V64 Tips Jägersro 8/11

Publicerad på 8 Nov 2022 - 11:08

DrTrav

DrTrav

8 Nov 2022 - 11:08

V64 denna tisdag hämtar vi från Jägersro. Nedan följer min lösning på omgången.

Jag kommer spela med en spik, 4 Rampant i den sjätte avdelningen.

V64 Jägersro Tisdag 8/11
V64-1 3,6,7,8
V64-2 1,5,6,7,10
V64-3 4,5,11
V64-4 1,2,4,7,11
V64-5 1,3,10
V64-6 4 Rampant

900 x 1k = 900kr (spelar för endast 6 rätt)

Dagens Dubbel Jägersro 8/11
DD-1 1,3,10
DD-2 4 Rampant

3 rader x 70kr = 210kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V64-1 2140m volt
8 Seventh Heaven kommer nu med två raka andraplatser efter sin hals operation. Vid båda tillfällena har Seventh Heaven avslutat rappt och formkurvan borde nu dessutom vara i stigande. Senast var hon ute i ett försök till Diamantstoet och den typen av motstånd slipper hon möta ikväll. Detta är en fyraåring som visade bra kunnande som treåring och nu när hon är tillbaka igen från sin operation är känslan att det finns en hel del att hämta för tränaren Christoffer Eriksson i Seventh Heaven.

6 Sanibel inledde året med två raka segrar där en av segrarna tog på V75. Numera återfinns hösten hos Jerry Riordan där hon gjorde debut senast. Sanibel vann då direkt på bra sätt via en rapp avslutning. Motståndsmässigt kliver hon upp lite i klass här, men formen bör vara bättre nu med lopp i kroppen och vid gardering ska Sanibel räknas tidigt.

Nämner även 3 Tui Southwind som står på start och är den troliga ledaren av loppet. Hon gjorde det bra senast vid segern och ska ikväll ses som en tidig skräll vid gardering.

Min Vinnare: 8 Seventh Heaven
Spets efter 500: 3 Tui Southwind
Skrällen: 3 Tui Southwind
Rankingen: A: 8 B 6,3,7,5.4 C 1,2

V64-2 2140m volt
1 Best I Walk har inlett karriären med två andraplatser och sen seger. För två starter sedan vann hon överlägset ett P21--lopp från dödens. Klockan stannade då på 15,5 i 1000m. Senast fick Best I Walk ett snällare lopp men var trots detta nära att vinna efter en rapp avslutning. Känslan är att utvecklingen pekar uppåt och att han står bra inne i kvällens lopp sett till hans kunnande. Löser det sig bara från innerspåret ikväll är detta min vinnare av loppet.

6 Vince Q.C. gjorde senast comeback och första starten för Rick Ebbinge. Vince Q.C. stod då för en klart godkänd insats när han slutade tvåa efter 16,8 sista 1000m. Han kan öppna bra och ska trots bricka sex ses som den troliga ledaren av loppet. Nu med en genomkörare innanför västen dessutom lär formkurvan peka uppåt också. Hästen att slå från spets.

Nämner även 7 Kung Carl Autriche som vann direkt i debuten senast efter att blivit serverad ett perfekt lopp i rygg ledaren. Nu med lopp i kroppen bör formen vara ännu bättre ikväll och Kung Carl Autriche ska räknas tidigt vid gardering.

Min Vinnare: 1 Best I Walk
Spets efter 500: 6 Vince Q.C.
Skrällen: 6 Vince Q.C.
Rankingen: A: 1 B 6,7,5,10,2.3 C 8,4,9,11

V64-3 2140m volt
5 Primadonna Tile fick gå tufft lopp senast och orkade inte hålla ihop travet hela vägen. Men att kunnande finns visade Primadonna Tile vid de två segrarna dessförinnan. Näst senast vann hon enkelt från rygg på ledaren. Däremot är detta ingen favorit jag vågar lite på helt och hållet, det har blivit galopp i fyra av de tio senaste starterna. Att Primadonna Tile har bra segerchans råder det inget tvivel om men som favorit på V64 med hennes galopphistorik och den senaste prestationen på näthinnan så är detta en given favorit att försöka fälla.

11 Loveley Lasse fick senast en efterlängtad seger när han avslutade rappt via 11,5 i 700m. Kapacitetsmässigt är detta en bra häst för klassen som ikväll blir lite spelad på grund av utgångsläget. Skulle det bara klaffa lite för Loveley Lasse samtidigt som favoriten kommer bort är detta en given utmanare där bakom.

Nämner även 4 Pre Calculated som införskaffat sig hårdhet på slutet och har testat på V75 ett par gånger nu. Från ett bra utgångsläge tillsammans med en formkurva som är bra så är även detta ett tidigt streck bakom favoriten.

Min Vinnare:
Spets efter 500: 2 I Hope You Dance
Skrällen: 11 Loveley Lasse
Rankingen: A: 5,11,4 B 8,7,9,6 C 10,1,2,3

V64-4 1640m auto
11 Debutante har ingen smickrande rad att stoltsera med, det hade blivit galopp i de fyra senaste starterna vilket såklart är oroväckande. Men av upphämtningarna att döma verkar formen åtminstone finnas där. För två starter sedan var man en skräll på mångas läppar Åby. Då handlade det om V75 och ett försök till Diamantstoet. Nu ser motståndet helt annorlunda ut och faktum är att man även från stallet varit optimistisk kring Debutante på slutet. Sett till kunnandet står hon fortsatt i en för låg klass, och skulle hon bara sköta sig här ikväll blir hon inte lätt att stå emot tillslut. Anmält barfota runt om och till endast 11% är detta min ide i loppet.

1 Evoque D.K. fick ett tufft lopp från bakspår senast och kom heller aldrig riktigt in i loppet. Detta är en individ som trivs bäst i den främre träffen och från ett passande utgångsläge ikväll är Evoque D.K. den troliga ledaren och över kort distans är han hästen att slå.

Nämner även 4 Forest Photo som senast var ute i ett klass-ll försök men räckte då inte till. Men dessförinnan har Forest Photo stått för bra insatser och är bara formen bibehållen till ikväll är detta en tänkbar skräll för den som garderar. Är återigen anmält amerikansk vagn vilket är ett plus.

Min Vinnare: 10 Debutante
Spets efter 500: 1 Evoque D.K.
Skrällen: 4 Forest Photo
Rankingen: A: 11 B 1,4,7,2,10,9 C 6,3,5,12,8

V64-5 1640m auto
1 Beware Kronos är en talangfull individ som senast testade på bronsdivisionen, hon fick dessvärre dagen förstörd av galopp den gången. Men för två starter sedan fick Beware Kronos visa sitt kunnande nä hon vann från ledningen på 12,2 sista 1000m. Än så länge är Beware Kronos inte helt att lita på och kan prestera ojämnt emellanåt. Men när hon väl levererar på topp besitter hon hög kapacite. Innerspår ikväll är inte helt optimalt men i brist på startkatapulter utvändigt är jag inne på att hon kan försvara ledningen trots allt. I spets sen över 1640m kommer hon bli svår att plocka ner för övriga. Första streck i loppet.

En annan som besitter bra grundkapacitet är 10 Lorenzo Boko som vann på bra sätt senast och visar då att formen är på topp. Bricka tio över kort distans är inget såklart inte optimalt, men Lorenzo Boko är vass när han får anfalla bakifrån. Så löser det sig bara någorlunda med positionerna längs vägen är detta ingen som ska nonchaleras vid gardering.

Nämner även 3 Love Håleryd som har fått ett spännande utgångsläge ikväll. Han vinner inte speciellt ofta numera men är van att möta bra motstånd och kommer med en formkurva som pekar uppåt.

Min Vinnare: 1 Beware Kronos
Spets efter 500: 1 Beware Kronos
Skrällen: 10 Lorenzo Boko
Rankingen: A: 1 B 10,3,6,8,9,7 C 5,4,2

V64-6 2140m auto
4 Rampant är en häst jag gillar skarpt och som kostat några kronor på slutet. Att kunnandet är högt visade han framförallt vid vid andraplatsen och segern i ett Klass II-försök och under Juli månad. Efter det har de strulat lite i loppen samtidigt som motståndet varit tufft. Men senast fick vi se honom från sin ljusa sida igen. Då slutade han tvåa bakom Marlon Boko i ett klass-l försök på V75. Ikväll ser uppgiften passande ut på nytt. Han kan öppna bra och är min otroliga ledare av loppet. Addera därtill en formkurva som pekar uppåt så borde Kolgjinis löfta starta med bra segerchans ikväll. Dessutom är man inte beroende av ledningen för att vinna.

Motbud
1 Federer trivs under hösten och vintern. Det visade han förra året när han skördade framgångar på V75. Nu återkommer man efter ett längre uppehåll vilket gör formen svårbedömd. Men kunnandet vet vi finns där och från sitt innerspår är man garanterad ett passande lopp. Uppenbarar sig bara luckan tillslut är detta ett tidigt bud för den som garderar loppet.

Nämner även 2 Garry S.T. som kanske är i sitt livs form just nu. Han lever på sin speed och även han har fått ett passande utgångsläge ikväll. Med rätt resa fäller man många över upploppet ikväll.

Min Vinnare: 4 Rampant
Spets efter 500: 4 Rampant
Skrällen: 2 Garry S.T.
Rankingen: A: 4 B 1,2,6,7,11,10,5 C 8,9,12,3

Lycka till
DrTrav

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto