DD Tips Färjestad Måndag 7/9

Publicerad på 7 Sep 2020 - 13:41

DrTrav

DrTrav

7 Sep 2020 - 13:41

Ikväll är det Färjestad som gäller för Dagens Dubbel-spelet. Nedan följer mitt tips.

DD Tips Färjestad Måndag 7/9
DD1: 1,4,5,8,10,11
DD2: 5 Uncle Töll

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 2140 m Autostart
5 Baron Gift gjorde det bra när han spurtade in till en knapp seger i Arvikas Jubileumslopp för tre starter sedan. Han försvann med en tidig galopp senast men han hade dåliga blodvärden då. Han känns fin i träningen meddelar man från stallet och hittar Rickard Svanstedt en bra väg med honom så kan han bli att räkna med den sista biten.

11 Romanesque satt alldeles för långt bak i kön senast men han spurtade starkt i skymundan och då räckte det till en tredjeplats bakom S.G.Sherman som segrade i det loppet. Med en trevlig rygg att gå i och om han kan få spara speeden fram till upploppet så har han en vass spurt att tillgå och då kan det räcka långt här.

8 Gigant Invalley som gjort det bra på sistone. Han höll starkt från dödens som trea i ett lopp som Stoletheshow vann från spets näst senast. Det följde han upp med en spetsseger. Här har han fått ett spår långt ut på vingen men kan han komma ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan han ha vissa möjligheter.

1 Charrua Forlan kommer från en seger i ett lite billigare gäng. Utgångsläget är fint så jag tror att Hans-Owe Sundberg kommer att ladda för ledningen. Inte säkert att han kommer till täten men han går bra även i ryggar och med en fin resa här så gör han inte bort sig.

4 Super Nice kommer ut i en spännande debut i ny regi för Jörgen Westholm. Han har ett bra läge så med rätt resa här så kan han bli att räkna med direkt.

10 Mack Dragan återkommer efter några månaders paus så formen nu är svårbedömd. Han har gott kunnande så har han en bra dag så kan duga mot det här gänget.

Ranking DD-1: A 5,11 B 8,1,4,10 C 9,6,2,7

Dagens Dubbel 2 2640 m Voltstart
5 Uncle Töll har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han gjorde det bra som tvåa bakom Enge Eros näst senast. Gången efter det provade han att kvala in Derbyt. Han avslutade då mycket positivt i skymundan och kom i mål som fyra bakom Power som vann före Galantis. Med få hästar på startvolten så tror jag att han kan vara tidigt framme för att ta över ledningen. Skulle så bli fallet så tror jag han blir svår att fånga in. Blir det inte ledningen så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

4 Ivanhoe startade så sent som för en vecka sedan. Han satt då fast med mycket krafter sparade så nu kommer han ut i vecka-vecka start. Kan han undvika att sitta fast den här gången så är han gynnad av den långa distansen och med rätt resa här så kan han utmana om en framskjuten placering.

9 Wir Ideal har ingen seger i år efter sju starter. Han hängde med rätt bra som tvåa i ett lopp som Västerbo Pokerface vann näst senast. Distansen är passande och kan Björn Goop få lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit här.

12 J.J. höll farten okej och kom i mål som sexa i ett lopp som vanns av Franklin Face senast. Hon är rätt ojämn men har hon en bra dag så kan hon ställa till med en överraskning.

10 A Deal Is A Deal slutade oplacerad i ett Klass I försök på Romme senast. Han står hårt inne i loppet men kan Erik Berglöf få till en bra styrning så kan han ha vissa möjligheter här.

3 Iggy Boko har visat fin form på sistone. Han kom med en positiv avslutning senast och kom i mål som tvåa bakom Olimp som vann det loppet. Med endast två motståndare på startvolten här så borde han kunna komma ner i en duglig position och då kan han vara långt framme igen.

Ranking DD-2: A 5 B 4,9,12,10,3 C 8,1,2,11,7,6

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto