Toppmöte i Allsvenskan Norra! Hagunda vs Team Thoréngruppen. Två lag som är förhandsfavoriter i den norra serien.

Ja, det är väl dessa två lag som anses kriga om förstaplatsen. En plats som är oerhört viktigt för att undvika Karlstad (Allsvenskan Södra) i playoff. För playoff ska dessa två lag nå i mina ögon.

Tabellen efter två omgångar:
1. Team Thoréngruppen 6p
2. FBI Tullinge 6p
3. Hagunda IF 4p

Thoréngruppen står på två raka segrar. Senast slog man Umeå med 10-9 vilket inte är ett bra resultat. Det var en match man skulle vinna med bra mycket större marginal. Hagunda hade också en negativ match i premiären då man förlorade med i förlängning mot Wibax Umeå för att sedan städa av nykomlingarna Bele Barkarby på hemmaplan.

Nu väntar en ny hemmamatch för Hagunda och visst ska man vara favorit här. Man var bättre än gästerna även förra säsongen även om det blev en varsin seger.

Till denna match saknas två viktiga namn i laguppställningen för Thoréngruppen. Den interna poängligaledaren Matteus Gavatin och poängmakaren Matthas Hagert är ej med mot Hagunda. Tunga avbräck helt klart.

Hagunda är ett starkt lag med stor konkurrens i alla tre femmor. Vann en träningsmatch mot just Karlstad innan seriepremiären på hemmaplan. När grundomgången är över så ska Hagunda vara före Thoréngruppen så jag väljer att kliva in på Hagunda till 1.90. Spelet klickas med 3u.

Speltips: 1 - odds 1.90 bet365

This is the stats tab
This is the post tip