OBS: Spelet hittas på Betfair , inte 888-sport, men av någon anledning finns inte Betfair med i listan över bolag.

Vill inleda med att ge kritik till bolagen, de är sjukt sega på att släppa odds på "player props" och har otroligt dåligt utbud. Kollar oddsen på t.ex. DraftKings där det finns mängder fler marknader än det gör på t.ex. Unibet , bet365 , Betfair osv. Och framförallt så är oddsen ute tidigare.

Nåväl, nu har det iaf hos Betfair släppts odds för Jakobi Meyers receiving yards, och då bör vi inte vara sena att hoppa på det.

Ingen som följer NFL har väl missat att Patriots gjort sig av med förra säsongens startande QB, Cam Newton, och ersatt honom med rookien Mac Jones? Det kommer göra att Patriots kommer ha en helt annat typ av anfallsspel jämfört med förra säsongen. Cam Newtons styrkor som spelare har legat i hans atleticism (är det ett ord?) och en stor del av lagets anfallsspel byggde på att han skulle springa med bollen. Nu är han borta, och in kommer istället Mac Jones som är mycket mer av en klassisk QB, som står still i passningsfickan och i första hand vill passa bollen till sina mottagare.

Det kommer lagets mottagare såklart att tjäna på, och inte minst då lagets bäste passningsmottagare Jakobi Meyers. Meyers är inget särskilt stort namn i ligan än, men det finns i år alla möjligheter till ett "breakout year" för tredjeårsspelaren.

För två år sen debuterade han i ligan utan att göra mycket väsen av sig. I fjol tog han ett stort kliv framåt, trots Cam Newton och lagets spelstil så tog han emot passningar för 729 yards på 16 matcher (45 yards/match i snitt). När han nu etablerat sig i ligan, och dessutom får in en QB som vill passa bollen, så kommer det med största sannolikhet bli en ökning på den fronten.

I denna säsongspremiär ställs man mot Miami Dolphins som förra säsongen faktiskt gjorde en bra säsong och slutade på 10-6, vilket dock inte räckte till slutspel då det var 11-5 som krävdes för att ta sig dit. Men man gjorde trots allt en hel del bra saker. En sak som man gjorde bra var att man inte släppte till särskilt mycket poäng bakåt, det var bara 5 lag i ligan som släppte till färre poäng än vad Dolphins gjorde. Detta till trots så hade man det kämpigt mot passningsspelet, då man hade svårt att få till en vettig pass rush. Man rankades som ligans 23:e bästa lag vad gäller passningsyards/match emot.

Jag tycker att matchen på förhand känns osäkert vad gäller vilka som vinner matchen, men jag kan se tydligt hur Patriots kommer dels ge RB Damien Harris ganska mycket boll att springa med, men också låta Mac Jones spela sitt spel genom att sätta sina passningsmottagare i spel, och då till stor del som sagt Jakobi Meyers.

Vi ska också komma ihåg att när lagen möttes i slutet av förra säsongen (vecka 14) så hade Meyers 7 mottagningar för 111 yards.

Nu ebjuds vi 1,83 på att Meyers ska ha över 49,5 receiving yards - och då finns det i min bok ingenting att tveka över.

Som alltid, rygga på egen risk - och lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip