Hej

Gårdagens spel på Mets över 4.0 blev slutade med att Mets gjorde prick 4 runs och återbetalning av insats.

Inatt har jag tittat på matchen mellan två av dom, sett till runs gjorda, hetaste lagen i ligan. Yankees mot Reds på Great American Ball Park.

Lagen möttes igår och slutresultatet blev 10-4 till Yankees. De senaste 7 dagarna har Yankees gjort 49 runs på 6 matcher, och Reds har gjort 53 runs på 7 matcher. För Reds del var det helgens matcher mot Giants som drog upp snittet.

För NYY startar CC Sabathia, en vänsterhänt veteran som började den här säsongen bra men det har gått sämre ju längre in på säsongen det har gått. Hans strikeoutsiffror har gått ner sen förra säsongen, walks är lite bättre, homerunsiffrorna är något uppåt, per 9 innings. Hans stats hittills i år ser ut som följer: ERA 5,45, W L 2-1, 25 strikeouts på 33 innings och 15 walks. Av hans 6 starter i år har 3 gått över, 1 prick på 9 och 2 under linan.

För Reds startar Tim Adleman, en 29 årig högerhänt pitcher som gjort det hyfsat okej ändå i sina starter. Hans ERA: 4.22 W L 1-1, hans strikeoutsiffror är något bättre än förra säsongen, walks likaså, homeruns/9 innings är sämre. 20 strikeouts på 21.1 innings och 4 walks. Av hans 4 starter i år har 2 gått över 9 runs och 2 under.

Två av de just nu offensivaste lagen i MLB ställer upp pitchers som har rätt högt earned run average, av alla lag i MLB ligger Yankees på plats 2 i runs gjorda och Reds på plats 3. NYY 5.9 i snitt och Reds 5.2. Great American Ball Park är också hyfsat hitter friendly.

Jag hoppas på att vi kan få se många runs inatt och spelar 5/10 units på att det blir över 9.0 runs.

Rygga på egen risk :)

This is the stats tab
This is the post tip