Riktigt elände i helgen. Rong tog sitt motstånd till skolan för att använda baskettermer och Buckley gick på knock. Att Arroyo inte vann kändes närmast som ett rån efter knät som tillfogade Buckley en andra panna, men bara att imponeras och gå vidare.

Till helgen har jag hittat ett riktigt bra spel och det blir i galans main event där jag spelar Volkanovski som vinnare mot Ortega på avslut till fina 3.75 hos bet365 .

Helgens förmodade vinnare har gjort en minst sagt dramatisk karriär- och viktförändring. Spelade först rugby, varpå det blev MMA och då i weltervikt. Bra jobbat och talande för den inneboende kraften och explosiviteten när det fördelas på 1.68 cm. Väl nere i mer rimliga fjädervikten har han sett fenomenal ut och gått två högkvalitativa matcher mot divisionens tidigare dominant Max Holloway, vilka slutade med knappa domslutssegrar. Just dessa matcher visar oss vägen mot kassakistan vid regnbågens slut.

Ortega har nämligen också gjort ett försök mot Holloway och maken till stryk har väl sällan skådats. Det var regelrätt mangling från start till att läkaren stoppade matchen pga att T-City knappt kunde se. Nu visade han förvisso ett beundransvärt hjärta, har en irrationell och publikfriande stil och såg bra ut mot TKZ men tror inte han håller emot Volkos styrka över fem ronder.

Jag förutspår att regerande champ börjar gnugga med de där tunga bensparkarna från sekund ett vilket sen ger utrymme för att sänka Ortega framåt de avslutande ronderna. Det som skulle kunna tala emot är att han inte har så många avslut i större matcherna samt att Ortegas fightingstil skulle kunna innebära något för mig helt oväntat, men tycker att nästan 4x blir otroligt spelvärt.

—-

Som ett sekundärt spel lockas jag också av Jairzinho Rozenstruik till 3.40 mot Curtis Blaydes. Detta till stor del grundat på att det är oerhört sällan man kan motivera sånt enormt favoritskap i tungvikt överhuvudtaget. Det räcker med att bli träffad en enda gång så anländer John Blund, vilket vi också såg när Lewis hittade in med en uppercut senast Blaydes var inne i buren.

Håller Roizenstruik som en bättre boxare än black beast så då blir oddset rätt tilltalande. Razor kommer naturligtvis dominera åtminstone hälften av matcherna då han är läskigt effektiv i brottningen, men tror högersläggan kommer vara laddad att möta honom vid nedtagningarna. Några gånger lär den också träffa. Det är överhuvudtaget inte aktuellt med domslutsvinst här utan det blir i såna fall att leta bästa odds för knocken och så sätta en tv-peng.

Huvudspelet således Volko som vinnare på ko. Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip