DD Tips Jägersro 3/5

Publicerad på 3 Maj 2022 - 14:42

DrTrav

DrTrav

3 Maj 2022 - 14:42

Dagens Dubbel Jägersro 3/5

DD-1 1 Eagle Rock
DD-2 1,4,5,8

4 rader x 50kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2640m auto
1 Eagle Rock var senast ute i ett Kungapokalskval men galopperade tyvärr i ingången till upploppet. Men innan det har Eagle Rock stått för flera bra prestationer och har tre raka andraplatser på kontot. För två starter sedan rumplade han till när han vreds ut till attack 300m före mål, han tappade lite fart på det men avslutade sen vasst bakom Sangria Pellini. Eagle Rock är kvick iväg från start oavsett om han håller upp ledningen från start eller inte så är han garanterad ett bra lopp ikväll. Jag spikar.

Motbud
6 Global Coldplay galopperade även han bort sig senast, det blev en tidig galopp för Global Coldplay från spår fem i volt. Men gången innan visade han form via en snabb avslutning. Då precis som ikväll handlade det om 2640m och felfri ska han räknas tidigt.

5 Quita Futura fick sen lucka senast och fick i mål med sparade krafter. Det var första starten på över 1,5 månad och lär ha gått framåt en del nu med den insatsen innanför västen. Hon visade upp bra kunnande vid sina tre raka segrar tidigare i år och för den som garderar ska Quita Futura räknas tidigt.

Min Vinnare: 1 Eagle Rock
Spets efter 500m: 1 Eagle Rock
Skrällen:
Ranking: A 1 B 6,5,4,12,10,11 C 9,7,2,3

Dagens Dubbel 2 -  2140m auto
4 Hannibal Face (struken) besitter hög kapacitet vilket han bland annat visat vid sina två senaste segrar som kommit på V75. För tre starters sedan kördes han till ledningen efter första sväng och vann säkert över 2640m. Han är dock inte helt att lita på och i comebacken senast galopperade han tidigt. Men felfri ikväll är segerchansen god, men det är samtidigt givet att gardera på förhand.

1 Dali Pagadi har gjort två starter i år utan att leva upp till sitt kunnande. Men ikväll är förutsättningarna bättre med bricka ett bakom bilen. Dali Pagadi kan öppna kvickt och är dessutom anmäld barfota runt om. Man händer dessutom på en amerikansk vagn vilket känns spännande. Oavsett om man håller upp ledningen eller inte så är Dali Pagadi garanterad ett bra lopp och ska räknas tidigt bakom Hannibal Face ikväll.

Nämner även 5 Alert Vendil som alltid gör sitt i loppen och är jämn i sina prestationer. Formen är bra och skulle han få sitt lopp och spara speeden tillslut ikväll kommer han passera många över upploppet. En skräll vid gardering.

Min Vinnare: 4 Hannibal Face
Spets efter 500m: 4 Hannibal Face / 1 Dali Pagadi
Skrällen: 5 Alert Vendil
Ranking: A 4,1 B 5,8,7,9,2 C 6,3

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto