Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Söndag 26/6

23 Juni 2022 - 16:00

Världen vänds upp och ner denna helg då Stryktipset inträffar under söndagen. Det är dock synd att klaga då både Allsvenskan och Superettan är tillbaka efter ett alldeles för långt uppehåll! Norrettan och Eliteserien tar sedan söndagen i mål. Häng med på vägen mot 13 gröna bockar!

Spelstopp: 14:591. Hammarby - Häcken 1

Vi rivstartar med ett toppmöte från Tele2 Arena där Hammarby ska duellera med Häcken. De sistnämnda stod för en ruskigt stark vår där bland andra Jeremejeff var med och bidrog till att Getingarna återstartar Allsvenskan i egenskap av serieledare. Tillsammans med Rygaard och Uddenäs bildar Jeremejeff en giftig offensiv trio, men här saknar sin förstaslips Abrahamsson på grund av avstängning. Då blir det inte lätt att stå emot Bajen på deras plastmatta. Swedberg har som bekant lämnat skeppet men det går trots allt ingen nöd på de grönvitas anfallsled. Mängder av potentiella matchvinnare finns till Cifuentes förfogande och på egen mark är grabbarna från söder alltid starka. Ettan gillas – och spikas – till runt 50-55 procent.

2. Degerfors - AIK X

Plast byts ut mot gräs på Stora Valla där Degerfors ska försöka skapa rabalder när besök från huvudstaden väntar. Våren gick inte i bruksklubbens favör, men trots bara sex inspelade poäng finns ännu ingen anledning till panik. Degen matchade Malmö FF på värdigt vis på denna arena innan uppehållet och ett sargat AIK ska inte känna sig säkra på triumf. Larsson och Otieno får båda syna denna dust från botbänken och det är två spelare vars frånvaro lär bli påtaglig. Gnaget har heller inte resandet som sitt adelsmärke. När tvåan streckas hårt rekommenderas alla tecken och skrälljobb.

3. Mjällby - IFK Norrköping 2

Strandvallen är ett paradis så här års och ett dopp i Östersjön sitter inte fel efter att ha bevittnat 90 minuter mellan Mjällby och Norrköping. De förstnämnda inledde Allsvenskan strålande men verkligheten kom ikapp innan uppehållet. Brännans gäng började motsvara sin inte imponerande underliggande statistik och det skulle inte förvåna om herrarna från Listerlandet blir ett lag för bottenstriden under hösten. Norrköping tog i sin tur bara en poäng mot Hammarby och Elfsborg, men lyckas Norling åtgärda den ihåliga defensiven ser söndagen ljus ut i Sölvesborg. Trots icke föredraget underlag gillas tvåan om den håller sig runt 40-45 procent. Spik!

4. GIF Sundsvall - Djurgården 2

Sundsvall hade det minst sagt kämpigt i våras och det ska mycket till för att norrlänningarna ska undvika degradering. 24 insläppta mål är sämst i klassen och nya baklängesmål lär rassla in när övermäktigt motstånd står på andra sidan NP3 Arena. Djurgården blandade och gav i inledningen men med två 4-0-segrar på de tre senaste råder ändå muntra miner på Kim Bergstrand och övriga. Schüller är avstängd men det ska inte spela någon större roll. Blåränderna är bättre över hela banan och ska vinna detta utan att förta sig. Tvåan kan gott lämnas allena.

5. Dalkurd - AFC Eskilstuna 2

Vi säger välkommen tillbaka till Superettan och gör nedslag på Studenternas där Dalkurd och AFC Eskilstuna ska mäta svärd. De förstnämnda hade det hett om öronen i våras och bara en seger på de åtta senaste skvallrar om revanschlusta inför återstarten. AFC Eskilstuna befinner sig betydligt högre upp i tabellen men är inte att lita på för den sakens skull. Inget topp 5-lag släppte in fler mål än gästerna innan uppehållet och 6-0-4 är en rad som påvisar att AFC blandar och ger. Gubben (etta-tvåa) är ett vettigt val i en förmodat svängig historia.

6. Team TG - Sollentuna 2

Team ThorenGruppen har spelat ihop fyra poäng av 39 möjliga och är faktiskt redan så gott som klara för degradering. Grabbarna från Umeå räcker inte till i Norrettan men kan samtidigt spela utan press under återstoden av säsongen. Det kan inte Sollentuna och så som gästerna agerat hittills finns viss risk för att de kan dras in i bottenstriden. 1-1-4 är en dyster rad utanför hemtrakterna och när kupongen innehåller gott om andra vettiga spikar är tvåan en favorit som går att ifrågasätta. Den som har råd gör plats för krysset.

7. Täby FK - IF Karlstad 2

Karlstad har tappat mark på övriga topplag i Norrettan. Bara en inspelad poäng av de senaste nio möjliga är anledningen till varför. Värmlänningarna besitter en hög högstanivå, men bakom allt klang och jubel döljer sig också en låg lägstanivå. Alvers är en spelare som kan skjuta Täby i sank på egen hand, men här vill vi ändå slå ett slag för de hemmahörande. Värdarna har inte fått med sig resultaten mot slutet men är trots det kapabla att bjuda upp till på egen mark. Den lågt streckade ettan är ett lockande komplement åt utgångstvåan.

8. Ham-Kam - Sarpsborg 2

Den svenska bollen lämnas därhän till förmån för fiskrensarna i väst. Ham-Kam tog en blytung trepoängare i nykomlingsmötet med Jerv och sköter värdarna sina kort rätt hägrar nytt kontrakt när Eliteserien summeras. Mycket mer än så ska dock värdarna inte hoppas på och denna söndag blir det tufft emot. Stefan Billborns Sarpsborg gjorde slarvsylta av Strömsgodset (5-1) senast där bland andra Molins och Salétros utmärkte sig i poängkolumnen. Tillsammans med Heintz ska gästerna kunna få ketchupeffekt även på Briskeby Stadion. Tvåan gillas upp till 40 procent.

9. Bodö/Glimt - Ålesund X

Sakta men säkert har Bodö/Glimt samlat kraft efter succéresan i Europa Conference League. Stensäkra 2-0 mot Kristiansund innebar att B/G har känning på toppstriden, men med ett ansatt truppläge är den hårt betrodda ettan inte jättemycket att hurra över. Ålesund var på vippen att ta tre poäng senast mot Vålerenga där Sigurd Haugen var ett ständigt orosmoment för motståndarna. Har anfallaren samma spring i benen denna afton får även Bodö/Glimts backlinje problem. När ettan ser ut att sticka en bit över 65 procent är alla tecken och skrälljobb rätt väg att gå.

10. Molde - FK Jerv 1

Kupongens största favorit hittas på Aker Stadion där Molde tar emot Jerv. Erling Moes mannar blev berövade på ligatiteln i fjol men ser ut att ha ställt in siktet på revansch denna säsong. 25 poäng på elva matcher är starka papper, men en liten brasklapp ska skjutas in för att trepoängarna kommit efter små marginaler mot slutet. Brynhildsen, Hussain och Wolff Eikrem dras alla med frågetecken inför denna drabbning vilket gör över 80 procent på ettan mindre attraherande. Jerv befinner sig i en mörk period men kan samtidigt inspireras av att de inte har något att förlora i Romsdal. Det finns ett par varningsklockor för många för att bara spika av Molde utan vidare. Krysset tar plats på större system.

11. Sandefjord - Tromsö 2

Sandefjord visar till synes gryende form med två raka triumfer. Det ska dock sättas ut en fet varningstriangel för att värdarna fått med sig mer än de förtjänat. Mot såväl Odds BK som Viking har Sandefjord varit nedtryckta i skorna och hemma på Release Arena har värdföreningen torskat tre av tre fighter. Trots det övervärderas ettan när Tromsö kommer på besök. Gästerna från landets nordligaste delar trivs normalt som bäst på egen matta, men när oddsmakarna viktar starkt åt höger ämnar vi göra detsamma. De väloljade besökarna har bara förlorat två av tio matcher och den solida organisationen ska räcka långt även här. Tvåan är en häftig värdespik.

12. Strömsgodset - Lilleström 2

Lilleström vände 0-1 till 3-1 mot Rosenborg och går på vatten just nu. Förlustnollan är intakt för de anrika gästerna och så länge lirare som Matthew, Adams och Asen fortsätter på inslagen väg får Molde verkligen bekänna färg i guldstriden. LSK ska hållas snäppet högre än Strömsgodset, men värdarna ska trots allt inte skojas bort hur som helst. 1-5 i brakan mot Sarpsborg var en rejäl plump som dock bör innebära stor revanschlusta hemma på Marienlyst Stadion. Lilleström fick stryk på denna arena i fjol och går inte tvärsäkra denna gång heller. Gubben (etta-tvåa) liras.

13. Vålerenga - Odds BK X

Kupongen avslutas med ett ångestmöte från Oslo där Vålerenga och Odds BK går i klinch. De förstnämnda är säsongens tveklöst största besvikelse så här långt och det skulle inte förvåna ett dugg om Fagermo hänger löst på tränarposten. Upphämtningen från 0-2 till 2-2 mot Ålesund var stark, men när trepoängarna lyser med sin frånvaro är Enga ingen favorit att hålla i handen. Odds BK har i sin tur förlorat sju av elva kamper men ska trots det inte räknas bort här. Mot ett desperat värdgäng ska gästernas vassa omställningsspel kunna komma väl till hands. Måla tvärs över och jobba in X2 till fin procent.

Kupongens kassaskåp

Djurgården

Djurgården är bättre än Sundsvall på samtliga positioner och en ensidig historia är att vänta på NP3 Arena. Tvåan är gjuten i betong.

Varningens finger!

Degerfors

AIK saknar både Larsson och Otieno och är ingen favorit att hålla i handen på Stora Valla. Degerfors är ett skrällbud som heter duga.144 rader
1. Hammarby - Häcken 1
2. Degerfors - AIK 1x2
3. Mjällby - Norrköping 2
4. Sundsvall - Djurgården 2
5. Dalkurd - AFC Eskilstuna 12
6. Team TG - Sollentuna 2
7. Täby FK - IF Karlstad 12
8. Ham-Kam - Sarpsborg 2
9. Bodö/Glimt - Ålesund 1x
10. Molde - FK Jerv 1
11. Sandefjord - Tromsö 2
12. Strömsgodset - Lilleström 12
13. Vålerenga - Odds BK 1x2

864 rader
1. Hammarby - Häcken 1
2. Degerfors - AIK 1x2
3. Mjällby - Norrköping 2
4. Sundsvall - Djurgården 2
5. Dalkurd - AFC Eskilstuna 12
6. Team TG - Sollentuna x2
7. Täby FK - IF Karlstad 12
8. Ham-Kam - Sarpsborg 2
9. Bodö/Glimt - Ålesund 1x2
10. Molde - FK Jerv 1x
11. Sandefjord - Tromsö 2
12. Strömsgodset - Lilleström 12
13. Vålerenga - Odds BK 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Betinia:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr Gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

500 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100% upp till 2000 kr

Bethard:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

800 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

FastBet:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 1500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Upp till 1.250 kr i spelkrediter för nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Bonuskoden REKAT kan användas under registreringen, men ändrar inte erbjudandebeloppet på något sätt. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Betfair:

100% upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

120 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Gratisspel värt 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

500 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 1000 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Gratisspel upp till 500kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

50% upp till 500 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lyllo Casino:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Lyllo Casino Riskfritt spel utan omsättning. Helt nylanserad sportsbook.

18+. Gäller nya kunder. 100 kr matchat spel om du inte vinner på ditt första spel. Maxbonus 100 kr. Min insättning 100 kr. Det är inga omsättningskrav på återbetald insats. Giltigt i 60 dagar. Stodlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt, Läs fullständiga Regler & Villkor här.

Betinia Registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Bayern München - Plzen
Fotboll - Champions League - 2 asian +3,5
1.73
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Leipzig - Celtic
Fotboll - Champions League - 1 asian -1
1.91
19:00  Tingsryd - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
1.84
21:00  Manchester City - Köpenhamn
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål första halvlek
1.72
21:00  Chelsea - Milan
Fotboll - Champions League - 1
1.74
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:30  V86 - Bergmans Super Days JACKPOT
Insats: 199 kr -  
Köp här!
20:30  V86 - BigOne Super-Jackpot
Insats: 450 kr -  
Köp här!
20:55  Melkers Europatips 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 1296 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 5/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
21:40  DD Tips Solvalla & Åby 5/10
Insats: 200 kr - DrTrav

Livestreaming