Tjenare!

Haft en liten formsvacka på slutet och har därför inte velat publicera några rekar för er egna skull ;) Men den verkar ha vänt och sitter nu på 7 raka spel endast över 2.00 oddsare. Ikväll riktar jag mig in på ett bottenmöte i Ligue 2. Ett avsågat CA Bastia mot Nimes, även fast Bastia är avsågat så har man spelat upp sig mycket bra på slutet och har 3 raka hemmamatcher utan förlust, 2 vinster och ett kryss. 1.85 på 1X på ett hemmalag är spelvärt i mina ögon speciellt med tanke Nimes form just nu.

Senast lagen möttes då Nimes stod som hemmalag blev det bortavinst för CA Bastia med 0-1. Tror det kommer bli målsnålt ikväll med men tror inte Bastia kommer torska på hemmaplan. Alltid när man spelar i dom lägre divisionerna så kan det går hursomhelst men jag testar denna just för det fina oddset, rygga helt på egen risk!

Senaste 5 matcherna:

CA Bastia:

Le Havre 0-1 (b)
Creteil 3-1 (h)
Tours 0-1 (b)
Troyes 1-0 (h)
Laval 0-2 (b)

Även om det ser illa ut så såg jag matcherna mot Le Havre och Tours där man stod emot bra, det är två väldigt svåra bortamatcher.

Nimes:

Nancy 0-1 (h)
Chateauroux 0-2 (b)
Lens 3-3 (h)
Clermont 0-1 (b)
Niort 4-1 (h)

Nimes har två bortavinster på hela säsongen, alltså en väldigt dåligt bortastatistik, senaste bortavinster var den 7 februari, ett bra tag sedan.

This is the stats tab
This is the post tip