Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Topptipset Tips Måndag 25/1

25 Januari 2021 - 07:58

Sex olika länder utgör måndagens Topptips som också sträcker sig över två kontinenter. Europa bidrar med godbitar som FA-cupen och La Liga och dessutom ska en hel drös andraligor synas innan vi avrundar i Brasilien. Där har ni förutsättningarna och nedan har ni analysen!

Spelstopp: 20:44

TOPPTIPSET TIPS 25/1

1. Wycombe - Tottenham 2
Vi inleder i England där FA-cupens fjärde runda går i mål på Adams Park. Wycombe har det kämpigt i The Championship och mitt i jagandet av ny biljett i den ligan ska nu The Chairboys ta sig an Tottenham. Det är såklart en övermäktig motståndare på förhand, men då Spurs har en tuff match mot Liverpool på torsdag lär Mourinho rotera så det står härliga till här. Krysset blir då ett lockande komplement åt ettan som streckas skyhögt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Athletic Bilbao - Getafe 2
Athletic Bilbao och nytillträdde tränaren Marcelino har varit en framgångssaga så här långt. Baskernas spel har förbättrats avsevärt vilket inte minst visades i Supercupfinalen där det blev seger mot Barcelona. Med det sagt blir detta Bilbaos fjärde tävlingsmatch på tolv dagar och med ruskigt slitna ben blir det inte lätt att tas med Getafe. Bordalás manskap lägger aldrig några fingrar emellan och då dessutom gästerna visar smygform med två raka triumfer i ligan är högersidan av högsta prio. Avslag på ettan.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Cartagena - Mirandés 1
Två formlösa aktörer drabbar samman på Cartagonova där värdföreningen har absolut mest att spela för. Cartagena ligger pyrt på det i botten och då den senaste triumfen kom i början på december är det inte svårt att förstå varför tabellen visar vad den gör. Lyckligtvis för Cartagena är också gästande Mirandés ur slag. Fyra raka nederlag alla kategorier och endast ett gjort mål under samma period är siffror som talar sitt tydliga språk. Här tar Borja Jiménez grabbar minst en poäng. 1X.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Sochaux - Toulouse X
Jämn kamp att vänta i Ligue 2 där Sochaux tar emot Toulouse. De sistnämnda ser oerhört starka ut för stunden och det är mycket möjligt att Isak Petterssons nya lag lägger beslag på en av direktplatserna till Ligue 1 när vi summerar i vår. Måndagens uppgift är med det sagt ingen enkel sådan. Sochaux är extremt svårslagna och är faktiskt det lag som, bortsett topptrion, förlorar minst antal matcher hittills. Chans på playoffplatser finns fortfarande och här kommer värdarna att sälja sig dyrt. Alla tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Brescia - Monza 2
Brescia drattade ur Serie A i fjol och av allt att döma ser det inte ut att bli något direkt återtåg. Formen är usel och tappet av Torregrossa till Sampdoria har gjort att värdarna saknar både tyngd och kvalitet i de främre leden. Muntrare miner är det hos besökarna. Monza har inte förlorat en ligamatch sedan strax innan jul och även om Balotelli går skadad finns gott om offensiv spets i bland andra Boateng och Gytkjaer. Vänder gör inte Brescias trend. Tvåan singlas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. FC Eindhoven - NEC Nijmegen 2
FC Eindhoven stod för en stark höst med deras mått mätt, men mot slutet har värdföreningen dalat i sina prestationer. Noll segrar på de fyra senaste tävlingsmatcherna är inte bra nog och under måndagen väntar en opponent som Eindhoven haft svårt emot i modern nutid. NEC Nijmegen har två raka inbördes segrar med totalt 10-1 och som om inte det vore nog kommer gästerna också stärkta efter 2-1-0 på de tre senaste matcherna alla kategorier. NEC vinner igen. Tvåa.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Corinthians - Bragantino 2
Kupongen avrundas i Brasilien där Série A och Série B bidrar med varsin kamp. Den första och den mest laddade hämtas från Sao Paulo där Corinthians och Bragantino drabbar samman i ett derby. Här blir svenska folket väl förblindade av lagnamnen då Corinthians streckas upp till enorma favoriter. Bragantino har dock kommit igång rejält mot slutet och här ska gästerna ses med större chans än vad strecken säger. Den med nerver av stål lämnar ettan utanför.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Operário - Chapecoense X
Avslaget och ovisst är mötet i Série B där redan uppflyttningsklara Chapecoense ska ta sig an Operário på bortagräs. Gästernas historia har berättats flera gånger om, men att lyckas ta sig upp direkt efter den hemska flygkraschen är så fantastiskt det kan bli. Motivationen blir dock lidande här mot ett hemmastarkt Operário. Värdarna har bara förlorat tre gånger på sin hemmabana hittills och då det känns som att precis vad som helst kan hända här är alla tecken att föredra.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
NEC Nijmegen
FC Eindhoven är inne i en formsvacka och då är det inte roligt att ställas emot NEC Nijmegen. Gästerna har totalt 10-1 på måndagens opponenter sett till de två senaste inbördes mötena och är i betydligt bättre form.

Varningens finger!
Getafe
Athletic Bilbao matchas otroligt hårt för stunden och med enormt slitna ben blir det inte lätt att tas med Getafe. Gästerna ska ses med bättre chans än vad strecken gör gällande.

144 rader
1. Wycombe - Tottenham x2
2. A.Bilbao - Getafe x2
3. Cartagena - Mirandés 1x
4. Sochaux - Toulouse 1x2
5. Brescia - Monza 2
6. FC Eindhoven - NEC 2
7. Corinthians - Bragantino x2
8. Operário - Chapecoense 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Europatipset Tips Söndag 24/1

23 Januari 2021 - 07:41

Söndagens Europatips ser smått fantastiskt ut på förhand. Matcherna är bra, blandningen är bättre och värdet är bäst. Det ska gå att tälja guld på flera håll, inte minst i Spanien där Valencia möter ett trött Atléti. Mot 13 rätt!

Spelstopp: 14:59

EUROPATIPSET TIPS 24/1

1. Manchester United - Liverpool 1
Favorit i repris, på Old Trafford den här gången. Senaste matchen lagen emellan slutade 0-0 med mersmak United häromveckan och med tanke på hur herrskapen presterat sedan dess är det troligen något liknande som ligger i korten även i söndagens FA-cupmöte. Pool föll pladask hemma mot Burnley i torsdags, har man inte sovit under en sten vet man vid det här laget att det var deras första förlust på 68 hemmamatcher, och det säger en del om var Klopps kanoner står i nuläget. Blött krut och skeva sikten är bara förnamnet, Liverpool har inte gjort mål på snart 500 minuter. United tuggar i sin tur på i serieledning, formen är god och spelarna ser inspirerade ut, åtminstone för stunden. Till jämna streck går ettan först.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Everton - Sheffield Wednesday 1
Don Carlo Ancelottis mannar har stått för en solid ligasäsong och Liverpool-laget är med och kampar om Champions League-platserna. I FA-cupen har det dock roterats en del vilket gjort att prestationerna inte nått några högre höjder. I den föregående omgången krävdes förlängning för att de skulle rå på Rotherham United och håller värdarna samma minimjölksnivå kan Sheffield, som är relativt likvärdiga med ovan nämnda lag, mycket väl besvära. Ettan streckas gårt och bör garderas på större lappar.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Brentford - Leicester 2
Brentford tuggar på i The Championships topp 6-rike. Likt i fjol ser det ut att bli playoff till Premier League under senvåren, även om en direktplats inte riktigt ska avskrivas ännu. Tabelläget kräver dock fullt fokus på ligaspelet och det bäddar för en roterad elva, som i föregående runda mot Middlesbrough. Då räckte det visserligen ändå. Mot ett formstarkt Leicester är det svårt att se Brentford dra det långa strået. Vardy uppges missa mötet, men Rodgers rävar är klassen bättre ändå. Sund tvåa.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Fulham - Burnley X
Fina Craven Cottage är nästa anhalt i huvudstaden. Där ska bottenlagen från Premier League, Fulham och Burnley, mäta svärd i FA-cupen. Ett relativt ovisst möte på förhand där ingen missat att ett Burnley på uppgång bortabetvingat Pool samtidigt som det kanske är lite mer okänt att Fulhams resultatrad bedrar. Trots att de ställts mot idel topplag har värdföreningens insatser varit starka och när de nu slipper lag som United, Chelsea och Spurs ska det kunna lossna. Undertecknads uppfattning är att det kan gå lite hur som, då känns alla tecken bäst.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Genoa - Cagliari 1
Genoa har fått styrsel på spelet efter en fullständigt klappkass säsongsstart. Många poäng har tagits den senaste dryga månaden, inte minst mot lag som Lazio, Atalanta och Milan. Resultaten har fallit väl ut även mot lag lite längre ner i näringskedjan och således är det fara och färde för gästerna. På tal om klappkassa är det nämligen precis vad Cagliari varit. Elva matcher har passerat revy sedan öborna senast fiskade in tre poäng och på det italienska fastlandet har de bara vunnit vid två tillfällen de senaste 18 månaderna. Ettan går varm i stugorna, men det är likväl där startskottet går.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Parma - Sampdoria 1
Parma rycker i Sampdorias Albin Ekdal och det är lätt att förstå varför. Stabiliteten har saknats på det inre mittfältet och laget har svårt att hålla nivån uppe. Med det sagt är de inte ett dåligt lag jämt (de vann exempelvis mot Sassuolo senast), utan bara ibland, vilket gör skinkstadens stolthet till ett svårtippat sällskap. Detsamma gäller Claudio Ranieris Samp som också blandar högt och lågt, med blott två kryss som facit säsongen 20/21 som en följd. Gubbgarderingen passar som hand i handsken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Hellas Verona - Napoli X
Upp som en sol, ner som en pannkaka. Napoli smaskade dit Fiorentina med 6-0 förra helgen och vi var många som trodde att de skulle kunna ta med sig den formen in i veckans Supercupfinal mot Juventus. Icke, den trötta gamla damen visade att snart 36-årige Ronaldo var äldst och avgick med en förvånansvärt bekymmersfri två-nolla. Ny Napoli-patrull stundar på Bentegodi där storklubbsdräparen Hellas huserar. Verona har redan avfärdat lag som Lazio och Atalanta den här säsongen och de har därutöver tagit poäng mot både Juve och Milan. Den enda bjässen som bevisat sig bättre är Inter, som krigade in en sen uddamålsviktoria. Ni känner säkert själva varthän det lutar efter en sådan här upprullning – tvåan fimpas och strecken är bara en bonus.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Lazio - Sassuolo 1
Sassuolo är på botten av formkurvan, Lazio tangerar toppen av densamma. Värdarna har lagt höstens besvikelser bakom sig och saknar nu bara tre pinnar upp till Champions League-platserna. Det borde bara vara en tidsfråga innan de når dit med tanke tanke på skyttekung Ciro Immobiles fina facit, målmannen har hittat nät 16 gånger på sina sjutton senaste matcher. Sassuolos motsvarighet, Berardi, är skadad vilket gör att ettan får företräde trots tuffa streck.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

9. Atlético Madrid - Valencia 2
Eibars målvakt Dmitrovic blev historisk när han piskade in en sträckt vrist på straff mot Atleti i torsdags, men precis som tidigare under säsongen lyckades de rödvita vända med minsta möjliga marginal. Madridmännens första mål kom efter försvarssjabbel gånger två och det andra kom efter att Suárez filmat till sig en smått obegriplig straff som gör att man funderar på varför VAR finns. Spelet som sådant ser dock inget vidare ut, laget skapar egentligen inga chanser alls från öppet spel. Valencia ska kunna dra nytta av det, apelsinodlarna är mitt uppe i sin bästa period för säsongen. Cupen inräknat har de tre segrar och två kryss på sina fem senaste och när ettan drar iväg lockar högersidan mest. Skrälltvåan går först.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

10. Celta Vigo - Eibar 2
Eibar var det ja. Baskerna stod för en finfin insats mot Atlético senast och med normalflyt hade de vunnit. Segern ska dock kunna komma på Balaídos istället. Celta är under isen (fyra torsk och 3-13 i målskillnad på sina fyra senaste) efter sin galna formtopp i höstas och Iago Aspas är därtill skadad. Det finns ingen annan spansk spelare som betyder så mycket för sitt lag. Gästerna brukar trivas bra mot de himmelsblå – två segrar, två kryss och noll insläppta är Eibars samlade noteringar från de fyra senaste inbördes mötena. Fram med hakan och dräm dit den lågt streckade tvåan i ingång, med X2 är det lås och bom på större system.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

11. Rennes - Lille X
Det franska toppmötet kan sluta hur som helst. Sådan är åtminstone känslan på förhand när tabellfemman Rennes tar emot tabelltvåan Lille. Värdarna är i fin form, fem segrar och två kryss är facit de senaste sju, men Lille är knappast sämre. Gästerna har bara förlorat vid två tillfällen den här Ligue 1-säsongen och utan några monumentala avbräck i sista stund så är det svårt att veta vilket ben man bör stå på. Vettig helgardering.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

12. Hoffenheim - Köln X
Det är i ärlighetens namn svårt att se någon större kvalitetsskillnad på kupongens tyska kombattanter. Formen är i det närmaste identisk i närtid och i tabellen skiljer inte ens en handfull poäng. Således är det ingen lätt sak att varken förstå eller köpa rådande streck som målar upp Hoffenheim till Bayern-höjder. De blåvita har inte vunnit i egen borg på snart två månader och saknar därtill ett brett koppel spelare. Då förtjänas inte procent runt 70-strecket. Ettan avslås, X2 is king.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

13. Feyenoord - AZ Alkmaar 2
Det har spårat ur i Holland. Strecken som representerar tvåan är gravt underdimensionerade och det ska man ta vara på. Feyenoords form är skaplig, men Alkmaars är bättre och efter bortasegern mot PSV senast så kliver gästerna om Advocaatens adepter vid tre poäng här. Med sitt sylvassa anfallsspel (bara Ajax har varit mer produktiva framåt denna säsong), där doldisen Koopmeiners öser in mål, är AZ:s chanser goda. Stannar tvåan runt 20-25 procent är det en strålande värdespik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Leicester
Det finns gott om garderingsbud på denna kniviga kupong, Leicester är inte ett av dem. Brendans gäng är i fint slag och ska vara klassen bättre än ett roterat Brentford.

Varningens finger!
Valencia
Med tanke på hur Atléti sett ut är det ett under att de inte tappat fler poäng. I cupen åkte de ut mot ett division 3-lag trots en i stort sett ordinarie elva. Får Valencia stopp på Suárez är väldigt mycket vunnet, tvåan känns som ett rån.

144 rader
1. Man United - Liverpool 1
2. Everton - Sheffield W 1
3. Brentford - Leicester 2
4. Fulham - Burnley 1x2
5. Genoa - Cagliari 1
6. Parma - Sampdoria 12
7. H.Verona - Napoli 1x
8. Lazio - Sassuolo 1
9. A.Madrid - Valencia x2
10. Celta Vigo - Eibar 2
11. Rennes - Lille 1x2
12. Hoffenheim - Köln x2
13. Feyenoord - AZ 2

864 rader
1. Man United - Liverpool 1x
2. Everton - Sheffield W 1x
3. Brentford - Leicester 2
4. Fulham - Burnley 1x2
5. Genoa - Cagliari 1
6. Parma - Sampdoria 12
7. H.Verona - Napoli 1x
8. Lazio - Sassuolo 1
9. A.Madrid - Valencia 1x2
10. Celta Vigo - Eibar 2
11. Rennes - Lille 1x2
12. Hoffenheim - Köln x2
13. Feyenoord - AZ 2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Stryktipset Tips Lördag 23/1

22 Januari 2021 - 08:29

Svenska Spel vräker på, lördagens Stryktips matas med tolv smällfeta miljoner extra. Vägen till smeten går som brukligt via Storbritannien där Premier League, FA-cupen, The Championship och League One luftas.

Spelstopp: 15:59

STRYKTIPSET TIPS 23/1

1. Aston Villa - Newcastle 1
Aston Villa och Newcastle är Premier Leagues ensamma bidrag på lördagens lapp. Det gäller, på Villa-manér, att gilla läget. Värdarna var i spel för första gången på två veckor när de förlorade mot City i onsdags, men trots det såg de inte alls rostiga ut. Det enda som kostade på var att flåbusen Dean Smith vädrade sitt missnöje på bänken och får coacha från läktaren, men det ska spela mindre roll mot Newcastle som inte ser ut att vara coachade alls. Skatorna är i uselt slag och har ingenting att luta sig tillbaka mot utöver den allsmäktige härskaren Mike Ashleys återkommande galenskaper. Etta i match ett.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Swansea - Nottingham 1
FA-cupen tar över med ett möte från Wales där Swansea imponerar stort. Försvaret är extremt svårforcerat och framåt jobbar klasspelaren Ayew in de mål som behövs. Nottingham har haft större bekymmer, i The Championship har de släppt in hela 16 mål fler än värdarna och förlusten senast hemma mot ett formsvagt Middlesbrough imponerade inte alls. Ställer Swansea upp med ett relativt ordinarie manskap är det väldigt svårt att se en bortaseger. 1X räcker långt.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. West Ham - Doncaster 1
League One-laget Doncaster bör vara ett överkomligt motstånd för ett fantastiskt formstarkt West Ham. David Moyes har letat fram sina försvarsanteckningar från förr, West Ham har hållit fyra nollor på sina fem senaste matcher och laget utmanar nu på riktigt om en Europaplats i ligaspelet. Doncaster har gjort en skaplig säsong två trappor ned, i förra rundan slog de ut Blackburn, men även om The Hammers roterar är ettan en klar spik.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Barnsley - Norwich 2
Nästa cupmöte hämtas från Oakwell där seriekollegor från The Championship gör upp. Barnsley har genom den spännande tränaren Ismaël Valérien fått lite ordning på trupperna mot de “sämre” lagen, mot topplag har det dock gått fullständigt åt fanders. Sex möten har spelats mot lag från topp sex i The Championship sedan november, samtliga har förlorats och den totala målskillnaden summeras till 0-11. Det är med andra ord något som inte alls stämmer då värdföreningen går upp mot knepigare motstånd och när Kanariefåglarna möter upp med sin breda trupp talar det mycket för att det slutar som det gjorde när lagen möttes tidigare i januari. Norwich är en given utgång om strecken inte skenar.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Millwall - Bristol City 1
FA-cupen rullar vidare med ytterligare ett rent The Championship-möte där Bristol City som vanligt förväntas få bortabekymmer. När gästerna beträder främmande mark har det gått som när Barnsley möter bra lag. Fyra torsk och 1-7 på fyra bortafajter är inget hjärnspöke man skrämmer bort i första taget och det traditionellt sett mycket starka hemmalaget Millwall gillar vad de ser. Efter segern mot Huddersfield senast är värdarna på rätt väg, hemma på klassiska The Den tas ytterligare steg. Ettan är en sund utgång.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Brighton - Blackpool 1
Den franske frälsaren Maupay löste Brightons första ligaseger på en halv evighet när Leeds avfärdades förra helgen. De blåvita fick äntligen betalt för sina fina prestationer och med lite råg i ryggen ska ketchupeffekten kunna ta laget långt även i kustkampen mot tredjedivisionsklubben Blackpool. The Seasiders, som gästerna kallas, har förutom sin semiberömda ljusshow inte haft mycket att jubla över sedan de åkte ur Premier League i början av 10-talet och känslan är att Grahams gubbar maler ner FA-cupmotståndet från League One utan några större mankemang. Etta.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Sheffield United - Plymouth X
Första riktigt stora skrällbudet hittas i stålstaden Sheffield där värdarna verkar spela med svetsglasögon på. Även blinda britter kan måhända hitta enstaka segrar, som mot Newcastle för två veckor sedan, men med ett dussin poäng upp till rätt sida strecket i Premier League har Wilders adepter inte råd att lägga krut på att bärga dem i FA-cupen. Det kommer högst troligt innebära ett roterat manskap. Mycket kan sägas om Sheffield, men en bred trupp har de inte och således står formstarka League One-laget Plymouth, som skickade ut Huddersfield på bortagräs i föregående omgång, med god chans på avancemang. Alla tecken tar plats.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. QPR - Derby 2
Cup byts mot Championship när QPR bjuder in Wazza till kamp. Den potatisälskade tränartalangen(?) har nu parkerat pjuxen på hyllan för gott vilket gett honom möjlighet att lägga fullt fokus på taktiktavlan i Derby. Ett framgångsrecept så gott som något, The Rams besegrade självaste Bournemouth senast och har goda chanser att göra detsamma mot QPR. På den föredömligt namngivna Kiyan Prince Foundation Stadium har värdföreningen vunnit blott två av sina elva senaste bataljer och när ettan ser ut att få lite väl mycket luft är det X2 som baxas in.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

9. Gillingham - Rochdale 1
Det finns mycket att gilla med Gillingham, mindre med Rochdale. Gästerna har en mörk höst bakom sig och de har högst troligt även en mörk vår framför sig. 21 insläppta mål på åtta matcher har otroligt nog “bara” genererat fyra förluster men det är såklart bara en tidsfråga innan det rämnar än mer. Gillingham har med en match mindre spelad endast sju pinnar upp till playoffplats och värdarna får, med 4-1-segern från det vändande mötet precis innan jul i ryggen, anses vara ett klart bättre lag. Ettan gillas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

10. Ipswich - Peterborough 2
Det är ofta en trevlig resa, den till Portman Road i Ipswich. Det gäller inte minst för gästande herrskap som numera hämtar treor mer i regel än undantag på den snart 150 år gamla arenan. Enda hemmatriumfen på de senaste fem matcherna kom med uddamålet mot jättejumbon Burton, bortsett den finns fyra förluster och målskillnaden 2-10 i facit. Tacksamt läge för topplaget Peterborough med andra ord, gästerna är i kanonslag och skytteligaledaren Clarke-Harris kan inte sluta göra mål. Spännande värdespik i högerled.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

11. Portsmouth - Hull 1
Klassikerkamp stundar i League One när serieledande Hull gästar Portsmouth. Med en match mindre spelad är det dock fördel tabelltrean Pompey, som redan vid seger här kliver om i tabelltopp. En sådan utgång är också högst trolig med tanke på hur gästerna sett ut i allmänhet och vad gäller deras spel på bortabana i synnerhet . Cupspel mot League Two-lag inkluderat har Hull inte vunnit i nämnd spelform på två månader och med värdarnas målman John Marquis i fin form är det således svårt att se Portsmouth gå bet. Vänstertrafik gäller.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

12. Sunderland - Shrewsbury 2
Med miljardmannen Kyril Louis-Dreyfus, 22 år, som nytt högsta höns är framtiden ljus på The Stadium of Light. Än är dock Football Manager-live-projektet i sin linda och The Black Cats har inte sett någon större effekt på planen. På den egna jättearenan har de vunnit blott tre av elva kamper den här säsongen vilket öppnar dörren för en skräll. The Shrews sparkar upp den på vid gavel när de flexar sitt förnämliga facit med endast en förlust sedan oktober. Den lågt streckade tvåan måste med från start, gubben spelas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

13. Charlton - Swindon 2
Den som spar han har och således kan man unna sig en helgardering när det vädras skräll i chipskungen Martin Pringles gamla rike. Charlton trillade ur The Championship i fjol och även om de klamrar sig fast vid en playoffplats är det till rådande, synnerligen bedrövliga formkurva (en seger på de sju senaste ligamatcherna) inte mycket som talar för att sejouren blir ettårig. När lagen möttes innan jul gav krysset bra betalt, till dessa streck kan varken det eller tvåan uteslutas.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
West Ham
Det är klasskillnad i London. The Hammers försvar är som gjutet i betong och ska inte ha några bekymmer med Doncaster. Etta.

Varningens finger!
Swindon
Charlton är ur slag. Ett lågt streckat Swindon var nära att utnyttja det redan i det vändande mötet, bättre lycka denna gång.

144 rader
1. Aston V - Newcastle 1
2. Swansea - Nottingham 1x
3. West Ham - Doncaster 1
4. Barnsley - Norwich 2
5. Millwall - Bristol City 1
6. Brighton - Blackpool 1
7. Sheffield U - Plymouth 1x2
8. QPR - Derby x2
9. Gillingham - Rochdale 1
10. Ipswich - Peterbor. 2
11. Portsmouth - Hull 1x
12. Sunderland - Shrewsb. 12
13. Charlton - Swindon 1x2

864 rader
1. Aston V - Newcastle 1
2. Swansea - Nottingham 1x
3. West Ham - Doncaster 1
4. Barnsley - Norwich x2
5. Millwall - Bristol City 1x
6. Brighton - Blackpool 1
7. Sheffield U - Plymouth 1x2
8. QPR - Derby x2
9. Gillingham - Rochdale 1
10. Ipswich - Peterbor. 2
11. Portsmouth - Hull 1x
12. Sunderland - Shrewsb. 1x2
13. Charlton - Swindon 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

1 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Topptipset Tips Fredag 22/1

22 Januari 2021 - 08:06

Det må inte slå gnistor om fredagens Topptips, men ett par skrällar ska ändå kunna skördas. England, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien och Nederländerna ska avhandlas och nu trampar vi plattan i mattan mot åtta gröna bockar!

Spelstopp: 19:59

1. Stoke - Watford 2
Att Watford bröt med Vladimir Ivic var ganska oväntat då resultaten trots allt höll godkänd nivå, men under nye Xisco har The Hornets lyft sig ett snäpp till. Spanjoren har guidat de gulsvarta till tre segrar på de fyra senaste och därmed finns kontakt med direktplatserna till Premier League inom räckhåll. Det borde de kunna göra även för ett lag av Stokes kaliber, men The Potters håller inte alls samma jämna nivå som fredagens kombattanter. En seger på de elva (!) senaste tävlingsmatcherna skvallrar om de rödvitas form och tvåan är en solid spik att inleda kupongen med.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Mönchengladbach - Dortmund X
Borussia Mönchengladbach har inlett 2021 på strålande vis med tio inspelade poäng av tolv möjliga. Bland annat har Bayern München lagts på rygg hemma på Borussia Park efter en urstark insats. Trots det blir Marco Roses adepter undervärderade när Borussia Dortmund kommer på besök. Visst har gästerna enorm spets i framför allt Håland, men efter blott en poäng av sex möjliga mot Mainz och Leverkusen är inte BVB som bäst för stunden. Helgardera och jobba in det västliga värdet.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. PSG - Montpellier 1
Paris Saint-Germain är återigen uppe i serieledning av Ligue 1 och med ett ljusare truppläge än på länge är Pochettino och company där för att stanna. Inget lag i ligan är i närheten av parisarnas högstanivå och när Montpellier reser till huvudstaden under fredagen vet de vad som komma skall. Besökarnas formkurva pekar spikrakt nedåt och på Parc des Princes har inte Olivier Girouds gamla lag någonting att hämta. Ettan är lika klar som streck och odds antyder.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Levante - Valladolid 2
Vidare till La Liga där Levante vaknat till liv på senare tid. Värdarnas fyra raka triumfer på hemmabanan är imponerande siffror, men de innebär också att ettan streckas all världens väg inför mötet med svårslagna Valladolid. Gästerna är ett i grunden jämbördigt lag med värdarna från Valencia och här ska de lilavita ses med betydligt större poängchans än vad tipparna anser. Så länge ettan håller sig över 50 procent kan den lämnas utanför.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Benevento - Torino 2
Målglatt möte att vänta på Ciro Vigorito där positiva nykomlingen Benevento drabbar samman med Torino. Gästerna från Turin har varit en besvikelse så här långt och även om ett viss bättring vad gäller poängplock har kommit mot slutet lever Tjurarna alltjämt farligt i botten av Serie A. Benevento har i sin tur imponerat och Pippo Inzaghi har inte för en sekund tummat på sin offensiva spelidé. Den innebär med det sagt ofta att hela havet stormar och när spets finns hos gästerna i form av Belotti och Verdi är gubben (1-2) ett utmärkt val.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Willem II - Zwolle 1
Livsviktigt möte i botten av Eredivisie där framför allt Willem II är i stort behov av poäng. Sebastian Holmén och company befinner sig inför helgen på negativ kvalplats, en position de dock har kapacitet för att lämna. En klar majoritet av värdarnas poängskörd har kommit på hemmabanan och mot ett bortasvagt Zwolle ska Tricolores kunna närma sig lagen ovanför. Besökarna är ett av Eredvisies sämsta lag på resande fot och det blir det ingen remarkabel ändring på här. 1X liras.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Albacete - Real Zaragoza 2
Samma förutsättningar som i Holland gäller även när vi vänder blickarna mot Spanien och Segunda División. Real Zaragoza har en bra period i ryggen och den har inneburit att gästerna tagit sig upp på tillfälligt säker mark i tabellen. Ner till giljotinen skiljer det dock inte mycket och det krävs att Zaragoza håller kvar vid rådande form för att undvika en mörk vår. En sådan går Albacete till mötes och även om en liten bättring har skådats mot slutet får tabelljumbon nöja sig om de löser ett oavgjort resultat under fredagen. X2 är ett lås.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Virtus Entella - Pisa X
Kupongen går i mål i Ligurien där nästjumbon Virtus Entella tar emot mittenlaget Pisa. Serie B-tabellen är i vanlig ordning oerhört jämn och även om Pisa i nuläget befinner sig inom räckhåll för en playoffplats kan det snabbt vända åt andra hållet. Normalt är tornlaget svåra att lägga på rygg, men spelet på resande fot har med det sagt inte imponerat nämnvärt. Virtus Entella kom med tre raka segrar i ryggsäcken till mötet med Chievo, men väl där stupade värdarna. Chans till retroaktiv revansch finns här, men samtliga tecken är att föredra då detta kan sluta precis hur som helst.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
PSG
PSG har börjat komma igång på allvar och med ett allt bättre truppläge är det svårt att se någon utmana parisarna hela vägen in på våren. Montpellier åker på smörj i huvudstaden.

Varningens finger!
Valladolid
Valladolid är en svår nöt att knäcka för samtliga lag i La Liga och här förtjänar gästerna större förtroende än vad som ges. Levante är inte ett lag som bara städar av de lilavita.

144 rader
1. Stoke - Watford 2
2. M-gladb. - Dortmund 1x2
3. PSG - Montpellier 1
4. Levante - Valladolid x2
5. Benevento - Torino 12
6. Willem II - Zwolle 1x
7. Albacete - Zaragoza x2
8. Virtus Entella - Pisa 1x2

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Tipsexperten Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Tipsexperten

Topptipset Tips Torsdag 21/1

21 Januari 2021 - 08:06

Torsdagens Topptips står för dörren och kupongen lovar mycket på förhand. Storheter som Liverpool, Altético Madrid och Lazio ska in i elden och i samtliga fall hoppas vi på poängtapp på ett eller annat sätt. Spännande spikar hittas i Portugal och Brasilien. Haka på i jakten på åtta gröna bockar!

TOPPTIPSET TIPS 21/1

Spelstopp: 18:59

1. Liverpool - Burnley 1
Vi inleder på Anfield där Liverpool tappat stinget mot slutet. Noll vinster och bara ett mål framåt på de fyra senaste är inte vad vi vant oss vid när det gäller de rödklädda. Klopp lär således beordra rena bombardemanget mot Burnley, men över 80 procent på ettan är inte våldsamt attraherande. Gästerna tog poäng på Anfield i fjol och med tanke på hur Liverpool ser ut för stunden har större under skett än att Burnley skulle återupprepa den bedriften. 1X.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

2. Valencia - Osasuna X
Valencia är en klubb i spillror och det finns faktiskt risk för att Los Che trillar ur La Liga den här säsongen. Spelet på plan är synonymt med hur illa klubben sköts och mot ett Osasuna som inte ger bort något gratis lever värdarna farligt. Besökarna från Pamplona har tagit poäng av både Real Sociedad och Real Madrid i januari och det skulle inte förvåna om de lyckas med det även på Mestalla. Alla tecken är att föredra då detta kan gå precis hur som helst.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

3. Eibar - Atlético Madrid 2
Atlético Madrid har skaffat sig ett ordentligt slagläge i toppen av La Liga. Madrassmakarna har glömt hur man släpper in mål och då Simeones mannar är fyra poäng före Real Madrid, dessutom med två matcher mindre spelade, är det inget snack om att de vitröda är klara favoriter till ligaguldet. Halvjobbig uppgift väntar dock i Baskien under torsdagen. Eibar är normalt svårslagna i egen borg, något Atlético fick befara i fjol då de torskade här, och när tvåan överstreckas är det läge att plocka med krysset och hålla tummarna för att huvudstadslaget har en av sina sämre dagar.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

4. Lazio - Parma X
Coppa Italia står på menyn i Rom och här hoppas vi att det ska smälla rejält. Lazio imponerade stort i Derby della Capitale mot Roma, men då Örnarna i övrigt gått tungt i Serie A behöver Inzaghi och company lägga störst fokus där. Därmed kommer den här matchen lite i kläm och det gör att Parma ska ses med god skrällchans. Skinklaget stod för en helgjuten insats mot Sassuolo (1-1) senast och kommer de upp i samma nivå på Olimpico är mycket vunnet. Alla tecken.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

5. Genk - Gent 1
Genk mot Gent är normalt ett toppmöte i Belgien men i år har de sistnämnda inte alls levt upp till förväntningarna. Elva nederlag på 21 matcher är talande för den saken, men innan vi totalsågar gästerna ska det också sägas att truppen trots allt håller ganska god kvalitet. Genk är med i racet om ligatiteln men formen är illavarslande med två raka torsk. I vad som väntas bli en målrik tillställning mellan två offensivt lagda lag är gubben att föredra.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

6. Guimarães - Nacional 1
Portugal tar vid innan vi avrundar i Sydamerika. Ensidigt möte är att vänta i landets norra delar när Guimaraes tar emot Nacional. Gästerna är ett lag för de nedre regionerna av Primeira Liga och på resande fot är Nacional direkt svaga. Guimaraes siktar i sin tur betydligt högre och mot en alltför bortaskygg opponent ska Quaresma och company ses med toppchans. Vinner värdarna sina två hängmatcher är de uppe på Europaplats. Den första trean kommer här.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

7. Flamengo - Palmeiras 1
Ett högoktanigt möte inleder det sydamerikanska äventyret. Regerande mästarna Flamengo välkomnar Palmeiras till Maracana och på förhand är det fördel de förstnämnda. Barbosa, Henrique och De Arrascaeta har börjat trumma igång i offensiven och när trion har sin dag kan inget lag mäta sig med de rödsvarta. Palmeiras är med det sagt inga duvungar, men då värdskapets tradition är stor i Brasilien är ettan en sund och trolig spik att luta sig mot.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

8. Fortaleza - Santos 1
Santos har ett par tunga år bakom sig men nu är de svartvita framme i finalen av Copa Libertadores. Boca Juniors besegrades i semifinalen för en dryg vecka sedan, en fajt som också innebär att Santos matchas tufft för stunden. Tuff resa stundar också här då ett Fortaleza som slåss för sin överlevnad står på andra sidan. Värdarna är inte lätta att tas med på Castelao och med fint spelvärde i västerled är 1X ett lås som lockar oerhört.
SVERIGES BÄSTA STARTBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365

Kupongens kassaskåp
Guimaraes
Guimaraes skuggar lagen på Europaplatser och här ska värdarna ses med toppchans att närma sig på allvar. Nacional är minst en nivå sämre i grunden och kammar noll i norra Portugal.

Varningens finger!
Parma
Rotation är att vänta i Coppa Italia och då är ett hårt överstreckat Lazio ingen favorit att hålla i handen. Parma ska ses med större skrällchans än vad streckningen antyder.

144 rader
1. Liverpool - Burnley 1x
2. Valencia - Osasuna 1x2
3. Eibar - A.Madrid x2
4. Lazio - Parma 1x2
5. Genk - Gent 12
6. Guimarães - Nacional 1
7. Flamengo - Palmeiras 1
8. Fortaleza - Santos 1x

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Fler inlägg: