Tyvärr så slutade det på 10 hörnor igår och missade på minsta marginal. Hoppas marginalerna ligger på rätt sida idag när sista kvartsfinalen skall avgöras.

Frankrike-Island är lagen som gör upp om ett möte mot Tyskland i semifinalen. Frankrike som likt England i åttondelen har ett krav från landet att här skall man bara gå vidare. Man kommer få ha bollen väldigt mycket och Lagerbäcks lag kommer givetvis backa hem som man gjort i EM.

Frankrikes skottstatistik på mål i EM:
5-2
2-0
4-0
11-1

Islands statistik i EM:
4-9
2-4
3-7
5-4

Ingen jättebra läsning om man kollar Frankrikes skott på mål men nu möter man ett Island som kommer backa hem likt Irland gjorde och där fick man iväg 11 skott på mål. Som Holm skriver så tror jag att en viss Pogba kommer avlossa flera gånger under matchen, för skottet han sitter på utanför straffområdet är inte många som delar.

Island som har gjort något otroligt i mästerskapet och kommer givetvis göra allt för att skriva ett nytt kapitel i sagan men tror inte det räcker nu.

Kommer bli en fantastisk inramning och ett heltaggat Frankrike. Jag tror dom löser skottlinan ganska enkelt mot Island ikväll.

Jag spelar på ö5,5 skott på mål av Frankrike @1.80 6/7u på Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip