Topptipset Tips Tisdag 18/8

Publicerad på 17 Aug 2020 - 21:10

Tipsexperten

Tipsexperten

17 Aug 2020 - 21:10

Topptipset från veckans andra dag sicksackar sig mellan tisdagen och onsdagen. Semifinaler i Champions League och stormöte från Ryssland finns bland godbitarna och det stundar dessutom redan ett rykande färskt kval till Mästarturneringen. Djurgården åker till Ungern och vi åker till Portugal för första anhalt!


Spelstopp: 18:59

TOPPTIPSET TIPS 18/8


1. RB Leipzig - PSG 2
Estádio da Luz är skådeplatsen för bongens första fajt och den går mellan RB Leipzig och PSG. Tyskarna imponerade spelmässigt mot Atlético i 2-1-segern, men det syntes också att Nagelsmann inte satt försvaret till 100 procent riktigt än. Här måste Tjurarna vara vaksamma för det kommer gå undan när PSG sätter fart. Fransmännen litade mycket på Neymars förmåga inledningsvis i mötet mot Atalanta, när brassen fick sällskap av Mbappé efter dryga timmen kunde inte italienarna hålla emot. Duon låg bakom Choupo-Motings segermål och här ska det mycket till för att parisarna inte ska ta sig till final. Sticker tvåan iväg är ettan komplementet.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


2. Lyon - Bayern München 2
Alla brassar som kollade på Bayern Münchens 8-2-överkörning av Barcelona fick nog kalla kårar längs ryggraden. Matchen påminde ruggigt mycket om Tysklands 7-1-massaker mot Brasilien i VM och gemensamt för båda fajterna är att siffrorna kunnat bli mycket större än så. Bayern ser i det närmaste ostoppbara ut och Hansi Flicks adepter släpper heller aldrig gaspedalen. Lyon kommer att få det hett om öronen under onsdagskvällen och frågan är om inte fransmännen måste upp ytterligare en nivå jämfört med kvartsfinalen mot Manchester City? En match som Lyon vann med 3-1, ska sägas. Krysset är med enbart på grund av den stenhårt betrodda tvåan.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


3. Örgryte - Jönköpings Södra 2
Örgryte har lyft sig under sommaren och är nu obesegrade i fem raka fajter. Tack vare det har göteborgarna också lyft från bottenträsket och kan därmed slappna av på ett helt annat sätt i spelet. Mot J-Södra går det dock inte att slappna av för mycket, för gästerna har sannerligen också fått upp farten. Fem triumfer på de sex senaste talar sitt tydliga språk och Brännströms mannar vädrar allsvensk luft lång väg för tillfället. En match där båda aktörerna kommer spela anfallsfotboll mynnar ut i en gaffel.
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


4. KFUM Oslo - Kongsvinger 1
Från Sveriges näst högsta serie till det norska ditot ska vi härnäst. KFUM Oslo har inte imponerat utanför huvudstaden så här långt. Två futtiga pinnar på fyra fajter är facit på resandet, men tur är det då att värdarna har en egen matta också. Här trivs “Kåffa” betydligt bättre vilket raden 3-1-1 vittnar om och kan bara spelet på främmande mark förbättras är de rödvita ett gäng för toppstriden. Kongsvinger för en mer anonym tillvaro i OBOS-ligaens nedre regioner. KIL har torskat över hälften av kamperna sedan seriestart, men lyckligtvis för gästerna finns det ett par gäng i serien som är sämre. Finns ettan under 60 procent är det en fin värdespik, i annat fall åker krysset med för fullständig backning.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


5. Ferencváros - Djurgården X
Djurgården är det svenska bidraget till Champions League och i Ungern börjar Blårändernas resa mot höstens gruppspel. DIF:s match mot Örebro resulterade till slut i en promenadseger (3-0) och således har huvudstadsgänget inte förbrukat några onödiga krafter inför mötet med Ferencváros. Värdarna hör till stormakterna i Ungern, men premiären gav en något bitter eftersmak hos supportrarna. 1-1 mot MTK Budapest är inte i paritet med målsättningen och släpper ungrarna till lika många chanser i det här mötet har Djurgården alla möjligheter att gå vidare. Alla tecken!
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


6. Molde - KuPS 1
De regerande norska mästarna Molde har darrat lite mot slutet i Eliteserien, men i grunden är Solskjaers gamla gäng ett slagkraftigt sådant. KuPS är tvåa i det finska finrummet, men på Åker Stadion ska inte gästerna ha någonting att säga till om. Molde besitter både två och tre växlar som inte finns hos något gäng i Finland och ettan är en odiskutabel sådan. Streckfördelningen läggs därmed åt sidan då det finns skrällar att hitta på andra ställen på kupongen!
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


7. Krasnodar - Arsenal Tula X
Ett tänkbart gigantfall kan mycket väl finnas i Ryssland. Krasnodar håller inte toppnivå i Premier League längre och trots att svensktrion Claesson, Olsson och Berg finns i truppen är inte Granqvists gamla gäng i närheten av Zenit. Torsken senast mot Lokomotiv Moskva är ett kvitto på det och här ställs värdarna ut som väl stora favoriter i mötet med Arsenal Tula. Gästerna var på vippen att ta poäng av Ufa innan bröderna Kangwa båda såg rött. Således saknas duon här, men kan Tula bara täppa till bakåt är allt möjligt. Alla tecken ska med och sedan ska högersidan jobbas in!
bet365/11/">SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
bet365/11/">Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


8. Zenit - CSKA Moskva 1
Det vankas stormöte på Gazprom Arena, men dessvärre lär klasskillnaden visa sig på planen. Zenit har en helt överlägsen ekonomi jämfört med övriga ryska lag och det har gjort att värdarna sprungit ifrån rent kvalitetsmässigt. Senast vann värdarna med 2-0 mot Rostov efter mål av Azmoun och Lovren, två namn som hade gått in i större europeiska klubbar. CSKA står på två raka segrar inför resan till Sankt Petersburg, men här vänder huvudstadsgänget hem tomhänta. Banketta.
Casumo/11/">Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo


Kupongens kassaskåp


Molde
Molde må darra något i den inhemska ligan, men mot beskedligt finskt motstånd kommer inte MFK ha några problem. Spika och gå vidare.


Varningens finger!


Arsenal Tula
Arsenal Tula är ingen slagpåse i Ryssland men här får gästerna väldigt lite förtroende mot Krasnodar. Värdarna är inte lika bra som dom en gång varit och här lockar högersidan!


144 rader
1. RB Leipzig - PSG 12
2. Lyon - Bayern München x2
3. Örgryte - Jönköpings Södra 12
4. KFUM Oslo - Kongsvinger 1x
5. Ferencváros - Djurgården 1x2
6. Molde - KuPS 1
7. Krasnodar - Arsenal Tula 1x2
8. Zenit - CSKA Moskva 1


Topptipset tips i samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto