Speltips: isner-baghdatis

Sport: Tennis
Spelstopp: 2016-06-28 12:30
Land: england
Liga: wimbledon
Odds: 1.90
Tips: baghdatis under 2 set
Resultatet under franska öppna blev 12 av 16 spel jag ska försöka hålla samma nivå här under Wimbledon

Isner har väl aldrig nått några riktigt stora resultat på gräs även om han har ett stort vapen i sin stora serve däremot har han gjort det ganska jämnt här i Wimbledon och nått tredje omgången två år på raken han är ju annars mest känd för marton matchen från 2010 mot Mahut som han vann med 70-68 i avgörande set.
Isner kommer ju från en fjärde omgång i franska öppna på grus som heller inte är rätta underlaget för han och har spelat ok han har två matcher på gräs en vinst mot Del Potro och en förlust mot Gilles Muller.

Baghdatis försökte försvara sin semifinalplats i Notthingham från förra året förra veckan men misslyckades det blev förlust mot Cuevas i tredje omgången han nådde även en tredje omgång i Halle på gräs.
Jag tycker Baghdatis är en rätt bra grässpelare men han såg inte bra ut mot Cuevas i Nottingham han gick och småhängde med huvudet och hade inte den rätta glöden.

Man kan ju tycka att det här borde va en rätt jämn match men jag tror Isner är en svår motståndare för Baghdatis, Isner har 6-0 i inbördes möten alla på hardcourt ioch för sig men jag tror inte Baghdatis gillar att möta Isner hans serve är nästan omöjlig att få tillbaka i spel och han släpper inte från sig några enkla poäng Baghdatis däremot brukar pendla en hel upp och ner i spelet och så fort han kommer att tappa koncentrationen kommer Isner va där och ta vara på det.
Man har mätts en gång i en femsetare tidigare och då vann Isner med 3-1 hans serve är en maktfaktor och jag har svårt att se Baghdatis bryta han i tiebreak brukar han även va effektiv och ger inte bort någt jag tror Isner vinner den här matchen och att Baghdatis inte vinner mer än ett set.
Jag håller nere insatsen här medel/ låg insats
  isner-baghdatis
Spela på Speltips isner-baghdatis
DENNISS - 26 Juni 2016 - 23:23
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:55  Sevilla - Krasnodar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
2.10
18:55  Besiktas - Malmö FF
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.82
21:00  F91 Dudelange - Real Betis
Fotboll - Europa League - Under 3,25 mål
1.73

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming