DD Tips Mantorp 1/11

Publicerad på 1 Nov 2021 - 12:26

DrTrav

DrTrav

1 Nov 2021 - 12:26

DD-tips Mantorp Måndag 1/11
DD-1 1,4
DD-2 1,3,6,9
8 rader x 30kr = 240 kr
Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet Dagens Dubbel 1 - 1640m auto
4 Zacapa Grim möter ikväll enklare motstånd än vad han är van vid, detta är en gedigen sexåring som bland annat var trea i Finalerna på Åby i augusti. I den senaste starten visade han upp fin form när han pressade sig till ledningen efter 600m för att sen hålla starkt hela vägen in i mål som tvåa. Han tål att göra en del grovjobb själv och även om det skulle behövas här ikväll ska han ses med bra segerchans. Förstahäst.
1 Beethoven galopperade bort en framskjuten placering på upploppet i den senaste starten, men formen finns där och är bättre än vad resultatraden talar om. Han kan öppna kvickt bakom bilen och är skulle Beethoven lyckas hålla upp innerspåret från start kommer man köra där. Från inledningen har det blivit två segrar och två andraplatser på fyra försök. Från stallet låter man även uppåt inför kvällens start.
Nämner även 9 Hugo R.C. som visat bra form på slutet och kommer sitta bra på det direkt från sitta bakspår. Skulle det sen gå lite för fort för hästarna där framme kommer Hugo R.C. plocka ner många den sista biten.
Kioskvältaren är 3 Yoghurt Composite. Han höll bra som tvåa bakom Georgia Am för tre starter sedan. Ikväll är utgångsläget bra och han skulle kunna få loppet ikväll. I den senaste starten blev det galopp men näst senast drog man på i bra tempo och tröttnade sen den sista biten. Skulle Yoghurt Composite få hushålla mer med krafterna ikväll kan han bli en obehaglig överraskning över upploppet för många.
Min Vinnare: 4 Zacapa Grim
Spets efter 500m: 1 Beethoven
Skrällen: 9 Hugo R.C.
Ranking A: 4,1 B 9,3,2,10,6,11 C 8,12,7,5
Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
9 Hera Sisu var ute i ett tufft Breeders' Crown försök senast och räckte då inte till. Men nu möter man enklare motstånd och kommer med formen på topp. Från bricka nio kommer han kunna sitta bra på det direkt. Presterar Hera Sisu som vid segrarna under sommaren ska han han ses med bra segerchans här.
3 Envy Secret galopperade med krafter kvar 100m från mål senast, det var en bra prestation och tid som försvann den gången. Formen sitter där och ikväll står man dessutom med ett bra utgångsläge. Envy Secret kan öppna kvickt den första biten och Thomas Uhrberg som kör ikväll lär ha siktet inställt på ledningen. Lyckas man nå dit är de en position Envy Secret trivs i. Båda segrarna på svensk mark har kommit från spets.
Skrällen är 6 Joyo som gjorde comeback i den senaste starten och nu med det loppet i kroppen lär formkurvan vara framflyttade tills ikväll. Detta är ett femårigt sto som lever på sin speed och skulle det klaffa med positionerna under loppet så fäller hon många tillslut. Endast 6%.
Min Vinnare: 9 Hera Sisu
Spets efter 500m: 3 Envy Secret
Skrällen: 6 Joyo
Ranking A: 9,3 B 6,1,10,4,2,5,8 C 7,12,11
Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto