Obs: Spelet hittas på Betfair , inte 888.

I den här matchen tycker jag så gott som alla spel på Julio Jones och AJ Brown att vara lyckosamma är hälsosamma spel. Man ställs nämligen mot ett Cardinals som har ett av ligans svagaste secondary, något som denna duo bör kunna utnyttja.

Titans spelstil har under flera år byggt på en person; Derrick Henry, och hans monstruösa springspel. Det har gjort att alla motståndarlag tvingats respektera springspelet hela tiden, vilket också gjort Titans effektiva i att såra motståndarna via luften. QB Ryan Tannehill har varit väldigt effektiv i att hitta AJ Brown, som gjorde 11 TD:s förra säsongen (delad 5:e flest i ligan), och nu har man också fått in storstjärnan Julio Jones som under flera år varit en av ligans bästa WR.

Cardinals har som sagt ett av ligans sämsta secondary, kommer behöva försvara mot springspelet och därför ha svårigheter att dubbla mot både AJ och Jones, och Tannehill har visat upp stor effektivitet sen han tog över som QB i laget.

Jag tror att Titans kommer ösa på med poäng den här matchen, och Cardinals chans att vara med i matchen är att också göra massor av poäng, för att hålla nere siffrorna bakåt kommer de inte klara.

Det finns flera intressanta spel för Jones och Brown. Deras linor på receiving yards ligger på runt 66-69 yards till ca 1,85-1,90 och jag tror att båda kommer täcka sina linor.

Men spelet jag fastnat för är AJ Brown att göra TD @1,91. Han gick bara av banan utan att ha gjort TD i 4 av 14 matcher förra säsongen, och nu har man fått in Jones som också kommer ta bort försvarare från AJ, som sedan tidigare har fantastisk kemi med Tannehill.

Att ett svagt passförsvar ska nolla honom i TD-kolumnen i premiären tror jag inte, och när vi då bjuds på ett odds på 1,91 så är det taget.

Som alltid; rygga på egen risk - och lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip