Speltips: Polen - Portugal

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2016-06-30 21:00
Land: Frankrike
Liga: EM2016
Odds: 2.40
Tips: U1.5
Den första kvartsfinalen i fotbolls-EM spelas på Stade Velodrome i Marseille, där Polen tar emot Portugal. Trots att Portugal har spelat ostabilt, obalanserat och inte vunnit en endaste match i turneringen så bär de favoritskapet. I och med att Portugal spelade sååå defensivt senast mot Kroatien - och som följd gick vidare - kan jag inte annat än tänka mig att Portugal behåller samma taktik även mot Polen. Därmed är ett underspel i matchen högaktuellt.

Det senaste inbördesmötet slutade 0-0 när lagen spelade i Warszawa, 2012. Polen har på fyra år utvecklats väldigt bra där de nu spelar stabilt på alla positioner i laget. Mycket av Polens framgång i just denna turnering beror knappast på att Robert Lewandowski har skapat något och gjort massa mål. Det är det defensiva spelet som ska ta åt sig all ära. 1-0 mot Nordirland, 0-0 mot Tyskland och 1-0 mot Ukraina i gruppspelet talar sitt tydliga språk - det är skitsvårt att göra mål på Polen. Xherdan Shaqiri spräckte nollan i åttondelsfinalen när han kvitterade för Schweiz, men Polen var starka även där och lyckades hålla nollan i förlängningen, för att sedan vinna på straffar. Viktigt för självförtroendet inför matchen mot Portugal.

I dag, onsdag, var det två spelare i Portugal som tränade separat, nämligen Andre Gomes och Raphael Guerreiro. De är tveksamma till start. I övrigt är det inga nya skador för något utav lagen.

Även om Portugal spelade väldigt ojämnt i gruppspelet så lyckades de i matchen mot Kroatien spela med en väldigt bra defensiv. Dock blev det på bekostnad av den egna offensiven, där många offensiva spelare fick rikta in sig på försvarsspelet. I mitt tycke är det troligt att lagen tar ut varandra och att allt fokus läggs på det defensiva spelet. Det gäller att inte bjuda på något, inga misstag ska göras, inga tokanfall och därmed ytterst få (om något) mål. Skulle något utav lagen ta en ledning så tvivlar jag på att det blir många kontringar för det laget ändå, eftersom båda lagen föredrar att hålla i bollen och vinna tid i stället (när de väl leder i matchen). Det är både Portugal och Polen duktiga på.

Vartannat möte slutar under två mål, som jag ser det, under dagens omständigheter. Underspelet på 1.5 mål i matchen har börjat sjunka. Jag ser all anledning till att spelet sjunker lite till innan matchstart och jag väljer nu att spela på under 1.5 mål i matchen till 2.40 i odds hos Betsson.
  Polen - Portugal
Spela på Speltips Polen - Portugal
rad - 29 Juni 2016 - 20:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
jocke325 - 2016-06-29 22:47

Bättre att lägga pengarna på att Polen går vidare! 2,40 har du på den.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:55  Sevilla - Krasnodar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
2.10
18:55  Besiktas - Malmö FF
Fotboll - Europa League - Över 2,5 mål
1.82
21:00  F91 Dudelange - Real Betis
Fotboll - Europa League - Under 3,25 mål
1.73

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming