DD Tips Åby 24/2

Publicerad på 24 Feb 2022 - 12:09

DrTrav

DrTrav

24 Feb 2022 - 12:09

DD-tips Åby Torsdag 24/2

DD-1 7,8,11
DD-2 11 Ture L.A.

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m volt
11 Ornello är en häst jag gillar skarpt. Visserligen har Lugauers sexåring inte visat någon form på slutet men samtidigt måste det sägas att han haft en del otur i loppen. Ornello trivs som bäst när han är med i den främre träffen, han har sju av sina nio segrar tagna från ledningen och de två andra från positionen utvändigt om ledaren. Ikväll har man ett spännande utgångsläge med springspår på tillägg och det lär vara en offensiv Conrad Lugauer som sitter i vagnen. Distansen är en klar fördel och skulle man rent av bli släppt till ledningen efter en bit kommer man bli svårslagen ikväll. Förstahäst.

7 Exclusive Matter har gjort det bra sedan han kom till Hanna Lähdekorpi. Formen är god och löser det sig bara från bricka tre i startvolten ikväll är man med och utmanar om segern på nytt här ikväll.

8 Townshend Broline gör ikväll comeback nästan sju månaders frånvaro. Men det är en kapabel häst i grunden som nu gör debut för Maria Törnqvist. Townshend Broline har segrat efter långt uppehåll tidigare och distansen är inga problem. Maria Törnqvist är säkerligen angelägen om att visa upp sitt nyförvärv i bra författning direkt och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 11 Ornello
Spets efter 500: 11 Ornello
Skrällen: 8 Townshend Broline
Rankingen: A: 11,7 B 8,3,2,4,9 C 5,6,10,1

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
11 Ture L.A. är en högkapabel femårig som vi fått följa under lördagarna, han har dessutom varit hårt betrodd på slutet och stått för flera gedigna prestationer utan att fått sätta nosen först. Ikväll går man ner i klass och möter enklare motstånd, men samtidigt är utgångsläget inte det bästa. Men utan för mycket strul längs vägen startar Ture L.A. med en bra segerchans ikväll. Till en tilltalande streckprocent ikväll kommer jag ta ställning och spika i denna JACKPOT-omgång.

Motbud
5 Tour Eiffel är en segervan herre som i den senaste starten vann på V86 efter att ha tagit över ledningen tidigt för att sen dra på i ett hårt tempo hela vägen. Prestationen var gedigen och klockan stannade på 10,9 sista 600m. Från bricka fem lär ett offensivt upplägg vara att vänta ikväll på nytt och i ledningen är Tour Eiffel obesegrad på svensk mark. Givna motbudet till min spik.

Nämner även 7 Izzi's Newport som i den senaste starten visade sig kunna öppna kvickt från just bricka sju och vann sen loppet från ledningen. Lyckas han ta sig förbi Tour Eiffel från start ökar också segerchansen ikväll, men skulle körningen bli utdragen för de båda inblandade så gynnar det i sin tur min spik Ture L.A. istället. Vid gardening ska man inte nonchalera Izzi's Newport.

Min Vinnare: 11 Ture L.A.
Spets efter 500: 5 Tour Eiffel / 7 Izzi's Newport
Skrällen: 7 Izzi's Newport
Rankingen: A: 11 B 5,7,6,10,8,4 C 3,2,9,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto