Kvartsfinal i ATP Masters i Toronto där Alex De Minaur ställs mot Daniil Medvedev. Det står 4-1 i inbördesmöte till världstrean Medvedev, som ännu inte har tappat ett set i turneringen. Då han är i fin form och spelar på sitt favoritunderlag får han mitt speltips i matchen.

Alex De Minaur är också i bra form, efter att ha nått en final i Mexiko förra veckan, där Stefanos Tsitsipas blev för svår och det blev en 0-2 förlust. I Toronto har Alex De Minaur tagit sig förbi Norrie och Diallo i raka set innan han besegrade Taylor Fritz med 2-1 i set. Spelet har stämt och grundslagen har sett bra ut.

Daniil Medvedev hade inte spelat sedan Wimbledon förlusten i semifinalen mot mästaren Carlos Alcaraz. I Toronto har han snabbt återhämtat sig i segermatcherna mot Arnaldi och Musetti. Mot Arnaldi skrevs segern med 6 games i marginal och ot Musetti med 4 games. Ett liknande resultat väntas mot De Minaur.

Medvedev numret större?

Spelbolag har Medvedev helt rätt som en favorit till seger. På hard-court underlag är ryssen kapabel till att slå de flesta. Även om Alex De Minaur har gjort tre bra prestationer väger han för lätt mot världsstjärnan.

Mitt spel blir att Medvedev täcker handikapp linan på -3,5 games, till 1.78 i odds, hos Pinnacle.
This is the stats tab
This is the post tip