Speltips: San Jose Sharks - Boston Bruins

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-01-12 04:30
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2.28
Tips: Bruins ML
Tja.


Sharks 28-11-6

Sharks hemma i "The Shark Tank" är riktigt svårt att ta poäng. Man spelade senast hemma mot Wings och slog dom enkelt med 4-1 efter att Pavelski gjorde 2 mål. Sharks ligger precis där man hade förväntat sig dvs en topplacering. Det har dock inte sett så bra ut spelmässigt. Man lyckas endå knipa sig fast och ta poäng. Som sagt hemma är Sharks riktigt bra och har ett facit på 16-1-3. Sharks är ett tungt lag att möta, Åker inte överdrivet mycket skridskor men är otroligt skickliga på att hålla pucken under press i off zon då dom är väldigt stora och starka. Sharks har ett bra PP som brukar avgöra många matcher. Det gäller att Bruins håller sig ifrån utv boxen och stannar på isen. Till dagens match saknas Hertl,Couture och Havlat. Irwin är D2D och både Torres och Burish snackas om att dom kan vara tillbaka snart(Har inga 100% på dom två än man dom är fortfarande uppe på Sharks IR lista).

Bruins 28-14-2

Bruins är ute på en Cali Roadtrip genom att möta Ducks,Kings och Sharks. Tre riktigt bra lag som är tunga och tuffa att möta och speciellt borta. Bruins började med att möta Ducks där man förlorade med 5-2. Man spelade riktigt bra hockey och hade blandannat 16-3 i skott efter första perioden. Det lossnade rejält för Ducks och Rask gjorde en av sina sämre insatser på länge. Raka motsatsen var det mot Kings i torsdags där man presterade riktigt dåligt faktiskt och CJ var ruskigt besviken på sitt lag. Man kommer till dagens match med 2 raka förluster och man vill avsluta Cali tripen med 2 poäng. Thornton är tillbaka efter sina 15 matcher avstängning och CJ har förhoppningar på att Eriksson kan vara tillbaka idag. Annars saknas Kelly och Långtidsskadade Seidenberg och även Boychuk missar dagens match pga personliga skäl och har åkt hem till Boston. Bruins har varit i HP Pavillion 4 gånger och har åkt där ifrån 2 av dom 4 med poäng. Det är ett bra facit mot ett hemmastarkt Sharks.

Detta är det andra mötet av 2 och det första var i TD Garden där Bruins avgjorde med 1 sek kvar av matchen och vann med 2-1.

ML Bruins @2.28 spelas 3/5 Units.

Lycka till
  San Jose Sharks - Boston Bruins
Spela på Speltips San Jose Sharks - Boston Bruins
Johannn - 11 Januari 2014 - 18:48
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:55  Sevilla - Krasnodar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
2.10
18:55  Besiktas - Malmö FF
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.82
21:00  F91 Dudelange - Real Betis
Fotboll - Europa League - Under 3,25 mål
1.73

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming