DD Tips Bollnäs 11/2

Publicerad på 11 Feb 2022 - 13:22

DrTrav

DrTrav

11 Feb 2022 - 13:22

DD-tips Bollnäs Fredag 11/2
DD-1 8 Önas Py
DD-2 1,3,4,6,8,10
6 rader x 30kr = 180kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 1640m volt
Draget i loppet är 8 Önas Py som verkligen står på tur för en seger nu efter flera bra prestationer på slutet. För fyra starter sedan var man ute på V75 och då fick man endast se sig slagen av Unique Juni den sista biten. Senast fick han ett tufft lopp i dödens men höll trots detta klart bra hela vägen in i mål. Skulle Oskar Kylin Bloms femåring få lite återbetalt nu i form av lite klaff längs vägen är jag inne på att hon äntligen får sätta dit nosen först. Endast 9% och jag spikar på DD.
2 Macy gjorde debut för Katja Melkko senast utan att visa något extra, men nu med ett lopp i kroppen och över en mer passande distans räknar jag med att vi kommer få se en uppryckning från hennes sida ikväll. Kommer hon iväg från start och hittar till ledningen kommer troligen Jorma Kontio göra livet surt för hästarna som står med tillägg här. Givet streck vid gardering.
5 Nagai Ashi är under utveckling och även om segrarna uteblivit så är det mer en tillfällighet än att hon skulle sakna den rätta inställningen. Formen är på uppgång och till låg procent kan detta vara en skräll värd att plocka med vid gardering.
Nämner även 6 Västerbo Jolene som stod för en vass avslutning i tredjespår sista 800m senast. Då besegrade hon dessutom Önas Py. Kommer hon bara till ikväll från sitt innerspår på tilläggsvolten kan vi få se en repris från senast.
Min Vinnare: 8 Önas Py
Spets efter 500m: 2 Macy
Skrällen: 5 Nagai Ashi
Ranking: A 48 B 2,5,6,1,9,12 C 7,11,10,3,4
Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
6 Arabesque kommer från en säker seger senast och håller bra form för dagen. Ikväll är motståndet tuffare men Arabesque är allround och tål att göra en hel del på egen hand. Jag är inne på att han ska vara knapp favorit ikväll men på förhand är det givet att gardera.
Skrällen är 4 Loveyouecus. Senast satt han fast med i tredje invändigt och även om han är lite svårbedömd formmässigt så till 4% är spelvärdet högt. Jag har insatsen från i somras på näthinnan när han var ute på V75 och gick i mål som trea på 1.11,3 över 1640m auto. Skulle han göra om den prestationen ikväll vinner han. Det är även spännande med Daniel Wäjersten i vagnen ikväll. Pass upp.
Tidig är också 10 Håna Am som kommer från form stallet Mattias Djuse. I den senaste starten var Håna Am ute mot tuffa hästar och stod för en bra insats. Formkurvan pekar uppåt och skulle det klaffa med positionerna och bli lite tempo på loppet ikväll är Håna Am en tilltänkt vinnare.
Nämner även 8 Ivar Pace som i den senaste starten stod för en rejäl prestation och rektordsänkte dessutom. Utgångsläget är inte optimalt, men skulle det lösa sig är detta en individ som går hela vägen in i mål.
Min Vinnare: 6 Arabesque
Spets efter 500m: 4 Loveyouecus
Skrällen: 4 Loveyouecus
Ranking: A 6,4,10 B 8,3,1,7,11,2 C 12,9
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto