Speltips: Domžale - Malmö FF

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-07-25 20:45
Land: Sverige
Liga: Europa League
Odds: 2.70
Tips: 0-0 första halvlek
Malmö åker till Slovenien för en knepig bortamatch mot Domžale.
Mitt speltips: Under 0,5 mål i första halvlek. Samma spel som att det står 0-0 i halvtid. Finns till bra odds hos LeoVegas eller Unibet.

Första mötet av två. Här är det absolut viktigaste för bägge lagen att ta med sig ett bra resultat till returen:
Domžale är underdogs i dubbelmötet och för deras del är det viktigt att hålla nollan. Klarar de av det har de ett riktigt bra utgångsläge i returen.
Tror knappast MFF kommer ösa på från start heller. Viktigt att inte bjuda på något i onödan.

Minns att MFF uppträdde väldigt försiktigt i de här kvalomgångarna i fjol (Cluj och Fehervar). Skulle tro att det blir en liknande taktik här. Att matchen spelas i högsommarvärme (kommer vara runt 30-32 grader varmt) lär också ha en dämpande effekt på tempot.

Det mesta runt MFF brukar handla om anfallsspelet. Inte så konstigt med tanke på att laget har Rosenberg och co. som offensiva pjäser. I Allsvenskan brukar Malmö dessutom allt som oftast driva matcherna och ha mycket boll. Man ska dock inte glömma bort att även defensiven är bra. När 3-5-2-uppställningen blir lite mer defensivt balanserad (lägre utgångsposition på wingbacks och ett mer defensivt mittfält) är den inte lätt att bryta ned. Har också bättre skadeläge defensivt än tidigare med Bachirou och Nielsen tillbaka + nyförvärvet Knudsen spelklar (kan väl bara bli bättre efter en svag debut mot Sirius). MFF gav bort en hel del lägen mot just Sirius, vilket var något Rösenberg och Rösler tog upp på presskonferensen inför den här matchen. Räknar med att Malmö kommer försöka spela tajtare än vad laget gjorde då.

Vet inte mycket om slovenerna Domžale. De har varit inblandade i målrika tillställningar i säsongsupptakten, men känner mig rätt trygg i att det blir en annorlunda matchbild mot MFF med tanke på matchens dignitet.

Ser framför mig en avvaktande inledning med en del ställningskrig. Skulle matchen bli mer öppen kommer det ganska tidigt gå att sälja av under 0,5 mål genom att spela över 0,5 mål. Men jag tror att MFF, kvalmatcherna i fjol, prioriterar att hålla fortet och inte bjuda på något här. Vet att de är starka hemma på Stadion och kan avgöra där.
Blir inte förvånad om det blir 0-0 även efter 90 minuter.

  Domžale - Malmö FF
Spela på Speltips Domžale - Malmö FF
Polsater - 24 Juli 2019 - 13:11
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
1.83
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
21:00  Tottenham - FK Crvena zvezda
Fotboll - Champions League - TOT under 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming