OBS. Matchen startar 18.20

Det är match på Finnvedsvallen i Värnamo där man tar emot ett riktigt ostabilt Hammarby. Hammarby som senaste matchen spelade i hela 46 minuter med en man mer utan att göra mål. Kan tänka mig att det ca 30.000 Bajen fansen var riktigt besvikna på sitt lag. Såg själv matchen mot Ljungskile och effektiviteten var allt annat en godkänt. Fanns verken fantasi eller kvalité för att avgöra matchen, ruggigt dåligt var det rent ut sagt.

Värnamo som har börjat spela lika bra som man gjorde i början på säsongen är på väg uppåt igen. De ligger på en 7:de plats (enbart) 7 poäng efter Hammarby som ligger på 3:de plats vilket betyder kval till Allsvenskan. I detta nu ser jag ett Värnamo som spelar med en bra känsla och form medans jag ser ett osäkert Hammarby som känner press och mår inte lika bra självförtroendemässigt.

Men på pappret är Hammarby ett bättre lag, det är inget snack om saken. Men det vet alla att det inte är så enkelt i fotboll. Ett bättre lag med ett trasigt självförtroende mot ett Sämre lag med bra känsla och bra självförtroende.

På det senaste 5 matcherna har Hammarby enbart vunnit 1 av 5 matcher. 3 har slutat oavgjort och man har förlorat en.
Hammarby - Ljungskile 0:0
Ängelholm - Hammarby 1:0
Hammarby - Sundsvall 2:2
Degerfors - Hammarby 1:2
Hammarby - Assyriska 1:1

För Värnamo har det sett bättre ut för som sagt. Man har under sina senaste 5 matcher vunnit 2 matcher, spelat lika 2 och förlorar en.
Assyriska - Värnamo 1:2
Värnamo - Jönköping Södra 2:0
Öster - Värnamo 2:2
Värnamo - Östersund 1:2
GAIS - Värnamo 2-2

Laguppställningar/Skadeläge är lite svårt att säga om just nu. Det är trots allt ca 38h till avspark.

Tror dock det kvittar vilka som startar så länge det inte är några jätte avbräck för något lag. Bara + om Hammarby får några extra avbräck.

Nej detta kommer bli en jämn och troligtvis smått grisig match kan jag tänka. Ska själv till Finnvedsvallen för att kolla på en förhoppningsvis hyfsat rolig match. Hammarby kan lika gärna visa
upp sin bästa sida och då slår man Värnamo. Men tror att Värnamo klarar minst krysset!

Spelar 4/5 u på denna!

Lycka till och rygga på egen risk.

This is the stats tab
This is the post tip