Ruskigt skakig start på säsongen för min del. En del felaktiga analyser, och en hel del oflyt har gjort att jag hittills bara satt 6 av 15 rekar. Så ha det i åtanke när vi funderar på att rygga mig. Dock ska sägas att det varit en knepig start generellt, rekats egna NFL-rekare RoloMartins hittade inte hem med en enda rek under vecka 1, eller i vecka 2:s TNF. Det visar hur svårt det varit.

Nåväl, nya tag, och som alltid så kom ihåg att ni ryggar på egen risk. Jag skriver mina tankar och så kan ni välja att gå emot. =)

Rams var ett av lagen jag var mest spänd på att syna lite extra i premiären, för det känns som att mer eller mindre skulle bli ett komplett lag om de kunde få in en riktigt bra QB. In kom Matty Stafford, och visst jäklar såg laget så gott som komplett ut i premiären. Stafford såg väldigt bekväm ut, och nog kan han skatta sig lycklig att äntligen lämnat dumpster firen Detroit Lions bakom sig och nu få vara i en organisation som definitivt kommer kunna slåss om super bowl-titeln i vinter om det här håller i sig.

Man har riktigt bra passningsmottagare i beprövade Cooper Kupp och Robert Woods, och nya stjärnskotten Van Jefferson, och i TE:s som Higbee. Dessutom visade Darell Henderson i premiären att han är redo att axla rollen som tydlig etta i springspelet.

Han fick ta hand om 16 av 17 springförsök för Rams. 94 fucking procent. På dom försöken så sprang han in 70 yards och 1 TD, vilket är klart godkänd produktion.

Nu ställs man mot Colts, ett Colts som i premiären ställdes mot Seahawks i en match där man förlorade tydligt och rättvist. Seahawks var det bättre laget, och stjärn-QB:n Russel Wilson kastade för hela 4 TD:s. En sak som jag dock noterat är att Colts hade svårt att stoppa Seahawks springspel. Chris Carson sprang med bollen 16 gånger, och kom på de försöken upp i 91 yards, ett snitt på 5,7 yards/försök.

Jag tror att Colts kommer ställas inför liknande problem i den här matchen. Man har inte möjlighet att ställa upp och fylla boxen för att stoppa springspelet, efersom Rams har sådana offensiva vapen i passningsspelet, då kommer man bli överkörda via luften istället. Utan man måste stoppa Staffords passningsspel, och då kommer man istället behöva släppa lite i sitt försvar mot springspelet, och det kommer Darrell Henderson kunna utnyttja.

Min absoluta övertygelse är att Henderson kommer få arbeta i den här matchen. Enda risken skulle vara ifall man står för ett par turnovers tidigt och hamnar i underläge vilket gör att Stafford får helt fria tyglar att vara aggressiv med sitt passningsspel och att man överger springspelet. Men det har jag svårt att se ska ske. Jag tror att Rams kommer ta kontroll över den här matchen. Så länge det är någorlunda jämnt kommer man ha ett varierat anfallspel, men där Henderson har stora möjligheter att få till ett par explosiva spel. Ju mer Rams tar över matchen och drar ifrån så kommer Henderson få en större del av spelen i sina händer att springa med.

Linan på 55,5 rushing yards för Henderson är mycket trevlig tycker jag, och extra trevlig hos Unibet som ger 1,88 (1,83 på bet365 ).

Men som alltid, framförallt nu när jag uppvisat dålig form är att komma ihåg att man ryggar på egen risk. Men om du ryggar, då önskar jag dig all lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip