Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 8/1

7 Januari 2022 - 14:35

Alla med en förkärlek till FA-cupen jublar högt åt lördagens Stryktips. 13 matcher från världens äldsta klubblagsturnering finns med på menyn och här gäller det verkligen att hålla tungan rätt i mun. För att få bästa möjliga koll på trupplägen och kupongen i stort är det läge att dyka ned i analysen!

Spelstopp: 15:591. Hull - Everton 2
Två lag som har det tungt i The Championship och Premier League inleder lördagens bravader. Trots ett spelmässigt lyft i den andra halvleken lyckades Everton inte få med sig några poäng mot Brighton (2-3) och nu börjar det osa katt runt Benítez och dennes tränarpost. Calvert-Lewin är återigen ett frågetecken längst fram men lirare som Gordon, Rondón och Gray ska kunna såra Hull ändå. Tigrarnas fina form från hösten tycks vara som bortblåst och här får värdarna finna sig i att slå ur underläge. X2 räcker hela vägen till grön bock.

2. Leicester - Watford X
Watford har det inte lätt just nu. Sex raka nederlag i Premier League skvallrar om svag form där inte minst den ihåliga defensiven ställer till det för The Hornets. Trots den jobbiga formraden vill vi ändå inte räkna bort Ranieri och company på King Power Stadium. Leicester saknar en hel drös med spelare av olika anledningar och Brendan Rodgers kommer att tvingas till en klart reservbetonad startelva. Watford har i sin tur lyckats behålla speciella målskytten Dennis från att åka till Afrikanska Mästerskapen vilket är ett stort plus. Med honom och King i de främre leden kommer Leicester att få problem. Måla tvärs över och jobba in högersidan.

3. Wigan - Blackburn 2
Wigan går fram som en ångvält i League One och ser ut att vara en allvarlig utmanare om direktplatserna till The Championship. Faktum är att värdföreningen inte torskat en tävlingsmatch sedan slutet på oktober. Keane och Lang är två sylvassa lirare i offensiven som kommer att vålla problem för Blackburn. The Rovers går i sin tur lika starkt en våning upp i seriesystemet och det skulle inte förvåna om en målfest ligger i luften på DW Stadium. Ben Brereton är en herre som vet var målet är beläget hos gästerna. Gubben (etta-tvåa) är ett klokt val.

4. West Bromwich - Brighton 2
Det som tidigare såg så lovande ut för West Bromwich ser nu att barka helt åt skogen. Bara två segrar på de nio senaste ligamatcherna är illavarslande siffror för The Baggies. Tempot är alldeles för långsamt och även om Valérien Ismaël fått tillbaka Daryl Dike - duon gjorde succé i Barnsley i fjol - är frågan om det räcker? Brighton blir en ruskigt tuff nöt att knäcka på The Hawthorns. Graham Potters mannar spelar sin egen fotboll oavsett spelplats och 3-2-segern senast mot Everton innebär gott om självförtroende hos Fiskmåsarna. Tvåan kan gott testas på egna ben.

5. Swansea - Southampton 2
Förmodat välspelad tillställning från Liberty Stadium där Swansea tappat stinget. Tre raka förluster och åtta insläppta mål under samma period är huvudbry för Russell Martin. Den passningsorienterade fotbollen kommer dock inte att överges bara för att Southampton kommer på besök. The Saints har sett starka ut mot slutet och kan de rödvita bara få igång en lirare som Broja på topp ska de kunna klättra i Premier League. Spelare för spelare håller gästerna klart högre nivå och här ska Hassenhüttls manskap kunna pressa Svanarna till misstag. Spikad tvåa.

6. Birmingham - Plymouth X
Birmingham är inne i en negativ spiral med bara en inspelad poäng av de senaste tolv möjliga. Defensivt är The Blues normalt ett väloljat bygge men när de förväntas föra matchbilden levererar värdarna sällan på önskad nivå. Hemma mot League One-laget Plymouth är det en mantel Birmingham motvilligt får axla. Bojan Djordjic gamla lag ska med det sagt inte underskattas. The Pilgrims är ett topplag i tredjedivisionen där Ryan Hardie är ett aktat namn i fören. Skotten kan mycket väl såra lördagens opponenter på egen hand. När ettan streckas för hårt är det läge att få med alla tecken.

7. QPR - Rotherham 1
Queens Park Rangers har lyckats vända en negativ trend efter två raka 2-1-segrar, men spelmässigt har The Hoops inte imponerat. Motståndet har heller inte varit det mest namnkunniga och vi blir inte förvånade om de blåvita får problem när Rotherham gästar Kiyan Prince Foundation Stadium. The Millers tillhörde The Championship så sent som i fjol och ser ut att vara redo för comeback i andraligan redan nästa säsong. Besökarna toppar League One och har bara släppt in 17 mål på 24 matcher. Ettan går först men får gärna garderas. Om råd alla tecken.

8. Kidderminster - Reading 2
Reading lyckades tappa en 2-0-ledning till 2-2 mot Derby. Att baklängesmålen föll efter att matchuret passerat 85 minuter säger det mesta om The Royals oförmåga till stabilitet. Här väntar med det sagt en uppgift som Reading inte ska kunna slarva bort. Kidderminster är hemmahörandes i National League North och ska trots fördelen av hemmaplan inte ha någonting att säga till om. Klasskillnad råder på Aggborough Stadium där gästerna ska vara övermäktiga över 90 minuter. Tvåan lämnas ensam trots förmodat hård streckning.

9. Boreham Wood - AFC Wimbledon 2
Boreham Wood har cementerat sig i toppstriden av National League. Bara två förluster på 19 matcher är anledningen till varför och även om motstånd från högre divisioner väntar i FA-cupen ska värdarna inte uteslutas helt och hållet. AFC Wimbledon kommer att få kämpa för att klara kontraktet i League One, något som kan innebära att The Dons väljer att ställa en reservbetonad startelva på benen i Hertfordshire. Då blir detta inget enkelt ärende för gästerna. X2 ska vara tillräckligt för grön bock.

10. Barnsley - Barrow 1
Det har inte varit guld och gröna skogar för Poya Asbaghi sedan han tog över Barnsley. The Tykes är fortfarande segerlösa under svenskens styre och mycket talar för att värdarna får ta klivet ner i League One till kommande säsong. Truppen är inte fy skam på det berömda pappret, men i rådande formsvacka går det inte att hålla Barnsley i handen. Barrow, normalt hemmahörandes i botten av League Two, är en opponent som Asbaghi och company ska kunna städa av, men ettan streckas också därefter. Inte fel att få med krysset på större system.

11. Newcastle - Cambridge United 1
Newcastle går in i säsongens viktigaste skede då januarifönstret av mycket att döma blir avgörande för Skatornas fortsatta existens i Premier League. Marginell spelmässig förbättring har gått att skönja under Eddie Howe vars manskap får en på förhand enkel uppgift framför sig under lördagen. Cambridge kommer med en stor portion motivation till St James’ Park men det bör ändå inte räcka särskilt långt. I grunden skiljer det alldeles för mycket för att grabbarna från universitetsstaden ska kunna hota Newcastle. Spika av ettan.

12. Peterborough - Bristol Rovers 1
Peterborough har fortfarande stora problem med att täppa till den läckande defensiven. The Posh snittar nästan två insläppta mål per ligamatch och då blir det svårt att lyfta från bottenstriden. Det råder inget tu tal om att värdarna ska gälla som klara favoriter mot Bristol Rovers från League Two, men tokgiven är trots allt inte ettan. Piraterna, som gästerna kallas, kan mycket i sina bästa stunder och när de upp i ansenlig nivå är ett oavgjort resultat efter 90 minuter ingen utopi. 1X spelas på Weston Homes Stadium.

13. Port Vale - Brentford 2
Kupongen avrundas med det kanske klaraste singelstrecket på hela kupongen. Port Vale gör det bra i League Two där ambitionen är en playoff-plats. Ska värdarna lyckas nå sitt mål har de knappast råd att ödsla krafter när Brentford står på andra sidan. The Bees har ett väl inoljat spelsätt som kommer att räcka till seger även om Thomas Frank väljer att skruva på sin startelva. Forss, Ghoddos och Wissa är spelare som ska kunna ha en trevlig lördag framför sig på Vale Park. Tvåan är en odiskutabel spik.

Kupongens kassaskåp
Brentford
Thomas Frank förfogar över en bred trupp som trots viss rotation ska kunna städa av Port Vale utan några större problem. The Bees tar sig vidare i FA-cupen.

Varningens finger!
Watford
Leicester lider av enorm personalbrist och går inte så säkra mot Watford som tipparna tycks tro. Högersidan bäddar för fin utdelning och ska finnas med tidigt.144 rader
1. Hull - Everton x2
2. Leicester - Watford 1x2
3. Wigan - Blackburn 12
4. West Brom - Brighton 2
5. Swansea - Southampton 2
6. Birmingham - Plymouth 1x2
7. QPR - Rotherham 1
8. Kidderminster - Reading 2
9. Boreham W - AFC Wimb. x2
10. Barnsley - Barrow 1
11. Newcastle - Cambridge 1
12. Peterbor. - Bristol R 1x
13. Port Vale - Brentford 2

864 rader
1. Hull - Everton x2
2. Leicester - Watford 1x2
3. Wigan - Blackburn 12
4. West Brom - Brighton 2
5. Swansea - Southampton 2
6. Birmingham - Plymouth 1x2
7. QPR - Rotherham 1x2
8. Kidderminster - Reading 2
9. Boreham W - AFC Wimb. x2
10. Barnsley - Barrow 1x
11. Newcastle - Cambridge 1
12. Peterbor. - Bristol R 1x
13. Port Vale - Brentford 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbis:

100% upp till 400 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Milan - Udinese
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.72
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Nottingham - West Ham
Fotboll - Premier League - 2
1.92
15:00  Malmö FF - GIF Sundsvall
Fotboll - Allsvenskan - MFF -1 ht
2.00
17:30  IF Elfsborg - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.90
17:30  Chelsea - Tottenham
Fotboll - Premier League - Spurs +0,5
1.72
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Åmål 14/8
Insats: 1080 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Speltips Söndag 14/8
Insats: 864 kr - Tipsexperten
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AIK - Värnamo
Fotboll - Allsvenskan - 2 (+1)
1.85
19:30  Valencia - Girona FC
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
3.15
17:30  Athletic Bilbao - Mallorca
Fotboll - La Liga - Flervalsspel
2.02

Livestreaming