Äntligen NFL-premiär!

Regerande mästarna Tampa Bay Buccaneers tar emot årets Hard Knocks-lag, även kallat America's Team, Dallas Cowboys i årets NFL-premiär!

Tampa Bay ser på pappret sjukt starka ut då man behållit i princip hela laget som vann förra säsongen, och man har nu fått ha en hel försäsong tillsammans där man kunnat komma ihop sig ännu mer. Vi ska komma ihåg att det förra säsongen var en hel del nytt med spelare (som Brady såklart) vilket syntes i att det egentligen inte var förrän i slutet av säsongen som man verkligen fick till allt så att det klickade. När det väl klickat så gick man dock som tåget, och nu tror "alla" att det kommer rulla på så även i år. Så även jag.

En spelare som lite grann glöms borti Buccaneers är Antonio Brown. Visst börjar han bli lite äldre, men han visade förra säsongen att det finns massa kräm kvar i kroppen, och nu har han dessutom åtgärdat det knäproblem som spökade förra säsongen. Han har haft någon extra vilodag inför den här matchen för att inte riskera något med det efter rehaben, men han ska vara fullt redo för spel, såna vilodagar är extremt vanliga i NFL-världen.

Jag tror att AB kommer ha en riktigt bra säsong, och att det finns alla chanser att han är på nivå med Evans och Godwin som är de stora namnen på pappret i Buccaneers WR-besättning. Jag tror att AB kommer visa redan från start, han spelar alltid med en "chip on his shoulder", att han verkligen är den spelare han varit under så lång tid så länge han inte haft problem på sidan av planen, och jag har svårt att se att han inte skulle göra en TD i premiären. Till 2,60 så är det guldgruva.

2,60 kan jämföras med oddsen på Evans (1,85) och Godwin (2,25) som jag håller som lika sannolika som AB.

Rygga på egen risk, och lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip