Ytterligare en riktigt intressant match i premiäromgången är den mellan Washington Football Team och Los Angeles Chargers.

Båda lagen känns riktigt intressanta på förhand, där Chargers QB Herbert som blev årets offensiva rookie förra säsongen nu har en hel säsong under bältet med erfarenhet och dessutom spelare som Keenan Allen, Austin Ekeler mfl och äntligen en ny coach istället för katastrofen Lynn. Det ska bli riktigt spännande att se vad de kan göra.

På andra sidan har vi ”fotbollslaget” som förra året gick till slutspel trots att de förlorade fler matcher än de vann, har fått in lite fler vapen och som komplement till McLaurin och RB Gibson, och framförallt QB Fitzmagic (Ryan Fitzpatrick) som under många år hållit sig kvar i NFL som en riktig personlighet.

Det som kännetecknar Fitzpatrick är hans vilja att kasta långt och ofta, och ta risker i sitt offensiva spel. Det är något som definitivt kommer gynna McLaurins stats kommande säsong. Om det är bra för lagets slutspelschanser? Det återstår att se! :)

Nåväl. Chargers försvarsspel är bra, men det finns ändå några frågetecken med spelare som varit skadade och kommit tillbaka osv. Man har storstjärnan Joey Bosa som pass rusher, men bakom honom så är det lite tunt vad gäller att sätta press på QB:n.

I secondaryt är Derwin James och Chris Harris starka namn, men båda har haft skadebekymmer och vi får väl se vilken klass de håller nu. Men potentialen finns att ha ett bra försvar under 2021 absolut.

Chargers är bra framåt, och jag tror att risken finns att Washington kommer få jaga = passa mer än man springer med bollen. Fitzpatrick kommer vilja hitta fram med sina långa passningar vilket gör att antalet yards ganska snabbt kan vara rätt många.

McLaurin är en av ligans bästa passningsmottagare och tydlig 1:a i Washingtons receiving core, så även om laget kanske får det jobbigt så är chansen stor att han till slut har en fin match och han kan mycket väl landa på tresiffrigt vad gäller antalet receicing yards.

Terry McLaurin över 72,5 yards @1,91 är därmed taget. Hos andra bolag är linan lite lägre (69,5 på tex bet365 ) men då till lägre odds (1,83). Jag väljer att gå på lite högre då jag tror att det kommer kunna skilja ganska mycket gentemot linorna.

Som alltid, rygga på egen risk - och lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip