I returmatchen på Le Parc i Paris har Champions League mästarna Bayern München ett tufft underläge att vända i kvartsfinalen, när de ställs mot Paris Saint-Germain. Efter ett fängslande femmålsmöte på Allianz Arena, där PSG besegrade Bayern München med 3 - 2, fortsätter dramatiken där sista kortet ännu inte är helt lagt. I mitt tycke kan vad som helst hända, då båda lagen dras med avbräck men fortfarande har goda kvalitéer på planen för att återigen bjuda på en spännande kamp med en massa mål.

Precis som tidigare i Barcelona tog Kylian Mbappe alla rubriken även i München, där han nätade två av PSGs tre mål. Anfallskollegorna Neymar och Angel Di Maria stod för assisterna, samt att mittbacken Marquinhos också lyckades näta. I Bayern München lyckades Eric Maxim Choupo-Moting reducera och Thomas Müller kvittera - innan Kylian Mbappe gjorde matchens sista mål. Trots ett tufft underläge skriver jag inte av Bayern München ännu. Bayern München var så dominanta och lugna genom hela första kvartsfinalen. Även när de låg under med 0 - 2 drabbades de aldrig av någon panik. Bayern München hade ett bollinnehav på 60 %, men det var två individuella misstag som sabbade allting. Framåt blev det 14 skott på mål och 7 utanför. Bayern München nätade två gånger men enligt all statistik och datorprogram i världen skulle de ha gjort fler än fyra mål. Detsamma gäller dock för PSG, som skapade massor av chanser och som tog vara på Bayern München höga backlinje då stora ytor uppstod.

Efter segern i München vann PSG stort borta mot Strasbourg med 4 - 1 i Ligue 1. Anfall är verkligen PSGs bästa försvar, speciellt när laget har drabbats av så många avbräck i form av skador och Corona. Ytterbacken Alessandro Florenzi och den centrala mittfältaren Marco Verratti har suttit i karantän och även om de skulle testas negativt kommer de inte att slängas in direkt. Mittbacken Marquinhos utgick skadad i den första kvartsfinalen och försvararen Layvin Kurzawa är tveksam till start. Målvakten Keylor Navas byttes ut i halvtid senast på grund av en muskelkänning och är tveksam men bör, enligt senaste rapporter, vara med från start. Leandro Paredes är dock tillbaka från avstängning. Men för Bayern München är avbräcken också väldigt många.

Först och främst är skyttekungen Robert Lewandowski fortsatt skadad, så Eric Maxim Choupo-Moting kommer att få chansen att starta på topp igen. Anfallsyttern Serge Gnabry har suttit i karantän och väntas också missa matchen helt. Mittbacken Niklas Süle har en muskelskada och utgick i kvartsfinalen, precis som den centrala mittfältaren Leon Goretzka. Ingen av dessa herrar väntas kommer till start, i alla fall.

Innan PSG-mötet hade Bayern München spelat 17 matcher utan förlust, så det visar att de har alltid en högre växel att sätta in i denna turneringen. Det är jag övertygad om att de också kommer att göra i returen, där det är vinna eller försvinna som gäller. Bayern München har nätat i sina 50 senaste bortamatcher och kommer att göra så igen mot ett skadat PSG-försvar. Och vice versa. Med den offensiva trion i PSG, som håller världsklass, blir det tufft att stänga igen bakåt. Här måste Bayern München gå framåt och då kommer återigen stora ytor att uppstå. Båda lagen har det som krävs för att bjuda oss på ett riktigt fint målkalas.

Speltips PSG - Bayern München:
Över 3,5 mål i matchen - odds 2.00 hos Casumo , Unibet & LeoVegas .

---
Bekräftad startelva - PSG:
Keylor Navas, Colin Dagba, Danilo Pereira, Presnel Kimpembe, Abdou Diallo, Idrissa Gana Gueye, Leandro Paredes, Julian Draxler, Angel Di Maria, Neymar Junior & Kylian Mbappe.

Bekräftad startelva - Bayern München:
Manuel Neuer, Benjamin Pavard, Jerome Boateng, Lucas Hernández, David Alaba, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Thomas Müller, Kingsley Coman, Leroy Sane & Eric Maxim Choupo-Moting.
---

This is the stats tab
This is the post tip