Topptipset Tips Fredag 19/11

Publicerad på 18 Nov 2021 - 17:08

Tipsexperten

Tipsexperten

18 Nov 2021 - 17:08

Det finns många russin att plocka ur fredagens Topptips-kaka. Monaco - Lille, QPR - Luton och Mechelen - Club Brugge är bara några av höjdarna att knappa in på tv:n. Dessutom väntas en rafflande upplösning av Premier Division på Irland. Det och mycket annat finner ni i texten nedan!


Spelstopp: 20:44



1. Monaco - Lille X

Monaco och Lille har båda varit stora besvikelser så här långt. Aktörerna återfinns i mitten av tabellen och det är inte på långa vägar godkänt. Lille är inte alls i närheten av samma nivå som i fjol, men Les Dogues ska ändå inte räknas bort då skytteligaledaren Jonathan David finns i de främre leden. Kanadensaren kan på egen hand skjuta Monaco i sank. Monegaskerna sätter i sin tur stort hopp till Wissam Ben Yedder och det är långt ifrån otänkbart att någon av dessa lirare avgör denna tillställning. Högersidan innehar fint spelvärde och då är alla tecken att föredra.


2. Levante - Athletic Bilbao 1

Athletic Bilbao skuggar toppstriden efter 18 inspelade poäng på tolv matcher, men det är inte på grund av baskernas spel på resande fot som så är fallet. Bara en viktoria utanför hemtrakterna är usla siffror och en övervärderad tvåa är definitivt en som kan kastas i sjön i Valencia. Levante är på jakt efter säsongens första trepoängare och Grodorna ska ses med god chans till detta i egen borg. Martí och Morales är två potentiella matchvinnare för värdarna. 1X spelas till magiskt värde.


3. QPR - Luton 2

Förmodat målglatt möte från London där Luton gör den korta resan söderut. Hattmakarna har med små medel lyckats etablera sig på den övre halvan och Nathan Jones förtjänar mängder med beröm för hur han utvecklat gästernas spel. Cornick och Adebayo är giftiga strikers som bör kunna vålla QPR enorma problem. The Hoops blandar och ger men hemma i huvudstaden har de blåvita alltid nära till nätrassel. Så även denna afton och i en förmodat svängig tillställning tillämpas gubben (etta-tvåa).


4. Mechelen - Club Brugge 2

Mechelen har stått för en ruskigt stark inledning och finns me i toppstriden. Mrabti och Storm är två spelare att se upp med i offensiven, men ju längre säsongen lider lär de gulröda också sjunka i tabellen. Härnäst väntar säsongens på förhand tuffaste hemmamatch då Club Brugge kommer på besök. De regerande mästarna har haft en något knackig inledning, men bara en förlust vittnar samtidigt om de blåsvartas styrka. Kommer Vanaken och hans kamrater bara upp i ansenlig nivå vinner de detta. Tvåan står stadigt på egna ben.


5. Finn Harps - Longford 1

Longford är sedan långt tillbaka klara för degradering. Sju raka förluster på resande tass och bara två triumfer på hela säsongen är siffror som talar sitt tydliga språk. Att gästerna avslutar med något annat än nederlag i säsongens sista match är dessutom svårt att se. Finn Harps säkrar kontraktet vid seger och de tokmotiverade värdarna ska ses med toppchans att lösa uppgiften hemma på Finn Park. Ettans hårda förtroende är högst befogat. Urstark etta som spikas.


6. Waterford - St. Patrick’s 1

Waterford lyckades med bedriften att bara spela 1-1 senast mot redan avhängda jumbon Longford. Tre poäng och poängtapp för Finn Harps, närmaste lag ovanför det negativa kvalstrecket, är därför ett måste för att värdarna ska undvika återkval. St. Patrick’s är redan klar tabelltvåa och har således inget att spela för denna afton, men i grunden är gästerna att anse som det klart bättre laget. Med rådande förutsättningar är en böljande tillställning att vänta och gubben är därför ett givet val.


7. Fuenlabrada - Mirandés 1

Bottenmöte från Segunda División mellan två aktörer som inte får mycket att stämma för dagen. Fuenlabrada har framför allt problem i offensiv riktning där avsaknaden av en pålitlig målskytt ständigt gör sig påmind. I den egna borgen finns med det sagt en styrka som ska räcka långt mot ett defensivt ihåligt Mirandés. Besökarna förfogar över ligans näst sämsta defensiv och läckaget i de bakre leden gör att pågarna från Castilla och León får nöja sig vid utfall av en pinne på Estadio Fernando Torres. 1X är ett lås.


8. Queen of the South - Inverness X

Vi avrundar med en oviss tillställning från skotska The Championship. Inverness har ett lag som ska kunna vara med och kriga om uppflyttning till våren, men formen utgör inte vacker läsning för gästerna. Fem raka utan seger gör att det blir svårt att lita på en övervärderad tvåa. Queen of the South visar inte heller någon vidare form, men hemma på Palmerston Park ska värdarna inte underskattas. Ettan erbjuder fint spelvärde och tillåter finanserna får gärna hela spektrat täckas så fort som möjligt.


Kupongens kassaskåp

Club Brugge

Mechelen har imponerat så här långt, men upp till Club Brugges nivå skiljer en hel del. De regerande mästarna visar sin klass mot Mrabti och company.


Varningens finger!

Levante

Bilbao rosar sällan marknaden på resande tass och i uppgiften i Valencia blir inte enkel. Levante kan mer än de hittills visat och 1X är ett ypperligt drag.



144 rader
1. Monaco - Lille 1x2
2. Levante - A.Bilbao 1x
3. QPR - Luton 12
4. Mechelen - Club Brugge 2
5. Finn Harps - Longford 1
6. Waterford - St. Patrick’s 12
7. Fuenlabrada - Mirandés 1x
8. Queen of South - Inverness 1x2


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto