Stryktipset Tips Lördag 4/6

Publicerad på 2 Jun 2022 - 13:02

Tipsexperten

Tipsexperten

2 Jun 2022 - 13:02

Nations League inleder lördagens Stryktips där Italien - Tyskland är en riktig smällkaramell. Kupongen, som innehåller mängder av vettiga bortafavoriter, fortsätter sedan med svensk Division Ett-fotboll innan slaget om Kanarieöarna ska synas i sömmarna. Häng med!

Gå med i vårt succélag – köp in dig i vårt supersystem! 300 kr/andelen! KLICKA HÄR!

TV: Ulriks och Olivers bästa tips i Nations League och Ettan på Stryket!
Spelstopp: 15:591. Italien - Tyskland 2

Kupongen inleds på Renato Dall’Ara där Italien ska mäta svärd med Tyskland. Gli Azzurri hade inte mycket att sätta emot Argentina på Wembley i vad som var Chiellinis avskedsföreställning. Mittbacken lämnar ett stort hål efter sig i backlinjen som uppträdde ängsligt mot sydamerikanerna. Mot ett Tyskland med ett väl utvecklat presspel ligger nya problem i luften. Hansi Flick har lyft Die Nationalmannschaft sedan han tog över skutan och att ligga lågt för att sedan spela på omställningar och Italiens misstag är en matchbild som gästerna trivs ypperligt med. När ettan blir hårt ansatt tornar tvåan upp sig som en häftig chansspik i vad som väntas bli en öppen historia.

2. Ungern - England 2

Ungern lyckades som bekant inte ta sig till VM och i Nations League blir det upp till bevis då Italien, Tyskland och England står för motståndet. De sistnämnda står på andra sidan Puskás Arena denna afton och det råder inget tu tal om att det är klasskillnad på samtliga positioner. Gareth Southgate förfogar över en trupp med skyhögt kunnande och tre poäng är av yppersta vikt i Budapest då övriga motståndare blir betydligt svårare nötter att knäcka. Hittar England upp i närheten av sin högstanivå vinner de detta med ett par bollar. Tvåan spikas trots att den ser ut att promenera över 70 procent.

3. Finland - Bosnien X

Varken Finland eller Bosnien lyckades ta sig till VM och bägge nationerna står inför välbehövliga generationsväxlingar då flera nyckelspelare närmar sig ålderns höst. Finland saknar mängder av normalt givna herrar i försvarsleden denna samling och torde således få svårt att freda det egna målet från Dzeko och company. Anfallaren kan åstadkomma väldigt mycket av väldigt lite och sällskapas dessutom av kreativa spelare som Krunic och Pjanic. Hittar trion vägar genom Finland förlorar Bosnien inte detta. Krysset först, tvåan sedan.

4. Litauen - Luxemburg 2

Luxemburg stod för ett urstarkt VM-kval med deras mått mätt där Luc Holtz visade att han fått den tidigare blåbärsnationen att höja sig flera snäpp. Bortasegern mot Irland var körsbäret på tårtan och det finns numera flera spelare i gästernas trupp som håller god europeisk nivå. Rodrigues, Sinani och bröderna Thill är bara några av lirarna som ska kunna såra ett i grunden klart sämre Litauen. Balterna har förlorat tolv av sina 15 senaste landskamper alla kategorier och får finna sig i att slå ur underläge trots fördelen av hemmaplan. Tvåan lämnas på egna ben.

5. Montenegro - Rumänien 2

B-divisionens Grupp 3 är på förhand en jämn sådan där varje poäng kan visa sig guld värd i slutändan. Montenegro gör sällan bort sig rent spelmässigt men värdarna är i stort behov av en målskytt då återväxten bakom storstjärnan Jovetic är klen. Denna samling saknas dessutom den kanske viktigaste pjäsen, Stefan Savic, på grund av skada. Rumänien är ett landslag av samma skrot och korn som dock ska kunna gynnas av den förmodade matchbilden i Podgorica. Att ligga lågt och spela på omställningar bör passa gästerna som handen i handsken. X2 räcker för grön bock.

6. Oskarshamn - Ljungskile X

Nations League lämnas därhän och istället riktas fokus mot den svenska Division Ett-fotbollen. Ettan Södra slår upp portarna på Arena Oskarshamn där Oskarshamn tar emot Ljungskile. Värdföreningen bröt en negativ trend när de betvingade IFK Malmö med 2-1 senast, men spelmässigt har de hemmahörande inte rosat marknaden mot slutet. Ljungskile har i sin tur fått med sig resultaten, men även gästerna kämpar med ett ibland torftigt anfallsspel. Här finns stor risk att aktörerna tar ut varandra och i en ruskigt svårsiad historia föredras så många tecken som möjligt. Helst hela spannet.


Gå med i vårt succélag – köp in dig i vårt supersystem! 300 kr/andelen! KLICKA HÄR!


7. Qviding - Vänersborg 1

Två gäng som följde upp segrar med nederlag i föregående omgång drabbar samman i skötet. 2-3 i nacken mot Tvååker var Qvidings sjunde förlust på de tio inledande matcherna och göteborgarna ser onekligen ut att gå mot bottenstrid. Defensiven läcker från alla håll och kanter och ettan är ingen given favorit att hålla i handen när Vänersborg kommer på besök. Gästerna blandar för jämna högt med lågt men ska trots det kunna trivas med tillvaron mot ett generöst Qviding. I en förmodat målrik historia är gubben (etta-tvåa) ett klokt val.

8. Åtvidaberg - Falkenberg 2

Falkenberg inledde Ettan Södra sömnigt men kommer närmast från åtta poäng på de fyra senaste. Såväl Olympic som GAIS har tappat poäng mot de gulklädda som ska kunna stå för en stark insats mot ett tamt Åtvidaberg. Värdarna har bara vunnit en av de tio första matcherna där framför allt offensiven – bara sju gjorda mål är sämst i klassen – inte räcker till. Det blixtrar inte heller om Falkenbergs offensiv, men lirare som Hofsö och Hintsa ska trots allt kunna såra lördagens kombattanter på egen hand. Så länge tvåan inte rusar över 55 procent kan den lämnas på egna ben.

9. Hammarby TFF - IF Karlstad 2

Botten mot toppen från Ettan Norra där Hammarby Talangfotbollsförening och Karlstad drabbar samman i huvudstaden. De grönvita värdarna kommer närmast från en moralhöjande derbytriumf mot Stockholm Internazionale där Albin Aljic blev stor matchhjälte med fightens enda mål. Tillsammans med Erabi utgör Aljic ett offensivt hot för HTFF, men det är ändå i underkant jämfört med slagstyrkan på andra sidan. Karlstad har tre raka segrar i ryggsäcken där målskyttet kommit igång ordentligt. Åtta gjorda mål under samma period vittnar om detta och hittar värmlänningarna upp i närheten av sin högstanivå är detta deras dust att förlora. Tvåan testas på egna ben.

10. Motala - Täby FK X

Motala har fortsatt på temat vinna hemma och förlora borta. Full pott på egen mark är starka papper från nykomlingarna, men på resande tass är de fortfarande poänglösa. Känslan är att verkligheten snart kan komma ikapp MAIF som får onödigt stort förtroende av tipparna när Täby kommer på besök. Gästerna stod upp bra mot Vasalund trots 0-2 i brakan och är inte alls så dåliga som streckningen visar. När ettan sticker iväg alldeles för långt är alla tecken och injobb av X2 rätt väg att gå.

11. Sandviken - Gefle 1

Derby della Pelle Olsson! Mange Haglunds radarpartner i Halmstad har basat över både Sandviken och Gefle som går i klinch på Jernvallen denna lördag. De förstnämnda toppar tabellen fyra poäng före ett gäng aktörer, däribland Gefle, mycket tack vare Naeem Mohammed. Tio mål på nio starter är sanslöst starka papper och anfallaren kan mycket väl bli den som skjuter Sandviken till Superettan. Gefle ska med det sagt inte underskattas. Gästerna står inför en inspirerande derbyuppgift och har stor potential i lirare som Englund och Sener. Duon kan såra lördagens opponenter via omställningar. Ettan går först men när den streckas hårt välkomnas tvåan in i leken på större system.

12. Vasalund - Stockholm Internazionale X

Stockholmsderby från Skytteholm där Vasalund går i klinch med Stockholm Internazionale. De sistnämnda har gjort det bra i egenskap av nykomlingar och trots fyra förluster på de fem senaste kommer motivationen per automatik denna lördag. Vasalund har den kanske vassaste truppen av samtliga aktörer i Ettan Norra och fyra raka segrar skvallrar om att värdarna har fått upp farten. Serien är dock jämn och när ettan sticker en bit över 60 procent är det läge att dra öronen åt sig. När strecken sitter som de gör är alla tecken och skrälljobb en spännande väg att gå.

13. Las Palmas - Tenerife 1

Kupongen går i mål med det slutgiltiga slaget om Kanarieöarna. Efter att ha torskat båda de inbördes mötena i ligaspelet visade Tenerife moral när de slog Las Palmas med 1-0 i veckan. Gästerna står således med ena benet i playoff-final mot La Liga, men detta blir ingen promenad i parken. Las Palmas är erkänt starka hemma på Estadio Gran Canaria där spelare som Viera och Jesé ska kunna lirka upp ett förmodat lågt sittande Tenerife. Lyckas de med det är mycket vunnet. Ettan går i första ledet men krysset sällskapar då den ser ut att springa iväg.

Kupongens kassaskåp

England

England har ett ruskigt starkt landslag och kan Southgate kräma ur den enorma offensiva kapaciteten får Ungern svårt att stå emot. Urstark tvåa.

Varningens finger!

Täby FK

Täby stod upp bra mot Vasalund och ska ses med betydligt större poängchans mot Motala än vad streckningen vittnar om. X2 ska finnas med till varje pris.144 rader
1. Italien - Tyskland 2
2. Ungern - England 2
3. Finland - Bosnien x
4. Litauen - Luxemburg 2
5. Montenegro - Rumänien x2
6. Oskarshamn - Ljungskile x2
7. Qviding - Vänersborg 12
8. Åtvidaberg - Falkenberg 2
9. Hammarby TFF - Karlstad 2
10. Motala - Täby FK 1x2
11. Sandviken - Gefle 12
12. Vasalund - Sthlm Inter. 1x2
13. Las Palmas - Tenerife 1


864 rader
1. Italien - Tyskland 2
2. Ungern - England 2
3. Finland - Bosnien x2
4. Litauen - Luxemburg 2
5. Montenegro - Rumänien x2
6. Oskarshamn - Ljungskile 1x2
7. Qviding - Vänersborg 12
8. Åtvidaberg - Falkenberg 2
9. Hammarby TFF - Karlstad 2
10. Motala - Täby FK 1x2
11. Sandviken - Gefle 12
12. Vasalund - Sthlm Inter. 1x2
13. Las Palmas - Tenerife 1x

Gå med i vårt succélag – köp in dig i vårt supersystem! 300 kr/andelen! KLICKA HÄR!


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto