Lopp 5 - 2640m auto

3 Versace Face är ytterligare en häst i omgången som körs av Ulf Ohlsson och tränas av Daniel Redén. Detta är en fyraåring som kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start. Då var det årsdebut och man gick enkelt undan i ledningen. Nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare till ikväll. Det man dock ska ha med sig är att han under fjolåret hade stunder där han visade valpighet och galopperade. Det är tendenser som kanske har växt bort under träningsperioden nu, men värt att ha med sig. Förstahäst, men givet för mig att gardera.

4 Global Attention har bra fartresurser för klassen och när han lever upp till sitt kunnande tävlar femåringen på en hög nivå. Men han är dessvärre osäker och har galopperat en hel del. Ikväll är det årsdebut och även Global Attention kanske fått ordning på travet under sin träningsperiod. Är säker på att tränaren Jörgen Westholm slipat på vad som går inför dagens start då det är en seger i resultatraden som försvinner i och med dagens start. Givet streck på kupongen.

8 Mogas Casanova har lottats till ett tufft utgångsläge men han har bra fart för klassen och löser det sig bara med positionerna kommer han vara med långt fram. Givet streck till 5%.

2 Danois Simoni är stark och snabb, i den senaste starten höll man till andraplatsen från ledningen i ett lopp som mäter lika långt som kvällens uppgift. Frågan är man man väljer att köra i ledningen igen eller om man väljer ett mer vilsamt upplägg denna gången. Oavsett får man en fin resa och till endast 3% som man är streckad på i nuläget är man ett givet streck på V64 spelet. Man får dessutom 2,50 på att han placerar sig topp tre I loppet. Det testar jag ett spel på ikväll.

För den som spelar V64 och Dagens Dubbel så finns tipsen I bloggen.

2 Danois Simoni
Lopp 5 - Solvalla
Spel: Plats
Odds: 2,50
Bolag: LeoVegas

Lycka till med spelet

This is the stats tab
This is the post tip