och hemma mot ett i grunden sämre Blackpool ska Sherifferna kunna spinna vidare på inslagen väg. Stark etta.


Varningens finger!

Barnsley

Barnsley har inte fått med sig vad de varit förtjänta av, något Reading fått i överflöd. Med alldeles för vänstervriden streckning på Madejski Stadium är högersidan den enda som lockar.144 rader
1. Leicester - Man United 12
2. Brentford - Chelsea x2
3. Southampton - Leeds 1
4. Aston Villa - Wolves x
5. Norwich - Brighton 2
6. Blackburn - Coventry 2
7. Bristol City - Bournem. 2
8. Huddersfield - Hull 1x2
9. Mboro - Peterborough 1x2
10. Millwall - Luton x2
11. Nottingham - Blackpool 1
12. Reading - Barnsley x2
13. Sheffield U - Stoke 1

864 rader
1. Leicester - Man United 12
2. Brentford - Chelsea 1x2
3. Southampton - Leeds 1
4. Aston Villa - Wolves x2
5. Norwich - Brighton x2
6. Blackburn - Coventry 2
7. Bristol City - Bournem. 2
8. Huddersfield - Hull 1x2
9. Mboro - Peterborough 1x2
10. Millwall - Luton x2
11. Nottingham - Blackpool 1
12. Reading - Barnsley x2
13. Sheffield U - Stoke 1


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

Nytt spelbolag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Halmstad - Trelleborg
Fotboll - Superettan - 1
1.63
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
03:00  Holloway - Volkanovski
Annat - UFC - Holloway vinner
2.7
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:55  Melkers Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Onsdag 29/6
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming