Topptipset Tips Måndag 24/8

Publicerad på 23 Aug 2020 - 22:12

Tipsexperten

Tipsexperten

23 Aug 2020 - 22:12

Sverige dominerar måndagens Topptips. Fyra stycken blågula fajter inleder kalaset där det allsvenska toppmötet mellan Norrköping och Häcken ska bli extra intressant att följa. Norge, Belgien och Frankrike tar oss sedan i hamn. Mot åtta gröna bockar!


Spelstopp: 18:59

TOPPTIPSET TIPS 24/8


1. IFK Norrköping - Häcken 1
Häcken gör en typisk Häcken-säsong. I vissa stunder är Getingarna ett av Allsvenskans klart bästa lag, men så kommer insatser som den hemma mot Kalmar (0-2 i baken) och då är det inte svårt att förstå varför Alms manskap parkerar in strax under toppskiktet. Norrköping kommer från en dyster period, men i kamratmötet mot Göteborg lyckades Peking vinna med 3-1, en seger som mycket väl kan vara början på en ny fin trend. Jens Gustafsson och gänget är spelare för spelare något bättre än gästerna och med 1X är vi i hamn.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Kalmar FF - Mjällby 2
Nanne Bergstrand får ingen ordning på sitt Kalmar och frågan är hur länge kanelbullsvurmaren kan sitta kvar när det ser ut som det gör? En seger på de 13 (!) senaste är miserabla siffror och det är väldigt påtagligt att Nils Fröling saknas i de främre leden. Mjällby är i betydligt mer harmoni för stunden och nykomlingarna kommer dessutom stärkta till Småland efter pinnen mot Malmö senast. MAIF ska vara stolta över den insatsen och med lite tur hade faktiskt alla tre poäng kunnat stanna på Listerlandet. Kalmars kräftgång fortsätter, Ogbu avgör!
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


3. Akropolis - Degerfors 2
Akropolis är en nykomling utöver det vanliga. Stockholmarna blåste igenom Norrettan i fjol och så här långt har inte Nicklas Maripuu och grabbarna slagit av på takten. 5-7-1 är en imponerande rad för tabellfyran, men här lär den sista siffran dubblas när Degerfors kommer på besök. Bruksklubben är suveräna serieledare och i nuvarande form är där inget lag i den näst högsta serien som rår på Degen. Stannar tvåan omkring 60 prollar är det en bra spik.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. Brage - Dalkurd 1
Det här skulle kunna ha varit ett rungande derby i Borlänge, men så är som bekant inte längre fallet. Dalkurd har flyttat till Uppsala istället och således står Brage kvar som Borlänges stolthet. Värdarna är i sina bästa stunder ett lag för den absoluta toppstriden, men den här säsongen har än så länge varit av blandad kompott för masarna. Dalkurd har flest oavgjorda resultat tillsammans med Akropolis och skulle Brage komma upp i nivå här får DFF en tuff afton. 1X är tillräckligt.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


5. Stabaek - Brann X
Ett ovisst möte brakar loss i det norska finrummet mellan två gäng som inte visar allt för mycket gry för stunden. Stabaek och Brann är tabellgrannar strax ovanför mittenskiktet men då endast en seger finns att skönja sett till de båda aktörernas fem senaste är det snarare neråt det ska kikas än motsatt håll. I modern nutid har Brann haft ganska lätt för Stabaek, men då gänget från Bergens färska form enkom innehåller tre pinnar av 15 möjliga poäng är det definitivt inte läge att nostalgi-spika tvåan. Plocka med alla tecken och gå vidare.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Kongsvinger - Lilleström 2
OBOS-ligaen härnäst där Kongsvinger ser ut att få en jobbig resa hela vägen in i mål. Två poäng skiljer värdföreningen från giljotinen och när endast två viktorior intagits sedan seriestart är det inte svårt att förstå varför läget är som det är. Lilleström har betydligt högre ambitioner än måndagens motståndare. Daniel Gustavsson och gänget trillade ur högstaligan i fjol och siktar på ett direkt återtåg. Än så länge har dock inte DG och company infriat förväntningarna, åtminstone inte på den egna mattan. På bortagräs är dock Lilleström att räkna med och tvåan är en potentiell spik upp till hela 60 procent. Därefter följer krysset med.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


7. Sint-Truiden - Oostende X
Två gäng som tillhörde Jupiler Leagues nedre halva under föregående säsong går i klinch på Stadium KSTVV. Sint-Truiden premiärsegrade mot Gent, säsongens stora besvikelse så här långt, men därefter blev det pisk mot Anderlecht. Nu ställs Kanariefåglarna mot Oostende, ett gäng de torskade emot så sent som i februari månad. Gästerna har inlett serien med två raka torsk, ett faktum svenska folket verkar stirra sig blinda på här. Klart favoritskap viktas åt vänster trots att det här är en jämn kamp i grund och botten. Då ska helgarderingen fram och högersidan ska jobbas in!
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Troyes - Le Havre 1
Vi avrundar festivalen i Frankrike där premiäromgången av Ligue 2 ska tas i mål i nordöstra Frankrike. Troyes stannade på en imponerande fjärdeplats när säsongen avbröts i våras och störst kredd skall ges åt kollektivet för den bedriften. Värdföreningen är tung och svår att bryta ned, något Le Havre lär få erfara under måndagen. Besökarna vann faktiskt båda de inbördes mötena under 19/20, men när nu Kadewere lämnat har också Le Havres offensiv kraftigt försvagats. 1X är ett starkt lås.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


Kupongens kassaskåp


Degerfors
Akropolis har stått emot nästintill alla lag så här långt, men under måndagen väntar det absolut tuffaste testet. Degerfors har chansen att rycka ifrån Halmstad på andraplatsen med fem poäng, en chans bruksklubben tar. Tvåa till bra procent!


Varningens finger!


Oostende
Sint-Truiden får ett felaktigt stort favoritskap i matchen mot Oostende. Gästerna har inlett med två förluster, men när två i grunden jämna lag möts ska inte streckningen vänstervridas som den gör här. Högersidan måste med!


144 rader
1. Norrköping - Häcken 1x
2. Kalmar FF - Mjällby 2
3. Akropolis - Degerfors 2
4. Brage - Dalkurd 1x
5. Stabaek - Brann 1x2
6. Kongsvinger - Lilleström x2
7. Sint-Truiden - Oostende 1x2
8. Troyes - Le Havre 1x


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto