DD Tips Örebro & Bollnäs 9/12

Publicerad på 8 Dec 2022 - 16:36

DrTrav

DrTrav

8 Dec 2022 - 16:36

DD-tips Örebro & Bollnäs Fredag 9/12

DD-1 1,3,4
DD-2 1,3,6

9 rader x 30kr = 270kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

Dagens Dubbel 1 - 2140m volt
1 Buttermere startar med perfekta förutsättningar ikväll. Detta är en individ som trivs i spets och hon har fyra gånger tidigare haft innerspåret i volt och har vid samtliga tillfällen tagit hand om ledningen. Det slutade med seger vid två av dessa tillfällen. Att det blev dubbla galopper senast är såklart något som oroar. Men den första galoppen kom direkt efter starten bakom bilen och 400m från mål blev det galopp pånytt efter att hon blivit generad. För två starter sedan gjorde Buttermere det bra och är bara formen bibehållen tills ikväll kommer hon vara hästen att slå för övriga från spets.

3 Lincoln Abe Boko gjorde det bra från dödens senast och har flera gånger visat att han duger bra i denna typen av lopp. Han är allround och oöm för positioner. Dessutom besitter Lincoln Abe Boko vass speed som med rätt lopp alltid biter bra tillslut. Med Carl Johan Jepson i vagnen är detta en tidig skräll att betala för vid gardering.

Nämner även 4 Västerbo All In som visserligen har varit struken för feber efter senast och kanske behöver lopp i kroppen nu. Men samtidigt har han vunnit två av fem lopp efter vila. Insatsen senast var också positiv och utvecklingskurvan pekar åt rätt håll. Tidigt streck vid gardering.

Min Vinnare: 1 Buttermere
Spets efter 500: 1 Buttermere
Skrällen:
Rankingen: A: 1,3,4 B 5,9,8,10 C 2,7,6

Dagens Dubbel 2 - 2140m auto
6 Timo Jutila har har inte startat på ett tag vilket gör att formen är svårbedömd. Men kapaciteten är hög och med en normal prestation står sig Timo Jutila väl i kvällens avslutnigne. Det har hittills blivit fem segrar på elva starter. Senast slutade det visserligen med galopp på V75 men det var en framskjuten placering som försvann. Timo Jutila kan öppna bra och skulle man lyckas ta sig förbi 3 Don’t Be So Shy från start är mycket vunnet. Men är bara Timo Jutila väl förberedd inför kvällens uppgift tror jag han har bra segerchans även från andra positioner också. Tipsetta.

Som jag va inne på kan 3 Don’t Be So Shy också öppna bra. Han trivs bra i ledningen och han lär köras där om han kommer dit. Det har blivit tre segrar från ledningen och på fem försök har Don’t Be So Shy aldrig varit sämre än trea. Med Oskar Kylin Blom är dessutom ekipaget obesegrade efter två starter tillsammans. Men även här är formen lite osäker vilket gör att Don’t Be So Shy inte är någon jag kan gå rakt ut på.

Lyfter även fram 1 Laird Hamilt Boko som kommer från fromstallet Mattias Djuse. Dessutom har hästen fått ett passande smygläge ikväll. Laird Hamilt Boko är garanterad ett bra lopp och löser det sig bara med lucka i tid kommer denna fyraåring kunna avsluta snabbt den sista biten.

Min Vinnare: 6 Timo Jutila
Spets efter 500: 6 Timo Jut / 3 Don’t Be So Shy
Skrällen: 1 Laird Hamilt Boko
Rankingen: A: 6,3 B 1,5,12,11,9 C 4,7,8,2,10

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto