Inatt klockan halv två åker vi till TD Garden och där finner vi matchen Oklahoma City Thunder - Boston Celtics.

Jag tror inte att det är många som tvekar på att Thunder plockar hem vinsten, men däremot finns nog frågan om man klarar linan på -6.

Mitt svar? Definitivt.

Thunder och främst Kevin Durant är i storform. Han har under de senaste 5 matcherna (som man f.ö har vunnit med en snittmarginal på 9.4pts) gjort i snitt 40.4 (!!!) points per game. Det är sjukt! Det har inte varit mot några dåliga lag man har spänt musklerna heller. Spurs 6pt win, Trail Blazers 8pt win, Kings 15pt win, Warriors 6pt win och Rockets 12pt win. Som jag ser det sitter Celtics med skakiga knäskålar och fruktar den ljusblåa faran som kommer visa var skåpet ska stå. Senast lagen möttes vann Thunder hemma med 23pt marginal och Celtics, som är 2-8 på sina 10 senaste matcher har tidigare endast varit marginellt bättre på hemmaplanen än när man har spelat on the road.

Med ett offense på 95.4ppg kommer man inte långt. Speciellt inte mot ett lag som Thunder. Räknar man på offense och defense kommer Thunder (statistiskt sett) vinna med 10p. Med Rondo tillbaka för Celtics kan man kanske få lite självförtroende tillbaks och höja sitt ppg snitt men för att vinna mot ett lag som Thunder krävs bra mycket mer än Rondo tillbaks.
Bayless och Avery Bradley i Celtics är skadade. Bradley med sina 14.5 ppg är väldigt viktig för Celtics redan nedbantade spelartrupp.

Det blir enligt min prediction en ensidig match. Celtics kommer inte kunna klara av Durant, Ibaka, Reggie Jackson m.m och jag tror på en 10+ pt win i denna matchupen. Som jag tidigare sagt, when in doubt, bet on Thunder. Although, there is not much to doubt about here.

Thunder plockar hem det med 97-112 och Durant gör 35+ pts! Spelet blir således Thunder -6 till 1.90 på bet365 .

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting


EDITERAD 2014-01-24 20.41:40

This is the stats tab
This is the post tip