Topptipset Tips Onsdag 4/5

Publicerad på 4 Maj 2022 - 15:53

Tipsexperten

Tipsexperten

4 Maj 2022 - 15:53

Det saknas inte nerver på onsdagens Topptips. Kupongen inleds av det förhoppnings sprakande returmötet mellan Real Madrid och Manchester City och fortsätter sedan med skotskt kvalspel och MLS. Copa Libertadores guidar oss sedan hela vägen in i mål. Ta del av våra bästa drag i analysen nedan!
TV: 13 rätt senast - Melker går för det igen denna jackpotomgång!



Spelstopp: 20:44



1. Real Madrid - Manchester City 2

Det gick sannerligen inte att klaga på underhållningen på Etihad. Både Real Madrid och Manchester City bjöd upp till tango i en fight som gärna hade fått hålla på hur länge som helst. Spelmässigt var engelsmännen det klart bättre laget, men Carlo Ancelottis gäng har en sanslös förmåga att alltid hitta en väg tillbaka i sina matcher. Benzema och Júnior är två spelare som behöver ha en bra afton i returmötet, men kommer City upp i samma nivå som senast får Marängerna återigen problem. Guardiolas mannar får utgångstipset, tillåter plånboken får ettan följa med på större system.


2. Queen’s Park FC - Dunfermline 2

Det vankas kvalspel mot The Championship i Skottland där Queen’s Park representerar League One och Dunfermline representerar andraligan. De förstnämnda loggade ut under avslutningen av grundserien och tog faktiskt bara en poäng på de tre avslutande matcherna. Kvalspelet var förvisso redan säkrat, men det blir inte lätt att bara ställa om mot ett lag från en hylla ovanifrån. Dunfermline förlorade sina två sista matcher i The Championship vilket ledde till återkval, men trots det anser vi att gästerna ska ses med segerchans denna afton. När tvåan erbjuder excellent spelvärde är det läge att hämta hammaren!


3. Cincinnati - Toronto 2

Innan vi riktar fokus mot Copa Libertadores åker vi på en avstickare till MLS och den östra konferensen. Cincinnati tog en meriterande trepoängare av Toronto i den senaste omgången, men det ska också sägas att värdklubben visade upp en effektivitet som hette duga. Två mål på bara tre skott på mål vittnar om detta och när mötet nu vänder vill vi inte räkna bort Toronto. Gästerna stod för en bra insats senast och har besökarna marginalerna på sin sida – likt Cincinnati hade senast – finns onekligen chans till revansch. I en förmodat böljande tillställning gillas gubben (etta-tvåa) där den lågt streckade tvåan sticker ut.


4. Talleres de Córdoba - Flamengo X

Kupongen inleddes med Champions League och avslutas med Sydamerikas svar på turneringen. Copa Libertadores har hunnit halvvägs i gruppspelet och Flamengo har som väntat kopplat ett järngrepp om förstaplatsen i Grupp H. Tre av tre möjliga segrar och åtta gjorda mål är starka papper, men här väntar samtidigt den på förhand tuffaste uppgiften för de rödsvarta. Talleres de Córdoba stod upp bra när kombattanterna drabbade samman i Rio de Janeiro och hemma i Argentina är värdarna erkänt svåra att tas med. När streckningen spårar ur i österled är det läge att dra öronen åt sig. Alla tecken och skrälljobb är rätt väg att gå.


5. Deportivo Cali - Corinthians X

Grupp E tornar upp sig som ett getingbo och det skulle inte förvåna om striden om topp 2 lever in i den sista omgången. Corinthians toppar för närvarande tabellen med sina sex inspelade poäng, men i Colombia går brassarna inte säkra. Deportivo Cali bjöd upp till samba i det vändande mötet (0-1) och på den egna mattan ska colombianerna kunna stå för en ännu bättre prestation än senast. Ortega och Velasco är två spelare som Corinthians får se upp med, men det ska samtidigt påpekas att besökarna inte heller saknar spets i de offensiva leden. I en på förhand helt jämn tillställning är det inte fel att göra det enkelt för sig. Måla tvärs över.


6. Always Ready - Boca Juniors 2

Boca Juniors har stått för en trevande inledning i Copa Libertadores. Argentinarna har bara lyckats skrapa ihop en seger på tre försök och bottnar gruppen inför de tre avslutande omgångarna. Gästerna är således piskade att ta poäng när de reser till El Alto. Den höga höjden i Bolivia är en nackdel för de blågula, men med motivation och en överlag klart starkare trupp ska det ändå räcka långt för Boca. Always Ready är ingen enkel nöt att knäcka på sin fördelaktiga hemmaplan, men här ska värdarna vara nöjda om de löser en poäng. X2 räcker hela vägen till grön bock.


7. Deportes Tolima - Independiente del Valle 1

Grupp D ser ut att bli ett trehästars-race mellan dessa kombattanter och Atlético Mineiro. Independiente del Valle har imponerat i inledningen och är ännu obesegrade efter tre matcher, men när gästerna från Ecuador reser till Colombia får de finna sig i att slå ur underläge. Deportes Tolima visar toppform med fyra raka segrar i alla tävlingar där offensiven sett oerhört spetsig ut. Elva gjorda mål under samma period vittnar om detta och har en spelare som Caicedo en bra afton blir detta minst sagt marigt för Independiente del Valle. Den sunt streckade ettan är en vettig spik.


8. Sporting Cristal - Universidad Católica 1

Universidad Católica hade chans att göra anspråk på toppstriden i matchen mot Flamengo, men efter 2-3 i nacken tvingas gästerna jaga under återstoden av gruppspelet. Tre poäng skiljer upp till Talleres de Córdoba på andraplatsen, men här vill vi slå ett slag för Sporting Cristal. Värdarna från Peru var nära poäng i det vändande mötet (1-2) och hemma i Lima ska Sporting på inget sätt underskattas. De hemmahörande får här sista chansen att blanda sig i kampen om topp 2 och egen gräsmatta är som bekant av yppersta vikt i Sydamerika. Vi nöjer oss med 1X.


Kupongens kassaskåp

Dunfermline

Dunfermline imponerade inte under avslutningen av grundserien och får därför kvala sig kvar. Queen’s Park imponerade dock inte heller och får svårt att hävda sig mot ett lag från hyllan över i seriesystemet. Tvåan är en värdemässigt sagolik spik.


Varningens finger!

Talleres de Córdoba

Talleres de Córdoba gav Flamengo en rejäl match i Brasilien och hemma i Argentina ska värdarna absolut inte räknas bort. Vänstersidan rensar friskt och 1X är givna inslag på kupongen.



144 rader
1. Real Madrid - Man City 12
2. Queen’s Park - Dunfermline 2
3. Cincinnati - Toronto 12
4. Tall. de Córdoba - Flamengo 1x2
5. Deportivo Cali - Corinthians 1x2
6. Always Ready - Boca Juniors x2
7. Dep.Tolima - Inde. del Valle 1
8. Sp.Cristal - Uni.Católica 1x


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto