EM 2021 Speltips

Gratis rekar och speltips på EM i fotboll 2021. 24 nationer gör upp om ära och berömmelse och för första gången spelas mästerskapet i tolv olika länder. Följ Sveriges framfart och rygga våra experter för de bästa och mest seriösa tipsen på Fotbolls-EM.

Sveriges bästa speltips på Fotbolls-EM 2021

Välkommen till Rekatochklart. Den enda enskilda svenska sajt som varit nominerad som en av världens bästa spelinformationssajter på spelbranschens egen Oscarsgala EGR Operator Awards i London. En gång är dock ingen gång utan Rekatochklart har varit nominerade hela fem gånger! Något som vi är väldigt stolta över. Som läsare kan du därför vara säker på att du får högsta kvalitet och informativa analyser då du tar del av våra speltips och rekar för sportspel. Då europamästerskapet är något som vi tar på största allvar och är ett av de största evenemangen som finns inom betting kommer vi erbjuda speltips på fotbolls-EM 2021 inför alla matcher. Om du vill ha flest och bäst rekar. Häng kvar på vår sajt.

Gratis speltips på Fotbolls-EM 2021

En annan stor fördel med vår sajt är att du som läsare kan ta del av samtliga våra betting tips och analyser helt utan kostnad. Alla våra speltips på Fotbolls-EM 2021 är helt gratis. Det kostar ingenting att läsa dem. Något som blir allt ovanligare i en värld full av betalsajter och sidor med låsta artiklar. Vi ställer dock inga motkrav och du behöver inte ens vara inloggad. Läs de rekar du är intresserad av och rygga de spel du tycker verkar stämma överens med din egen uppfattning.

Rekar inför EM i fotboll

EM i fotboll är ett av de mest populära evenemangen som finns inom fotboll. Vad gäller speltips på fotboll och odds och betting är det bara VM som är större. Det finns mycket att ta hänsyn till när våra kunniga skribenter skriver sina rekar inför stora evenemang. Skador och avstängningar, dagsform, hur utvilade vilka spelare är och hur de olika lagens spelare presterar tillsammans. Det är ibland stor skillnad på landslagsfotboll kontra matcherna på klubblagsnivå. Så det gäller att vara påläst och uppdaterad med den senaste infon om man ska kalla sig expert och skriva rekar som andra ska läsa.

Betting tips på Euro 2021

Kärt barn har många namn och det här mästerskapet är inget undantag. Europamästerskapet i fotboll, Fotbolls-EM och Euro 2021 är bara några av de namn som används. I folkmun finns det många fler namn och benämningar. Gillar du att läsa tips inför och under det här populära mästerskapet har du hamnat på helt rätt ställe. Vi erbjuder inte bara analyser inför samtliga matcher utan även vad gäller olika långtidsspel som vinnare, utslagningsnivå, gruppspel, H2H, vilka lag som når finalen med mera. Vi lämnar inget åt slumpen.

Vilket lag vinner fotbolls-EM 2021?

Rent teoretiskt vinner det lag som går vidare från gruppspelet och når slutspelet och sedan vinner finalen. Men det vet ju de flesta. Vad som är svårare att lista ut på förhand är vilken nation som är bäst och till slut vinner guldet och får lyfta bucklan. Sett till spelbolagens odds och bettingmarknader är det England som är knappa favoriter att vinna Euro 2021. Du kan läsa mer om England i våra speltips inför fotbolls-EM. Det lag som är första utmanare till engelsmännen enligt bettingsidorna är Belgien. Tätt följda av Frankrike, Nederländerna och Tyskland. Sverige tillmäts inga större chanser att vinna europamästerskapet och kan spelas till en bit över 100 gånger pengarna.

Speltips på bästa målgörare under EM

Något som är väldigt populärt att spela på under mästerskapet är vilken spelare som gör flest mål under hela mästerskapet. Det här inkluderar både gruppspelet och slutspelet. Det är vanligt och även högst troligt att en spelare som tillhör något av favoritlagen blir bästa målgörare under fotbolls-EM. Anledningen till det är att dessa lag ofta går längre i turneringarna och får spela fler matcher. Ju fler matcher för laget desto större chans för de individuella spelarna att göra många mål. Det kan låta simpelt och självklart men det är något som är viktigt att hålla reda på. Tillsammans med vilket motstånd dessa lag möter.

Speltips på vem som blir skyttekung under Fotbolls-EM

Den spelare som gör flest mål under turneringen utses till skyttekung. Då det här är en väldigt populär marknad och något som det bettas stora pengar på är det en självklarhet för oss att erbjuda speltips på vem som blir skyttekung under EM inför turneringen. På förhand är det Englands Harry Kane som är favorit att bli bästa målgörare. Enligt oddsen utmanas han i första hand av superstjärnan och Portugals Cristiano Ronaldo. Frankrikes Kylian Mbappe, Belgiens Romelu Lukaku och Memphis Depay är andra som nämns i sammanhanget och som är tänkbara vinnarkandidater.

Hur och när spelas Fotbolls-EM 2021?

Det här är det sextonde europamästerskapet i fotboll och det spelas under perioden 11 juni till 11 juli. 24 olika nationer deltager och EM avgörs på 12 olika spelplatser och arenor. Några av de mest kända arenorna är Wembley Stadium i London och England, Parken i Köpenhamn i Danmark, Stadio Olimpico i Rom i Italien och Hampden Park i Glasgow i Skottland. Finalen avgörs på Wembley. Lagen är indelade i sex stycken olika grupper med fyra lag i varje. Grupp A till grupp F. 

Speltips på Sverige under EM 2021

Det innebär alltid en extra krydda då Sverige lyckas kvala in till ett stort mästerskap och det ökar intresset för turneringen på alla plan. Självklart även för bettingen och speltips på EM 2021. Precis som det finns massor av olika bettingmarknader på Sverige i turneringen så finns det även många olika varianter av rekar och analyser. Långtidsspel är något det fokuseras på innan turneringen. Hur det går i gruppen om Sverige kan vinna med mera. Innan turneringen väl börjar och det blir ett större fokus på de individuella och enskilda matcherna. Sverige har lottats till grupp E och möter bland annat Spanien och Polen.

Spanien - Sverige i EM med speltips och rekar

Sverige kliver in i turneringen den 15 juni då man möter Spanien på bortaplan i Bilbao. En mycket tuff öppningsmatch där Spanien gäller som stora favoriter. Skulle Sverige få med sig en poäng här skulle det ses som en stor seger. Då intresset för den här matchen är enormt vad gäller TV-tittande och betting är speltips inför Spanien v Sverige i EM 2021 är givet för oss. Vi kommer att bevaka matcher utifrån ett flertal olika vinklar och med många olika rekar och analyser. Tips som är helt gratis och utan kostnad för samtliga våra läsare.

Vilka TV-kanaler sänder Fotbolls-EM 2021

Då det här är ett av världens största evenemang vad gäller livesport är rättigheterna väldigt dyra och kostar stora pengar. Även i ett relativt litet land som Sverige. Rättigheterna och sändningarna delas därför mellan SVT och TV4 och matcherna kan ses i båda dessa bolags kanaler. Exempelvis SVT1, SVT2, SVT Play, TV4 och Cmore. Det går att se matcherna både på traditionell linjär TV samt att streama dem online. Turneringen inleds med Turkiet v Italien på TV4 den 11 juni. Sveriges öppningsmatch mot Spanien sänds på SVT och TV4 har den stora äran att sända finalen från Wembley 11 juli.

Spelschema: När spelar Sverige i EM?

Sverige är garanterade att spela minst tre gruppspelsmatcher under Euro 2021. Den första matchen spelas i Bilbao där Sverige möter Spanien i en på förhand mycket svår bortamatch. Matchstart kl 21.00 måndag 14 juni. Den andra gruppspelsmatchen äger rum i Dublin. Motståndare är en av playoff-vinnarna och avspark för det här EM-mötet är kl 15.00 fredag 17 juni. I den tredje gruppspelsmatchen ställs Sverige mot Polen. Även den här matchen spelas i Dublin med avspark kl 18.00 onsdag 23 juni. De två första matcherna sänds på SVT och den tredje på TV4.

Speltips på Grupp E under EM i fotboll

Ur svensk synvinkel är den på förhand mest intressanta gruppen den som har fått namnet grupp E. Av den enkla anledningen att det här är den grupp där Sverige deltager. Precis som spelbolagen kommer erbjuda massor av marknader och odds kommer vi på Rekatochklart och erbjuda mängder av speltips på grupp E under fotbolls-EM. Allt för att våra läsare ska få de bästa vinklarna och den mest intressanta info då Sverige spelar sina matcher. Utbudet inkluderar såväl förtidsspel och specialare som betting på den enskilda matcherna.

Bästa bonusarna för Fotbolls-EM 2021

Det finns en  rad olika varianter av bonusar och dessa har många olika namn. Du kanske har hört talas om insättningsbonusar, startbonusar, välkomsterbjudanden, gratisspel, oddsbost, vinstboost med mera. Bettingbolagen är väldigt kreativa vad gäller erbjudanden till nya kunder. Dessa erbjudanden brukar vara som bäst och mest generösa under stora mästerskap som EM då spelbolagen jobbar hårt för att få in nya kunder. Vi erbjuder därför en komplett bonusguide för Sveriges bästa bonusar på EM 2021 som inkluderar samtliga seriösa bolag med svensk licens. Läs informationen noga och välj den bonus och den bettingsida som passar dig bäst.

Fotbolls-EM flyttat från 2020 till 2021

På grund av corona-viruset Covid-19 har EM i fotboll flyttats fram och skjutits upp ett år från 2020 till 2021. Det har beslutat av UEFA som till slut inte ansåg att de hade något annat val än att ta det här beslutet. EM är därför framflyttat ett år jämfört med ursprungsplanen. Nya speldatum är 11 juni till 11 juli 2021 och den tidigare lottningen med mera gäller fortfarande.