Ruskigt skakig start på säsongen för min del. En del felaktiga analyser, och en hel del oflyt har gjort att jag hittills bara satt 6 av 15 rekar. Så ha det i åtanke när vi funderar på att rygga mig. Dock ska sägas att det varit en knepig start generellt, rekats egna NFL-rekare RoloMartins hittade inte hem med en enda rek under vecka 1, eller i vecka 2:s TNF. Det visar hur svårt det varit.

Nåväl, nya tag, och som alltid så kom ihåg att ni ryggar på egen risk. Jag skriver mina tankar och så kan ni välja att gå emot. =)

Till vecka 2 tycker jag återigen att det finns en massa värde på olika matcher, så det kommer bli ett antal rekar. Ett av de allra bästa spelen i mina ögon är att Bills ska "bounce back" efter förlusten i premiäromgången och slå ett mediokert Dolphins som i första matchen orättvist vann mot Patriots.

I matchen mot Patriots så var Dolphins egentligen sämre på allt. Man flyttade bollen sämre, man var sämre på 3:rd down convertions och en massa annat. Men det vägde man upp med en sak; effektivitet. De få gånger man tog sig framåt i banan så kom man också iväg med poäng, något som Patriots misslyckades med. Därmed kunde Dolphins till slut ta hem segern.

Bills hade en riktigt jobbig dag mot Steelers, men där ska vi komma ihåg att Steelers *alltid* varit en jobbig matchup för Bills. De får ofta till en matchbild som passar dom och gör det till tuffa, täta defensiva matchups, och det är inte Bills melodi riktigt.

Bills är som bäst när de kan styra och ställa matcherna, få igång Josh Allens springspel och passningar till Diggs, Beasley mfl och dominera matcherna. Jag tycker försvaret såg helt okej ut mot Steelers, och här får man en klart enklare uppgift på pappret. Jag tror man är revanschsugna som bara den efter att ha förlorat premiären, och att man går ut och kör över Dolphins. Jag blir inte förvånad om man vinner den här matchen med 2 TD:s, och vi kan tacka premiäromgången för att linan är så pass låg som den är.

Bills -3,5 @1,94 är riktigt fint odds hos Unibet , och i min värld är det ett givet spel.

Återigen, min form är kass, så som alltid - rygga på egen risk, och lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip