San José tar emot Colorado natten till tisdag, och här har jag min idé klar.

San José kommer från en 6-7 förlust mot St Louis i ett riktigt målkalas.
Detta var lagets andra raka förlust då man innan dess förlorade mot Minnesota med 2-6, vilket betyder att man släppt in 13 mål på två matcher, så defensivt har man en del att jobba med.

Säsongen hittills har inte varit någon höjdare då man ligger sist i divisionen med 16 inspelade poäng på 18 matcher, och det har bara blivit sju segrar på dessa matcher.
Truppmässigt så har man en del intressanta spelare i Karlsson, Couture, Kane och Meier i laget, så det finns absolut kvalitet i laget.
Överlag är dock inte truppen lika stark som de bästa lagen i ligan, och det är något jag tror vi får se här.

Nu är det även hemmaplan och där har det bara blivit en seger på fyra försök där segern kom mot svaga Anaheim, och här ställs man på betydligt tuffare motstånd.
Saknas gör Hertl.

Colorado har sett riktigt bra ut sista matcherna då man vunnit mot Arizona med 2-3 samt 2-6, och spelmässigt har det inte varit något snack om vilket lag som varit bäst.
Hittills har man hunnit med att spela 18 matcher vilket resulterat i elva segrar, och det får ses som ett helt okej facit.

Truppen är urstark då man har spets i Rantanen, Landeskog och MacKinnon. Man har även en bra bredd i truppen då spelare som Kadri, Burakovsky och Saad även finns i laget, och man tillhör ett av de bästa lagen i ligan.

Här är det bortaplan och där har man vunnit sex av tio matcher, så man trivs bra även på bortaplan. Man kommer även till denna matchen med tre raka bortasegrar där man sett riktigt starka ut, och här bör man ha en riktigt bra chans till att ta en ny triumf.
Saknas gör Gilbert och Johnson.

San José kommer med två raka förluster till denna matchen och då man ställs mot ett urstarkt Colorado så tror jag den förlustsviten förlängs, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Dubnyk (Unconfirmed) - Grubauer (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u till oddset 1.75 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip