Ruskigt skakig start på säsongen för min del. En del felaktiga analyser, och en hel del oflyt har gjort att jag hittills bara satt 6 av 15 rekar. Så ha det i åtanke när vi funderar på att rygga mig. Dock ska sägas att det varit en knepig start generellt, rekats egna NFL-rekare RoloMartins hittade inte hem med en enda rek under vecka 1, eller i vecka 2:s TNF. Det visar hur svårt det varit.

Det lag som imponerade kanske allra mest i premiäromgången var Arizona Cardinals, då man formligen körde över Titans med 38-13! QB Kyler Murray, en av de stora stjärn-QB:s som finns i ligan, hade en riktigt bra dag då han kastade för 4 TD:s och dessutom sprang in med en TD själv. Och detta mot ett Titans som inte på några sätt är ett dåligt lag, utan ett lag med stora slutspelsambitioner.

Man imponerade även på defensiv sida av bollen, där Chandler Jones slog till med hela 5(!) sacks, helt sjukt!

Man skulle kunna tänka sig att spela handikappspel i den här matchen till Cardinals fördel, det vore absolut inte dåligt. Linan på -3,5 @1,91 hos Unibet lockar, men jag väljer att gå på ett spel som känns ännu säkrare, vilket är att Cardinals ska göra över 27,5 poäng @1,90.

Cardinals har förutom Kyler Murray en av ligans allra bästa WR i DeAndre Hopkins. Som komplement till honom har man evigt skadedrabbade (men inte just nu!) AJ Green som varit en storstjärna i ligan i många år och Christian Kirk (som hade 2 TD:s i premiären) för att nämna några. Jag tror att man kommer fortsätta spinna på alla cylindrar, och med ett hett försvar så kommer man också ha möjligheten att hindra Vikings från att ha långa drives, och därmed få möjligheten ofta att gå till anfall.

Jag är övertygad om att Murray och kompani tar sig en bit över 30 poäng i den här matchen, och över 27,5 poäng @1,91 är bara att tacka och ta emot.

Återigen, min form är kass så fundera själva om det är värt att rygga. Men om ni ryggar så gör ni det på egen risk, lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip