DD Tips Jägersro 4/9

Publicerad på 4 Sep 2021 - 09:54

DrTrav

DrTrav

4 Sep 2021 - 09:54

DD Tips Jägersro Lördag 4/9

DD1: 1,2,3,7,8,9,10,15
DD2: 5 Hevin Boko

8 rader x 30 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
Min ide i loppet är 8 The Primerose som fick en tuff inledning på loppet senast i ett uttagningslopp till Derbystoet, men hon krigade ändå starkt hela vägen in i mål. Hon är kvick iväg från start och trots sitt tredjespår i volten kan hon snabbt vara ikapp starthästarna. Får man sen överta ledningen är mycket vunnet. Men The Primerose ska ses som ett segerbud i loppet även från andra positioner. Förstahäst i ett öppet lopp. Delar man upp sina insatser på Dagens Dubbel så hade jag viktat lite mer av insatserna mot honom. 

15 Carry Cash har fått ett uselt utgångsläge idag med bricka femton och bakspår på tilläggsvolten. Men i den senaste starten satt han fast med krafter kvar på V75, i ett lopp som Tattoo Avenger vann så sent som i lördags. Innan det har han ställt emot bland annat Zion Font vid dubbla tillfällen och även om programraden inte ser så hisnande ut, så är formen betydligt bättre än så. Visst behöver man lite tur längs vägen här men ser man till kapaciteten är man helt klart med och utmanar om segern i ett öppet lopp.

9 Bon Bini har gjort det bra sedan hon kom till Oskar J Andersson, det har blivit fem segrar och tre andraplatser hittills. Idag har hon ett tufft och snävt spår på tillägg men kapacitet finns och skulle det bara lösa sig någorlunda är man med och utmanar här.

10 Eight Hour spikade vi senast till 26% på V75 i den senaste starten med framgång. Nu är känslan att uppgiften inte ser lika passande ut. Även om hon är ett givet streck vid bred gardering så blir hon bara en i mängden denna gången.

Nämner även 1 Minnucci Zon som står med spännande förutsättningar för att smyga med i loppet. Det är anmält barfota runt om för första gången i livet vilket känns spännande.

Min Vinnare: 8 The Primerose
Spets efter 500m: 8 The Primerose
Skrällen:
Ranking: A 8,15,9 B 1,10,3,7,2,14,11,12 C 5,6,13,4

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
Vi avslutar DD spelet med att ta ställning i ytterligare ett jämntstreckat lopp. Denna gången singelstreckar jag 5 Hevin Boko. Han var betydligt mindre spelad än 3 Activated när de möttes i den senaste starten. Då blev det startgalopp för Hevin Boko och Activated vann loppet. Enligt kusken så kändes Hevin Boko fin både före och efter galoppen senast och detta är en individ som tål att göra en hel del jobb på egen hand. Nu är det jämnt spelat mellan Hevin Boko, Activated samt Miracle Tile och därför väljer jag att ta ställning. Läser jag loppet rätt kommer det bli en tuff öppning där både Activated och Miracle Tile är inblandade vilket i slutändan min spik Hevin Boko kommer kunna profitera på. Till dagens start är det återigen Mika Forss i vagnen och till 29% i nuläget känns det mumma att spika.

Motbud
3 Activated stod för en mycket fin årsdebut i lördags och vann loppet på bra sätt via en vass avslutning. Nu med lopp i kroppen bör även formen vara förbättrad. Skulle hon dessutom ta sig hela vägen till ledningen från start är man sen hästen att slå för övriga. Främsta motbudet till min spik på förhand.

1 Miracle Tile är ett mycket bra sto som kommer med tre raka segrar till dagens start. Senast spurtade hon förbi Mellby Free över upploppet och tog hem segern i EM för ston och inkasserade 1.000.000kr. Den gången valde Erik Adielsson att släppa ledning, vilket också blev vinstgivande. Men med tanke på Miracle Tiles fina form för dagen är känslan att man inte släpper ledning frivilligt här. Hon har visat att hon kan vinna lopp både från ledning och från andra positioner så med det sagt kan hon inte räknas bort oavsett loppets scenario. Given vid gardering.

Min Vinnare: 5 Hevin Boko
Spets efter 500m: 3 Activated / 1 Miracle Tile
Skrällen:
Ranking: A 5 B 3,1,8,6,9,7 C 2,4,10

Lycka till med selet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto