Mycket fin kollekt igår då både Killashaw och Imavov tog hem segrar till 2.55 respektive 2.25. Användaren IS93 hittade TJ till abnorma 2.80 närmare matchstart. Snyggt gjort!

Matchen var sen ganska exakt som förutspått väldigt jämn. Hade inte direkt varit nån domarskandal om segern givits till Sandhagen, men tror själva drivet från TJ var avgjorde. Kul och viktigt för produkten UFC att det premieras av domarna. Det var också underhållning och kvalitet i en fin förpackning.

Till helgen är det nya möjligheter och tycker Uriah Hall till 2.70 på ATG är spelvärt. För den som läst mina tidigare rekar så är det lite av en favorit i repris då jag var väldigt tydlig när Hall gav drygt 2x mot Weidman och sen checkade en spark till benbrott och vann efter några sekunder.

Samma tydlighet gäller inte riktigt här då han går upp mot en ganska vass Strickland som dessutom är på väg uppåt på stegen. Jag tycker dock inte att hans record motiverar det stora favoritskapet. Hall är riktigt bra i alla discipliner och erfaren i buren. Hans groundgame har väl inte testats senaste matcherna men det lilla som synts har ändå varit solitt. Dessutom, som poängterades i förra reken, var han tekniskt bättre än Costa och hade faktiskt kunnat plocka hem den matchen.

Det som oroar något är att Strickland sannolikt har en minst lika bra haka som Costa och att Hall i nämnda match vek ner sig något på slutet. Dock mot en striker uppe kring absoluta toppen i viktklassen. Bara kolla Costa vs Romero vid minsta tveksamhet.

Går man lite djupare i analysen så ser man också att Strickland kommer från en ganska dominant seger mot Jotko - ett motstånd Hall tidigare kört över med TKO. Ändå indikativt för att min vinnare här har lite mer krut i nävarna.

Tycker alltså Hall är en mycket större tugga för Strickland jämfört med tidigare och att matchen är jämn på förhand. Får vi då 2.70 så är det naturligtvis taget. Inte alls omöjligt att oddsen jämnas ut så jag skyndar att fynda.

Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip