SönderjyskE gästar EHC Red Bull München som laget egentligen heter i omgång tre från Champions Hockey League under torsdagskvällen och här är det läge at kliva in på hemmaseger med många puckars marginal.

När lagen möttes på dansk mark i CHL-premiären i förra veckan blev det bortaseger med 5-1. Gästerna var utan tvekan det bättre laget i den matchen då de delvis vann med fyra puckar, men de vann också skotten med 37-21 vilket vittnar om ett kraftigt spelmässigt övertag.

Efter premiärförlusten fick SönderjyskE chans till revansch då Zug var nästa prövning, men då gick det ännu värre. Zug vann med hela 10-0 och förnedrade danskarna fullständigt. Nu ska SönderjyskE till Olympia Eishalle och försöka stå emot ett hemmalag som efter segern i premiären förlorade i Ängelholm och att de lyckas med detta har jag väldigt svårt att se.

Tysk hockey är kanske inte den bästa i Europa som ni säkert har koll på, men den är åtminstone bättre än den danska och detta fick bland annat se prov på i premiären där det var stor skillnad på effektivitet och spelkunnande mellan dessa lag.

SPELTIPS
Efter som München förlorade mot Rögle senast har de nu ett gyllene läge att slå sig in bland topp två då just Zug och Rögle möts i den andra matchen från den här gruppen senare under kvällen. Jag tror som tidigare nämnt att tyskarna tar till vara på detta och att de vinner med flera puckars marginal även i returen på hemmais är taget.

Unibet ger oss 1.60 på hemmaseger med -3 (asian) och det oddset synar jag!

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip