V64 Tips Åby 24/2

Publicerad på 24 Feb 2022 - 12:08

DrTrav

DrTrav

24 Feb 2022 - 12:08

V64 hämtar vi på från Åby på torsdagskvällen.Nämnvärt är att det finns två spår av Open Stretch att tillgå på upploppet och dessutom kryddas omgången av en JACKPOT på 4,5 Miljoner. Min Lösning på omgången finner ni nedan.

Jag spelar med en spik ikväll och det är 11 Ture L.A. i den avslutande avdelningen.

V64-tips Åby Torsdag 24/2
v64-1 1,3,8,9
v64-2 2,3,4
v64-3 2,3,5,10,11
v64-4 7,11,12
v64-5 7,8,11
v64-6 11 Ture L.A.

540 x 1kr = 540kr (spelar utdelning på endast 6 rätt)

DD-tips Åby Torsdag 24/2
DD-1 7,8,11
DD-2 11 Ture L.A.

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 1640m auto
8 Miriam Håleryd gjorde comeback i den senaste starten efter sju månaders uppehåll, men visade direkt upp bra inställning när han avslutade vasst sista biten som tvåa i mål. Med det loppet i kroppen nu bör formkurvan vara framflyttad en hel del tills ikväll. Utgångsläget blev såklart inte det bästa men med endast nio startande hästar kommer man kunna sitta bra på det från start trots allt. Miriam Håleryd tål att göra en hel del jobb på egen hand och ska räknas tidigt ikväll när han kommer med en uppåtgående formkurva.

3 Joyo satt har haft en del otur på slutet. Han avslutade året med att sitta fast med sparade krafter i två raka starter och i årsdebuten senast var han sjuk. Nu är det comeback efter sjukdom och till låg procent ska hon räknas tidigt. Joyo är kvick iväg från start och har ikväll fått ett bra utgångsläge, oavsett om det blir ledningen eller inte kommer hon få ett bra lopp. Streckas.

Nämner även 1 Solkattens Daizy som avslutade bra från en köposition senast. Hon kan öppna okej den första biten och skulle man lyckas sitta i rygg på ledaren från start kommer Solkattens Daizy bli farlig via open stretch.

Min Vinnare: 8 Miriam Håleryd
Spets efter 500: 3 Joyo
Skrällen: 3 Joyo
Rankingen: A: 8,3,1 B 9,5,2,6 C 4,7

V64-2 2140m volt
3 Global Credibility är en spännande fyraåring som inledde karriären genom att vara trea bakom bland kriteriefyran Indy Rock. Global Credibility brottas en hel dl med sin auktion men visade vid segern för två starter sedan att inställningen är det inget fel på. Nu återkommer han efter lite vila vilket kan föra fram utvecklingen en hel del hos unga hästar. Jag är inne på att vi ikväll kommer få se en klart bättre Global Credibility och när utgångsläget är bra och man är den troliga ledaren av loppet blir också detta min förstahäst.

2 Dogleg har inlett karriären lovande och kommer med två raka segrar på kontot till kvällens start. Dogleg är bror till kapabla Mulligan och kommer tillbaka nu efter fem månaders uppehåll. Men som jag var inne på så går utvecklingen framåt under träningsperioder för unga hästar och i låg klass måste man tas på allvar direkt. Dogleg är allround men trots ett bra utgångsläge ikväll väntar troligen en del jobb på egen hand här och därför blir man tvåa i min rank.

Min Vinnare: 3 Global Credibility
Spets efter 500: 3 Global Credibility
Skrällen:
Rankingen: A: 3,2 B 4,1,3,5,9, C 10,7,6

V64-3 2140m auto
10 Fighter Vang har höjt sig rejält på slutet och kommer med tre segrar på de fyra senaste starterna. Vid det senaste nederlaget för tre starter sedan visade man ändå upp bra speed när man avslutade vasst efter sen lucka på norska V75. Fighter Vang är en tuff individ som tål att göra en hel del själv och för honom är bricka tio inget som oroar då han ändå inte kan öppna bra från start. Tränaren Bo Westergaard har toppform på stallet och på pappret ska detta på nytt vara en bra segerchans.

Främsta motbudet till favoriten är 5 Twins Zeus som i den senaste starten fick en omöjlig uppgift på V75 och den prestation är inget man ska dra för stora växlar av ikväll. Twins Zeus har visat toppform innan det och för två starter sedan besegrade man en så pass bra häst som Fönix Vang. Twins Zeus är kvick från start och är den troliga ledaren av loppet, väl i den positionen är man sen garanterad ett bra lopp oavsett om man kör i ledningen eller inte. Givet streck vid gardering.

Min Vinnare: 10 Fighter Vang
Spets efter 500: 5 Twins Zeus
Skrällen: 5 Twins Zeus
Rankingen: A: 10 B 5,3,2,11,9,7,12,2 C 6,4,8

V64-4 2640m volt Monté
Ett långlopp i disciplinen monte över tre volter på V64 ikväll. 11 McGarret har startat i monté tre gånger tidigare med en seger och en andraplats som resultat. McGarret avslutade 2021 med två raka segrar innan han i årsdebuten var ute på V75 och hade en sämre dag. Distansen är inge problem och med skickliga Jonathan Carre i sadeln och nu ett lopp i kroppen så ska McGarret ses med störst segerchans i loppet.

7 Black In Black står 20m till än McGarret ikväll vilket också lär behövas. I den senaste starten var det debut i disciplinen och det slutade med en seger direkt. Nu med ett lopp i kroppen bör Black In Black dessutom gått framåt en hel del och trots att motståndet är tuffare nu ska hon inte nonchaleras vid gardering.

12 Shogun D.K. är en skicklig monté häst som vunnit i disciplinen nere i Frankrike. För två starter sedan vann man på bra sätt före Vagabond Bi och Vincent As. I den senaste starten visade man att formen i god trots att man inte plockade något den sista biten i en snabb avslutning. Skulle det bli lite tempo på tillställningen så gynnar det Shogun D.K. som inte helt ska nonchaleras här.

Min Vinnare: 11 McGarret
Spets efter 500:
Skrällen: 7 Black In Black
Rankingen: A: 11 B 7,12,2,5,1,3,9 C 8,6,4,10

V64-5 2640m volt
11 Ornello är en häst jag gillar skarpt. Visserligen har Lugauers sexåring inte visat någon form på slutet men samtidigt måste det sägas att han haft en del otur i loppen. Ornello trivs som bäst när han är med i den främre träffen, han har sju av sina nio segrar tagna från ledningen och de två andra från positionen utvändigt om ledaren. Ikväll har man ett spännande utgångsläge med springspår på tillägg och det lär vara en offensiv Conrad Lugauer som sitter i vagnen. Distansen är en klar fördel och skulle man rent av bli släppt till ledningen efter en bit kommer man bli svårslagen ikväll. Förstahäst.

7 Exclusive Matter har gjort det bra sedan han kom till Hanna Lähdekorpi. Formen är god och löser det sig bara från bricka tre i startvolten ikväll är man med och utmanar om segern på nytt här ikväll.

8 Townshend Broline gör ikväll comeback nästan sju månaders frånvaro. Men det är en kapabel häst i grunden som nu gör debut för Maria Törnqvist. Townshend Broline har segrat efter långt uppehåll tidigare och distansen är inga problem. Maria Törnqvist är säkerligen angelägen om att visa upp sitt nyförvärv i bra författning direkt och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 11 Ornello
Spets efter 500: 11 Ornello
Skrällen: 8 Townshend Broline
Rankingen: A: 11,7 B 8,3,2,4,9 C 5,6,10,1

V64-6 2140m auto
11 Ture L.A. är en högkapabel femårig som vi fått följa under lördagarna, han har dessutom varit hårt betrodd på slutet och stått för flera gedigna prestationer utan att fått sätta nosen först. Ikväll går man ner i klass och möter enklare motstånd, men samtidigt är utgångsläget inte det bästa. Men utan för mycket strul längs vägen startar Ture L.A. med en bra segerchans ikväll. Till en tilltalande streckprocent ikväll kommer jag ta ställning och spika i denna JACKPOT-omgång.

Motbud
5 Tour Eiffel är en segervan herre som i den senaste starten vann på V86 efter att ha tagit över ledningen tidigt för att sen dra på i ett hårt tempo hela vägen. Prestationen var gedigen och klockan stannade på 10,9 sista 600m. Från bricka fem lär ett offensivt upplägg vara att vänta ikväll på nytt och i ledningen är Tour Eiffel obesegrad på svensk mark. Givna motbudet till min spik.

Nämner även 7 Izzi's Newport som i den senaste starten visade sig kunna öppna kvickt från just bricka sju och vann sen loppet från ledningen. Lyckas han ta sig förbi Tour Eiffel från start ökar också segerchansen ikväll, men skulle körningen bli utdragen för de båda inblandade så gynnar det i sin tur min spik Ture L.A. istället. Vid gardening ska man inte nonchalera Izzi's Newport.

Min Vinnare: 11 Ture L.A.
Spets efter 500: 5 Tour Eiffel / 7 Izzi's Newport
Skrällen: 7 Izzi's Newport
Rankingen: A: 11 B 5,7,6,10,8,4 C 3,2,9,11

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto