Ruskigt skakig start på säsongen för min del. En del felaktiga analyser, och en hel del oflyt har gjort att jag hittills bara satt 6 av 15 rekar. Så ha det i åtanke när vi funderar på att rygga mig. Dock ska sägas att det varit en knepig start generellt, rekats egna NFL-rekare RoloMartins hittade inte hem med en enda rek under vecka 1, eller i vecka 2:s TNF. Det visar hur svårt det varit.

Oh boy, var ska man egentligen börja? Jaguars kom in till premiären mot ligans förväntade dumpster fire-lag där man gjort sig av med allt och alla som har någon typ av kvalitet, tagit in 33 nya spelare under off season och med sin stjärn-QB Deshaun Watson med i truppen men inte spelbar då han dels utreds för sexuella trakasserier av massöser och dels vägrar att spela då han vill bli trejdad från laget. Istället spelar man med Tyrod Taylor som haft chansen som starting QB i flera organisationer, men aldrig riktigt varit en riktigt långvarig lösning någonstans.

Till den matchen gick man in med stor optimism, med förstavalet från draften som QB, Trevor Lawrence, och flera offensiva passningshot i DJ Chark, Shenault, Marvin Jones m.fl. och förra årets succe-RB James Robinson. Hur det gick? Man var totalt under isen, och blev utspelade av Texans, förlorade till slut med 21-37 efter att Jaguars fått snygga till siffrorna med en garbage time-TD alldeles i slutet av matchen. Lawrence stod för ett par riktigt fina spel, men också ett par riktigt dumma. Han såg ut att ha riktigt svårt att hitta passningsluckorna, och stod för 3 interceptions mot ett förväntat svagt Texans försvar.

Nu ställs Jaguars mot Denver Broncos, som är ett lag som många har stora förväntningar på i år. Broncos har länge haft ett bra försvar, men haft tveksamheter offensivt. Nu har man inför i år plockat in Teddy Bridgewater som QB, en klar uppgradering mot tidigare även om han inte är bland ligans elit-QB:s. Man har dessutom flera offensiva vapen även om WR Jeudy kommer missa upp emot 6 veckor efter skadan han ådrog sig i premiären. Men man har ändå vassa passningsmottagare i WR Sutton och TE Fant, och RB Melvin Gordon hade en riktigt bra match i premiären och bakom honom finns också rookien Javonte Williams som många tror ska övertyga rejält under säsongen.

I premiären vann Broncos mot Giants med 27-13 efter att Giants fått göra en garbage time-TD på slutet för att snygga till siffrorna. Man var helt överlägsna helt enkelt.

Broncos försvar lär äta upp Lawrence och Jaguars offensiva lina, jag kan inte se hur de ska hålla emot i den här matchen.

Det sägs redan vara stora bekymmer i omklädningsrummet hos Jaguars, där nya coachen Urban Meyer som varit mycket lyckosam i college-fotbollen sägs vara väldigt ifrågasatt av stora delar av spelargruppen. Det är inte något positivt när man håller på och försöker få rätsida på en organisation som haft stora problem de senaste åren.

Med ett sämre lag både på pappret och "stämningsmässigt" så ser jag inte att Jaguars ska kunna göra något större väsen av sig i den här matchen, och Broncos har en jättechans att gå upp till 2-0 och få en pangstart på deras säsong.

Broncos -6 @1,94 hos Unibet är taget alla dagar i veckan enligt mig.

Som sagt, min form är kass så fundera ett varv extra innan ni ryggar. Men om ni ryggar så gör ni som alltid på egen risk, och i såfall... Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip